10 goede ideeën voor een kleine tuin! | homify

10 goede ideeën voor een kleine tuin!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
ECOdECO Mobiliario TuinMeubels
Loading admin actions …

Heb je geen grote tuin of houd je ervan om je tuin regelmatig op z’n kop te gooien? Vandaag laten we je 10 goede ideeën zien voor een mobiele tuin. Een tuin die beweegt wanneer je het nodig hebt en wanneer je zin hebt om alles te veranderen. Nieuwsgierig? Kijk en lees verder en voel je vrij om de ideeën van onze experts te kopiëren!

Tuin van pallets

Het idee hier is om met pallets verschillende verdiepingen te vormen. Hier zet je verschillende bloempotten op drie niveaus of meer. Plaats onder de eerste pallet wielen en voila! Je hebt de beschikking over een tuin met bloemen die je makkelijk verplaatst.

Verplaatsbare kruiden

Het is handig om de kruiden in potten op ene verhoogde tafel te plaatsen. De kruiden die niet buiten kunnen blijven in de winter zet je zo makkelijk binnen. Ook kun je makkelijk om de kruiden te oogsten en te verzorgen. De tafel verplaatst je makkelijk naar een plek in de zon of juist in de schaduw.

Op je balkon

Deze pantenbak is perfect voor kleine balkons. Onderin is plaats genoeg voor tuingereedschap en een gieter.

Een barbecue of een pizza-oven die gemakkelijk beweegt

Natuurlijk, een tuin is niet alleen voor bloemen. Het is ook leuk om een barbecue en tijdens warme zomeravonden de heerlijkste gerechten te maken. In dit voorbeeld zie je  een pizza oven die je heel makkelijk verplaatst.

Klapstoelen en lantaarns

Klapstoelen. Ze passen overal en je hoeft ze alleen maar uit te klappen om een gezellig terras te maken. Een aantal mooie kussens en lantaarns erbij en klaar is je terras.

Vergeet niet de vogels!

Victoria 2, London Urban Roof Gardens Moderne balkons, veranda's en terrassen
Urban Roof Gardens

Victoria 2, London

Urban Roof Gardens

Voor balkons of dakterrassen in de stad is deze zaaddispenser een wonder. Je kunt hem ophangen waar je maar wilt. De vogels zullen er blij mee zijn!

Een cocon die beweegt

Voor degenen die iets bijzonders willen is dit een musthave. In deze cocon voel je je geborgen zonder dat je opgesloten zit. Het licht en de zon vallen gewoon naar binnen.

Een huis in de natuur

Dit huisje heeft de vorm van een tent zoals kinderen hem tekenen. Je verplaatst hem makkelijk van de ene kant van de tuin naar de andere.

Wiegen in de wind

We eindigen onze tour met de hangmat. Heerlijk om hier een dutje in te doen in de frisse lucht en je heerlijk mee te laten wiegen met de wind.

Als u meer ideeën voor kleine tuinen vind je in dit Ideabook.

Mobiele groente

NEW Living Wall Planter Woolly Pocket
Woolly Pocket

NEW Living Wall Planter

Woolly Pocket

Handig om je groente in te verbouwen. Gewoon wat potgroen in potten doen en ophangen aan de schutting, een muur of een tuinhuis. Plant er tomaten, sla of kruiden in. Succes gegarandeerd!

Welk idee vind jij leuk? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!