Mini / maxi - groots wonen in een klein huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Mini / maxi – groots wonen in een klein huis

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

Elke dag op het strand rondhangen is waarschijnlijk een activiteit die we maar wat graag zonden ondernemen, maar die toch wel een beetje buiten het bereik ligt van de meeste mensen. Maar het huis waar we je vandaag mee naar toe nemen maakt deze dromen waar. Het is gelegen aan de Atlantische kust en wel aan de oostkant van Long Island, New York. Het is een uitzonderlijke locatie, want je bent slechts 150 meter van de zee verwijderd. Een ideale plek dus! Dit meesterwerk is gebouwd door Bates Masi Architects, en vormt het centrum in een groene omgeving vol natuurlijk schoon. Deze woning zal zeker voor de nodige inspiratie zorgen, daarom laten we je deze prachtige woning graag aan je zien. De leefruimte is beperkt 56 m, maar je kunt er toch groots in wonen. Hoe dit alles in elkaar zit lees je hieronder. Be inspired!

Klomp

Beach Hampton Moderne huizen van homify Modern
homify

Beach Hampton

homify

We bevinden ons dus in New York, maar deze woning heeft toch echt de vorm van een Oudhollandse klomp, met een beetje fantasie natuurlijk. De woning rijst op uit het landschap en heeft door zijn houten look een mooie connectie met de vegetatie en de kleuren van de aarde. Deze houtengevel matcht mooi met de zwarte stalen elementen en het transparante glas. Ook de eenvoud van de omgeving sluit er naadloos bij aan. We kijken gemakkelijk het interieur binnen, waardoor we een goed beeld krijgen van de dimensie binnen in de woning.

Helder

Beach Hampton Moderne huizen van homify Modern
homify

Beach Hampton

homify

De helderheid van het interieur is niet te missen. Deze komt tot stand door de immense raampartijen die het daglicht alle ruimte geven om het interieur tot leven te brengen. De lichtsfeer maakt dat je je goed voelt, het wooncomfort is dan ook hoog. Natuurlijk moet je als bewoner van deze woning ook een geschikte buitenruimte tot je beschikking hebben. Deze vinden we in de vorm van het terras hier buiten voor de ramen. Dit is eenvoudig door middel van een schuifdeur te bereiken. Wat een bijzondere vorm heeft deze woning, typisch een vorm voor een designhuis. Het gewapende beton maakt deze vormgeving deels mogelijk.

Gesloten

Beach Hampton Moderne huizen van homify Modern
homify

Beach Hampton

homify

Privacy is een belangrijk concept. Dat was tijdens de bouw van deze woning niet anders. We treffen hier de zijgevel die een gesloten look heeft. Wat ziet dat hout er schitterend uit! Toch heb je binnen nog wat lichtval, door de kieren tussen de verticale houtdelen, maar vanaf buiten geeft de woning niets van zijn interieur prijs. Des te beter voor de bewoners! We houden van onze privacy, het is ons recht. Daarom vinden we deze woning ook zo mooi, omdat dit principe hierin op een prachtige manier zijn beslag krijgt.

Afstand

Beach Hampton Moderne huizen van homify Modern
homify

Beach Hampton

homify

Als we wat afstand nemen valt het ons pas echt goed op hoe gering de grote van de woning is. Op deze manier past hij nog mooier in het landschap. Een vriendelijk aura lijkt dan ook om de woning heen te hangen. Typisch zo´n huis waar je graag op visite gaat, of waar je heerlijk thuis kunt komen. De omgeving draagt in ieder geval bij aan een prachtige woonervaring, want ook vanuit je interieur heb je een fabuleuze uitkijk over de omgeving. Je voelt je hier de koning(in) te rijk! Laten we nu de woning van binnen gaan bekijken.

Keuken annex eetkamer

Beach Hampton Moderne keukens van homify Modern
homify

Beach Hampton

homify

En, hebben we teveel gezegd? We stappen het interieur binnen en het eerste dat opvalt is de heldere lichtsfeer. Dit komt natuurlijk door de grote ramen, wat een wooncomfort. Deze ruimte combineert twee functies: de keuken en de eetkamer. Op deze manier wordt er ruimte bespaard en creëer je tevens een hechte verbondenheid (huiselijke sfeer) tussen deze functies. Lekker eten aan de eettafel, terwijl de kok nog even aan het toetje werk. Een ruimte als deze is gewoon gezellig! Let ook op de lay-out! Zwart en wit vormen hier een overzichtelijke structuur waardoor de kamer extra mooi naar voren komt.

Overloop

Beach Hampton Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern
homify

Beach Hampton

homify

Hier bevinden we ons op de overloop. De verschillende ruimten monden hier in uit. Ook deze ruimte is uiterst licht. Rechts werpen we een blik in een schitterende kamer, met een uitzicht dat zo nog mooier is. We blijven ons verbazen over de schoonheid van het landschap, dat net als de seizoenen veranderd, waardoor je als het ware naar een levend kunstwerk zit te kijken. In deze overgangsruimte is alles helder en sfeervol. Een fijne plek om van de ene kamer naar de andere de gaan. Een rustgevende ruimte ook, waarin je mooie foto´s kunt hangen, want de wanden nodigen je hier echt toe uit. Met de skills van een interieurexpert creëer je snel een prachtig interieur!

Balkon bij de slaapkamer

Beach Hampton Moderne slaapkamers van homify Modern
homify

Beach Hampton

homify

In deze slaapkamer herkennen we veel terug van het exterieur. De zwarte lamellen aan een schitterend systeem vallen als eerst op, daarbij treffen we ook een luxe houtvloer, een verwijzing naar de houtdelen op de gevel. We staan hier op een balkon dat grenst aan de slaapkamer, kan het mooier dan dit? In de lente geniet je hier van een ontbijt in de ochtend. Hoe idyllisch! Het balkon is eenvoudig te bereiken via een schuifdeur. Dit is de ideale plek om ook in de avond te genieten van een romantisch samenzijn. Meer prachtige ideeën voor je slaapkamer, trends en inspiratie kun je hier vinden!

Afscheid

Beach Hampton Moderne huizen van homify Modern
homify

Beach Hampton

homify

We nemen afscheid van de woning die ons met zijn charmes betoverd heeft. Natuurlijk laten we je nog even een avondkiekje van de woning zien. Zo leren we namelijk ook de romantische kant van deze moderne woning kennen. Deze woonstee is niet bijzonder groot, maar het leven hier is wel groots. Dit komt door de vibe die we in de woning ervaren, maar ook door de luxe vormgeving en de welhaast poëtische lichtsfeer van het huis. Een woning die blijf inspireren! Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën!

Deze villa is zeer duurzaam en erg mooi. Klik hier voor de nodige inspiratie!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!