Kleurrijk, hedendaags topinterieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Kleurrijk, hedendaags topinterieur

Stoa. Stoa.
modern  door SUBSTANTIC, Modern
Loading admin actions …

We nemen je mee naar Frankrijk waar we je laten proeven van het nieuwe Franse elan in de interieurarchitectuur. Gewoon om je lekker te inspireren. Vandaag laten we je zien hoe een oud atelier omgetoverd werd tot hedendaags woonhuis. De stijl van dit huis is bijzonder fris en eigentijds. Het is alsof we door dit atelier een blik in de toekomst voorgeschoteld krijgen. De kleuren en innovatieve inrichting zijn zeer bijzonder. Echt een huis waar je na een dag van noeste arbeid heerlijk tot rust komt. Zin de nodige inspiratie? Kom dan snel met ons mee voor een trip naar Frankrijk. Be inspired!

Kleur

De kunst is een belangrijk aspect binnen dit moderne interieur. Aan de wand prijkt een schilderij met een abstracte en zeer expressieve look. Het werk past precies bij dit eigentijdse interieur. Verschillende verrassende elementen vallen ons direct op. Zoals de wanden, het authentieke hout en het kleurenpalet! Een eigentijdse Franse look spreekt altijd tot de verbeelding, zo was het vroeger en zo is het nu nog. Stel je voor  hier gezellig met z´n allen geniet van een heerlijk diner met een goed glas wijn. De sfeer is er precies goed voor!

Eet

In deze woning worden verschillende functies in één leefruimte gecombineerd, zoals deze eetzone en een woongedeelte. Dit maakt dat de gezelligheid in de woning groot is. Deze ronde eettafel is typisch zo´n meubelstuk dat de mensen dichter bij elkaar brengt. Wat een gezellige manier om samen wat tijd door te brengen. Ook een diner voor twee behoort hier tot de mogelijkheden, want de sfeer in het huis is romantisch. Dit gedeelte is het sociale hart van de kamer.

Badkamer

We nemen je even mee naar de badkamer. Dat is een van de mooiste ruimtes van de woning. Ook hier vinden we weer de kunst als belangrijke actor in de ruimte. Daarbij heeft de wand ook hier een frisse groene kleur, die mooi afsteekt bij de tegeltjeswand. En wat dacht je van het meubelstuk waarop de wastafel gerealiseerd is? Wat een warmte en gezelligheid straalt deze kast uit. De wastafel heeft een bijzonder minimalistische vorm, waardoor het geheel een oosterse vibe krijgt. Uit verschillende tradities zijn elementen genomen die dit interieur vormgeven, daardoor kunnen we het eclectisch noemen.

Andere zijde

We laten je natuurlijk ook even de andere zijde van de badkamer zien. Hier werpen we een blik op de douchecabine, die makkelijk begaanbaar is en lekker open aanvoelt. Je houdt de douche droog met behulp van een mooi uitgevoerd gordijn, dat natuurlijk uitwasbaar is. De badkamer heeft die eigentijdse stijl waar we zo langzamerhand door betoverd zijn geraakt. In deze douche was het ook belangrijk om de nodige leefruimte te besparen, daarom werd erg gekozen voor een slim design, daarvan getuigen de rekjes aan de muur en de douche cabine, deze zijn basis en bieden veel ruimte. Dit maakt de badkamer tevens erg mooi!

Keuken

Zojuist zagen we de eettafel al, maar nu geven zetten we de keuken ook in de spotlight. De ontwerpfilosofie van ´de beperkte ruimte´ zien we ook terug in dit keukenontwerp. Natuurlijk mocht de luxe look en de hoogstaande kwaliteit niet ontbreken. In zijn eenvoud is deze keuken groots, zo is het trouwens ook met het gehele appartement. De lichtsfeer is bijzonder en wordt door de spotjes aan het plafond mede vormgeven. Natuurlijk heeft het daglicht er ook een groot aandeel. Als je hier aan het werk bent geniet je nog meer van het koken. Zeker voor de liefhebbers is dit een meesterlijke keuken van formaat, zij het dan in een beperkte ruimte.

Slaapkamer

Nu zijn we in de slaapkamer aangekomen, waar ook de nodige ruimte bespaard diende te worden. Handige modulaire opbergsystemen maken het mogelijk om zoveel mogelijk leefruimte tot je beschikking te hebben, terwijl je je spullen wel gewoon makkelijk op kunt bergen. De looks van deze kamer hebben een artistieke twist, renaissance meets modern is de stijl, met een hedendaags sausje. Het is een bijzondere combinatie die zeer eclectisch aandoet. We kunnen deze expressieve stijl goed plaatsen als we beseffen wat voor woning het eigenlijk is… . Meer mooie ideeën voor je slaapkamer kun je hier vinden!

Oude staat

De woning is in een atelier gerealiseerd. We zien hier de oude staat van het atelier. In de woning bevindt zich nog steeds een atelier, maar hier zien we de vroegere, veel rauwere werkelijkheid waarin de kunstenaar moest werken. De nieuwe woning wordt ook door deze kunstenaar bewoond, maar deze zit er nu iets beter bij qua wooncomfort. Het zijn de authentieke houten elementen die veel sfeer aan de ruimte geven, deze zagen we al op de eerste voorbeelden, maar dan in de nieuwe staat! Een wonderlijke transformatie is het wel. Wat er al niet mogelijk is met de hulp van een gedegen expert

We nemen in deze oude staat afscheid van de nieuwe moderne woning, die het bewijs vormt dat van elke oude ruimte een woonpaleisje te maken is! 

Een woning met een schitterende look vind je hier!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!