Strak moderne woning met een traditionele twist | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Strak moderne woning met een traditionele twist

Stoa. Stoa.
van METTEN Stein+Design GmbH & Co. KG
Loading admin actions …

We hebben vandaag echt iets bijzonder voor je! Een woning die de perfecte combinatie laat zien tussen strak moderne en traditionele bouwkunst. Het is niet verwonderlijk dat deze stijl door elkaar gemixt worden, aangezien ze allebei echt iets geheel eigens hebben. Strak modern staat voor de zakelijke, moderne tijd, terwijl traditioneel juist meer mikt op het huiselijke gevoel en logischerwijs ons doet terug denken aan de lange bouwkundige traditie in een specifieke streek. Zo is het met dit huis ook, een mooie synthese van oud en nieuw. Kijk met ons mee naar deze woning en laat je inspireren. 

Opvallend

Hebben we teveel gezegd? Deze woning heeft de strakke looks waar we van houden, maar ook dat traditionele, die twist waar we een huiselijke gevoel van krijgen. Niet verwonderlijke dat de bewoners zich helemaal thuisvoelen in hun nieuwe woning. Check die enorme tegels die ons leiden naar de ingang. Een bepaald rust straalt daarvan uit, maar ook een beetje een gezonde verwaandheid: het design zet direct hoog in! De rietgedekte kap straalt luxe uit en zorgt tevens voor de traditionele uitstraling. Links en rechts zien we subtiel groen als natuurlijke twist in deze strakke ruimte met natuurlijk boventonen. Een expert helpt je graag met de realisatie van je woning. 

Landelijk

Je kunt wel een moderne woning hebben, maar een stukje landelijk design hoeft echt niet geweerd te worden. Sterker nog, in combinatie met de rietkap ontstaat er een heel mooie sfeer. Sterk modern zijn de tegels en het grove grind. Een schitterende manier om een rustige plek voor jezelf te realiseren. Een pro kijkt met je mee om je de mooiste tuin van de buurt te geven. 

Ontspannen

In een riante woning als deze mag je ook echt lekker ontspannen. Hier buiten is het niet anders. Dit gedeelte van de grote tuin is helemaal ingericht om het plezier van de bewoners te garanderen. Het design past erg mooi bij de gevel. Natuurlijk mag hier en daar een stukje groen niet ontbreken. Wat staan die bomen daar prachtig! En dan hebben we natuurlijk het zwembad nog! 

Close-up

Hier willen we je graag even een close-up van laten zien! Zo'n zwembad wil iedereen toch wel? Je komt bij het bad via een trap. Links zien we een mooi gazon waarop het zeker goed zonnen is. Behoorlijk groot ook die zonneweide. Het bad is vrij lang en je kunt dus ook echt lekker in het water werken aan je conditie. Dat is een van de beste manieren om daarmee bezig te zijn. Natuurlijk mag je hier ook gerust genieten van een ontspannen dobbersessie, het maakt niet uit of dit in de ochtend, middag of avond is. 

Openheid

Als we het huis onder de loep nemen, valt het direct op dat de bewoners niets te klagen hebben als het om de aanwezigheid van raampartijen gaat. Het is een villa waarin je echt een fijne openheid ervaart, het daglicht stroomt als een vloedgolf naar binnen en brengt het hele interieur tot leven. De woonsfeer is fantastisch. In een donkere woning voelen we ons niet zo best, maar in deze villa is het echt moeilijk om een slecht humeur te krijgen. Al zou je het willen, het gaat echt niet. Helemaal als je je bedenkt dat er buiten zoveel mogelijkheden zijn om te ontspannen. Supercool! 

Historisch

Dit gedeelte van de woning neemt ons mee terug naar het verleden. Gewoon een eenvoudige ingang, een levendige, wilde natuur en daarnaast een stenen muurtje, verder een ontspannende rust. Er wordt hier op het ritme van de zon geleefd. De grote witte gevel geeft je een overweldigend gevoel, maar de gastvrije uitstraling van het huis maakt dat je je direct op je gemak voelt hier. 

Heerlijk!

Wat doen we graag in de zomer? Juist, een BBQ aansteken! En waar kun je dat nu beter doen dan op je eigen gezellige terras met een enorme tafel waaraan je als een koning kunt genieten met je gasten. Voor de koelte is deze enorme parasol neergezet, dat ziet er net even mooier uit dan een partytent, maar die mag er ook best een keertje staan. Via de schuifdeuren loop je gemakkelijk in en uit. Wat een sfeer, wat een openheid! 

Laatste kiekje

Deze villa is hoog gebouwd en dat betekent dat je echt veel privacy hebt. Een trapje neemt je mee naar boven richting de ingang. Mede door deze hoogte is het uitzicht fantastisch! We hopen dat je veel leuke ideeën opgedaan hebt. Blijf ons volgen voor meer mooie projecten!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!