Voor & Na: van verwaarloosde tuin naar paradijsje | homify

Voor & Na: van verwaarloosde tuin naar paradijsje

Stoa. Stoa.
Ignazio Buscio Architetto Moderne huizen
Loading admin actions …

Het is altijd erg tof om je een geweldige make-over van een tuin te kunnen laten zien. Vandaag nemen we je mee naar Italië, waar een verwaarloosde tuin weer heerlijk mediterraans geworden is. Het verschil tussen vroeger en nu is bijzonder groot en dat maakt dit project ook zo inspirerend, want als het met deze tuin kan… . Kijk gewoon even met ons mee naar de schitterende resultaten en laat je inspireren door de gave ideeën.  

Ingang aan zijgevel

Dit is de andere zijde van de tuin naast de woning. Je ziet een behoorlijke leegte met veel beton, lekker onderhoudsvrij, dat wel, maar sfeervol is anders. Je kunt wel zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenruimte. Het is erg relaxt om buiten te kunnen zitten. Ook als het er zo uitziet, maar het oog wil ook wat. We garanderen je dat je de nieuwe looks heel tof gaat vinden. 

Oude setting

Tja, het houdt niet over, niet waar? Een rommelige setting zonder een merkbare sfeer. Misschien de sfeer van vergaande glorie, maar verder niet echt om over naar huis te schrijven. Een plek waar toch nog heel veel mogelijk bleek. De nieuwe eigenaren van de woning wilden heel graag een totaal nieuwe tuin bij hun sfeervol ingerichte woning. Gelukkig waren er experts die echt met een gaaf plan kwamen voor de herinrichting van deze verwaarloosde buitenruimte. 

Wow

Hier past maar een woord: wow! Deze buitenruimte is totaal vernieuwd, echt niet meer te herkennen. Wat ziet die witte wand er geweldig uit! En wat matched die goed met het natuurlijke hout. Op de achtergrond zien we ook een houten wand met een iets lichtere tint dan hier links tegen de wand. Supermooi die plantenbakken! Je kunt je wel voorstellen dat de bewoners helemaal in de gloria zijn met deze nieuwe tuin om in te relaxen. Het zit gedeelte achteraan is wat we noemen een volwaardige lounge area. Samen met familie en vrienden genieten van de zomer! Hier vooraan zien we de schitterende eettafel voor buiten. Beide zitgedeelten zijn de ideale plek om te relaxen tijdens een BBQ. Wij zijn fan! 

Luxe

De tuin is niet alleen heel mooi, maar ook bijzonder luxe. Let even op deze prachtige buitenkeuken. Zo'n schitterende uitvoering kom je niet vaak tegen. Moet je die slijtvaste materialen zien! Echt geweldig. Je kunt met deze keuken alles uit je gezellig BBQ of buitendiner halen. De subtiele verlichting maakt het in de avond gemakkelijk om lekker door te koken. 

Ruim

Het is een riante tuin waarin je veel bewegingsruimte hebt. De opzet is bewust lekker ruim gehouden, alle ruimte is benut. Het is erg praktisch om de inrichting zoveel mogelijk tegen de wand aan te zetten. Dan behoud je veel bewegingsruimte. Hier kom je toch helemaal tot rust! Een design waar de nieuwe bewoners van gedroomd hebben. Met de hulp van een expert is deze tuin snel en vakkundig gerealiseerd. 

Pad langs de strakke tuin

Een mooie strakke lounge area kan niet zonder sfeervolle tuin, hoe klein en strak ook. Vanaf deze kant zien we hoe gaat het is als de hele setting compleet is. Dit uitzicht is toch onbetaalbaar! Een sfeervol pad van natuurstenen neemt ons mee langs de levendige planten, die er mooi organisch uitzien, precies passend bij de strakke architectuur van deze buitenruimte. Vanuit de mooie zwarte stoelen (wat is zwart-wit toch een schitterend tijdloos kleurenschema!) kijk je zo de sfeervolle tuin in. Een paar fakkels in de grond prikken en dan worden de zomeravonden hier extra romantisch. Met deze mooie foto nemen we afscheid van deze Voor & Na. Wij vinden het altijd erg tof om je te inspireren. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer gaaf design voor binnen en buiten

Wat vind je van deze stijl? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!