Voor en Na: grootse plannen voor een verouderde woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: grootse plannen voor een verouderde woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

Wat moet je met een verouderde woning doen? Opknappen natuurlijk! Neem nou het huis in Zuid-Afrika waar we zo een kijkje gaan nemen. Als je de oude situatie ziet, dan begrijp je direct waarom een verbouwing noodzakelijk was. We laten je zo meteen het oude huis zien en gaan dan door naar de grootse plannen die er zijn, want we hebben de foto’s van het vernieuwde huis nog niet eens binnen. Als je ziet hoe mooi echter de digitale voorstelling is, dan heb je er weinig fantasie voor nodig om je voor te stellen hoe het straks is. Kijk dus maar lekker met ons mee naar de mooie schetsen die de architecten van Stena hebben gemaakt.

Voor: een verouderd huis

Moderne huizen van homify Modern

Wat moeten we hier nou van zeggen? Dit is een verouderd huis dat op zich niet in een slechte staat van onderhoud verkeerd, maar er gewoon heel erg saai en inspiratieloos uit is komen te zien. Als je hier ’s avonds na een dag werken thuis moet komen, dan staat je het huilen waarschijnlijk nader dan het lachen. Die witte stenen maken het op de een of andere manier heel kil en ongezellig. Om dan over dat saaie grijze dak maar te zwijgen! Dat moet en kan zeker anders.

Na: een compleet nieuw huis

Moderne huizen van homify Modern

In de (beoogde) nieuwe situatie vind je eigenlijk helemaal niets meer van de oude woning terug. Het lijkt wel een compleet nieuw huis geworden. En wat voor een! Een fantastische villa in een prachtige eclectische stijl. Moderne en rustieke elementen zijn in haast klassiek aandoende vormen gegoten. En daarbij is luxe zeker het uitgangspunt geweest. De garage met maar liefst drie deuren is daar het bewijs van! Bijkomend voordeel is dat het dak van de grote garage ook nog eens als dakterras kan worden gebruikt. En dan het huis zelf: wat een plaatje om te zien!

De achterkant

Moderne huizen van homify Modern

De voorgevel liet al zien dat het een luxe bedoening moet gaan worden. Als we dan aan de achterkant gaan kijken, dan zie je dat het hier al minstens zo luxueus ontworpen is. Meerdere terrassen en balkons zorgen er voor dat er buiten altijd wel een lekker plekje te vinden is, ongeacht de weersomstandigheden. En dat is erg fijn! De benedenverdieping krijgt veel glazen deuren die er voor zorgen dat je met grote regelmaat van tuin en huis één groot geheel kunt maken. Want dat is in het zeer aangename Zuid-Afrikaanse klimaat geen enkel probleem natuurlijk.

Zwembad

Moderne huizen van homify Modern

Je kon het net nog niet zo goed zien, maar bij de plannen voor de verbouwing is ook een zwembad ingecalculeerd. En dat is met warm weer uiteraard ook een zeer welkome luxe. Je kunt hier onbelemmerd genieten, zeker ook omdat deze tuin zo lekker veel privacy biedt. Heel erg fraai is dat het zwembad echt onderdeel uit maakt van de architectuur van het huis. Kijk namelijk maar hoe mooi die pilaar onder het balkon in het zwembad rust. De manier waarop deze met natuursteen is bekleed, is ook zeer inspirerend te noemen.

Een laatste blik

Moderne huizen van homify Modern

Met een laatste blik nemen we al weer afscheid van deze schitterende villa. De plannen zijn zeer veelbelovend en we kunnen dan ook niet wachten totdat we de echte foto’s in ons bezit hebben. Voor nu verlekkeren we ons nog even aan deze mooie beelden en het zou zo maar kunnen zijn dat je ondertussen zit te dagdromen over het moment dat jij de sleutels van zo’n fantastisch huis in bezit krijgt…

Wil je nog zo’n mooi en ruim huis zien? Dit project zal dan ook zeker naar jouw smaak zijn!

Zou jij nog iets willen veranderen aan het ontwerp? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!