Top 5: trucjes om je huis een dure look te geven! En meer artikelen.. | homify

Top 5: trucjes om je huis een dure look te geven! En meer artikelen..

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Klassieke woning | Numansdorp Klassieke huizen van Groothuisbouw Emmeloord Klassiek
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over trucjes om je huis een dure look te geven. De transformaties van 2 woningen waren ook super populair. De overige artikelen mag je zeker niet missen, deze gaan onder andere over schoonmaaktips en decoratie-ideeën onder de 25 euro!      

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Trucjes om je huis een dure look te geven!

Dining Table with enamel lamp shades Moderne eetkamers van homify Modern
homify

Dining Table with enamel lamp shades

homify

Helaas hebben we geen geldboom in de tuin staan, daarom is het altijd fijn om een paar ideeën over te nemen die je helpen aan een dure look, maar toch weinig kosten. Vaak ontbreekt het ons aan tijd en ideeën om net even dat beetje extra uit ons huis en tuin te halen.We inspireren je graag en hopen dat je veel aan de tips hebt. Kijk snel met ons mee

2. Superleuke decoratie-ideeën onder de 25 euro

Klassieke woning | Numansdorp Klassieke huizen van Groothuisbouw Emmeloord Klassiek
Groothuisbouw Emmeloord

Klassieke woning | Numansdorp

Groothuisbouw Emmeloord

Het verfraaien van je huis hoeft je geen hoofdpijn te bezorgen of een gat in je huishoudbudget te slaan. Decoreren vindt vaak plaats op een ontspannen en leuk moment waarin we iets moois maken van een lege of saaie ruimte. Na het lezen van dit artikel krijg je meteen meer energie, helemaal als je je bedenkt dat deze ideeën niet meer dan 25 euro kosten!

Zit er een idee voor je tussen?

3. Voor & Na: jaren '80 woning werd een droomhuis!

De bewoners van deze twee-onder-een-kapwoning wilden graag een totaal nieuwe look voor hun ietwat gedateerde huis. Ze besloten om de woning een flinke update te geven, waarbij ecologisch bouwen de hoogste prioriteit had. Zo is er gebruik gemaakt van milieuvriendelijk, natuurlijk isolatiemateriaal. De woning kreeg een uitbouw en heeft nu veel meer woonruimte, ook de slaapkamer van de bewoners is groter geworden. Na de verbouwing is de woning helemaal klaar voor het volgende decennia. Kijk met ons mee naar de schitterende resultaten!

4. Voor & Na: een huisje om van te dromen

We beginnen bij het begin. Deze woning veroverde meteen het hart van de bewoners. Het was direct duidelijk voor ze dat ze iets moesten doen met dit huisje. Enkele maanden later zijn ze de trotse eigenaren van een pand waar ze vooral in de zomer veel te vinden zijn. De rest van het voorjaar wordt het verhuurd. Zo hopen ze een groot deel van de kosten weer terug te verdienen. Dit project heeft uiteindelijk de dromen van de eigenaren uit laten komen. Check dit project en laat je inspireren!

5. Huishoudtrucjes die maar 5 minuten in beslag nemen

Fiesta Black silk bed linen van homify Klassiek Zijde Geel
homify

Fiesta Black silk bed linen

homify

Wie wil dit nou niet: een huis dat helemaal spik en span is, maar ook zo blijft als je een of twee dagen verder bent. Vooral dat laatste is vaak een grote ergernis: jij hebt het net weer aan kant en je partner of kinderen verrommelen de woning weer. Vaak heeft het ook te maken met de inrichting en faciliteiten in je woning. Een slimme indeling met praktisch meubilair kan veel ergernissen voorkomen, dan ben je echt binnen 5 minuten klaar met opruimen! We hebben 20 huishoudtips voor je verzameld die je kunnen helpen om snel en gemakkelijk je huis aan kant te maken en dit ook zo te houden. Kijk met ons mee en laat je inspireren.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!