​Behold the beautiful Boggomsbaai beach house!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

​Behold the beautiful Boggomsbaai beach house!

Johannes van Graan Johannes van Graan
 Terras door Full Circle Design
Loading admin actions …

Interior architectural firm Full Circle Design from Pretoria is the star of today’s homify 360° discovery – or rather, one of its projects is. Situated in Kleinbos, Boggomsbaai is a breathtaking beach house styled up by these experts that does everything by the book: the view, the décor, the furniture, you name it! 

Originally a dilapidated structure, this house was converted into a stunning holiday home in the Garden Route. The internal layout has been re-designed, front and back patios and braai areas created and the attic converted into the main bedroom. The dwelling is freshly finished and kitchen and bathrooms re-designed and fitted. 

Let’s take a look!

The rustic façade

Can’t you just smell the salty air and hear seagulls? Just see how the sun glistens on that snow-white façade, and how much character that rustic-styled thatched roof brings to the scene.

Jaws on the floor

We skip the interior spaces (just for now) and speed straight on to the rear side of the house, where this fabulous wooden deck conjures up a comfy (and stylish) seating area complete with a breathtaking view.

The dining space

Right, now we can see what the insides look like – flaunting the same white palette as the façade, this dining room enjoys quite the clean look. And just see how charmingly it rolls into the living room at the back – an open-plan layout that definitely enhances the social ambience of this beach beauty.

Bathing in light

Now here’s a clever idea: position your free-standing tub in front of the window on the top floor to minimise the chances of a passerby (or neighbour) taking a peek. But notice that wooden shutters have been added in case privacy is deemed necessary with bath time. 

Let’s scope out some more photos of this delightful house!

Since we’re in a nautical mood, let’s visit A beautiful, affordable beach house.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!