Voor en Na: terras krijgt prachtige zomerse look | homify

Voor en Na: terras krijgt prachtige zomerse look

Stoa. Stoa.
Moderne balkons, veranda's en terrassen van SO GREEN Modern
Loading admin actions …

Ow wij hebben zoveel zin in deze zomer. Om het helemaal compleet te maken laten we je vandaag zien hoe je een terras met zomerse sfeer aan kunt leggen. Dat wil toch iedereen. Een plek om te genieten met familie en vrienden. Dan kan de zomer pas echt beginnen. Het leukste van alles is, dat het niet eens zoveel tijd hoeft te kosten om dit allemaal te realiseren. Zeker niet als je kiest voor een expert die je met alles helpt, zodat je terras helemaal geweldig wordt. Kijk met ons mee naar de mooie ideeën die wij hieronder voor je op een rij gezet hebben. Laat je vooral inspireren. 

Vroeger

Voordat we naar het eindresultaat gaan, laten we je zien hoe het terras er vroeger uitzag. Heel erg spectaculair kunnen we het toch niet noemen. De vloer heeft een saai uiterlijk, die stenen zorgen voor een ongeïnteresseerde uitstraling, alsof de eigenaren van het terras zich er iets te gemakkelijk van afgemaakt hebben. We zien we direct het potentieel dat deze buitenruimte heeft. En dat uitzicht maakt natuurlijk veel goed. We zijn wel erg blij dat het terras nu zo'n mooie nieuw look heeft. 

Sfeervol

We komen bij het terras aan en zijn direct gegrepen door de zachte sfeer die de bewoners hier gemaakt hebben. Met de meest eenvoudige dingen is dat al mogelijk. We hebben hier een mooie varen die de sfeer op het terras een zachte look geeft. Het is echt niet moeilijk om aan zulke mooie varens te komen. Gewoon even langsgaan bij je plaatselijke tuincentrum. Een expert kan je heel goed advies geven over de verzorging van deze mooie planten. De sfeer zit er direct goed in! 

Plek om te relaxen

Wat zou een terras met een zomerse sfeer zijn zonder een lekkere zitplek om te genieten? Nou, niet zo heel veel bijzonders. Natuurlijk is er op dit terras gezorgd voor een goede plek om met familie en vrienden te relaxen. Daar draait het immers om op een terras. We krijgen steeds meer een goede indruk van het terras: we zien vele planten, vrolijk meubilair en een railing voor de veiligheid, er kunnen immers kleine kinderen op het terras aanwezig zijn die vreemde sprongen kunnen maken. De railing en de dragen de pilaar zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn daardoor zeer onderhoudsvrij. Laat je inspireren door een expert bij de inrichting van je huis. 

Meisjes houden van bloemen (jongens trouwens ook)

Wil jij je lief een vrolijke zomer geven? Zorg dan voor mooie bloemen in je tuin. Ook weer voor deze kunstige wonderen van de natuur lang het plaatselijke tuincentrum gaan. Er is vaak een overdaad aan keus. Dan wordt je terras met tuin pas echt een lusthof! Deze witte bloemen passen mooi bij de architectuur en zorgen voor een rustige look. 

Wow

We wisten nog niet dat het uitzicht hier zo fantastisch is! Jij kijkt hier uit over de authentieke daken van de oude stad. Een historische ontdekkingsreis zo vanuit je luie terrasstoel. Het gazon is hier zeer onderhoudsvrij, want het is namelijk kunstgras. Door de hoogte van het terras heb je hier veel privacy. Ook de gevel van de woning zorgt voor een beschutte plek. Tenslotte doen de verschillende planten en bloemen op dat gebied ook een duit in het zakje. Dit is een privé plek in de buitenlucht! 

Makkelijk te plaatsen

En als je nu denkt dat het heel moeilijk is om die plantenbakken boven te krijgen, moet je maar eens even op dit gemakkelijke design letten. Je kunt ze namelijk als prefab bakken boven in elkaar zetten. Dat scheelt een boel gesjouw! En wat ziet het er fantastisch uit! 

We nemen afscheid van de woning, maar nemen je graag mee naar een volgend project!

Wat vind je van deze stijl? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!