Beste muurkleur voor je kleine slaapkamer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Beste muurkleur voor je kleine slaapkamer

Stoa. Stoa.
Bedroom Landelijke slaapkamers van The Cotswold Company Landelijk
Loading admin actions …

Een kleine slaapkamer vraagt om andere overwegingen dan een wat ruimere. Je kunt ook in zo'n kamer een ruimtelijk gevoel hebben, zeker als je kies voor kleuren die de kamer groter laten lijken. Een kleine kamer zwart verven is bijvoorbeeld geen goed idee, witte wanden wel weer. Toch is er vele meer mogelijk dan deze twee opties. Daar gaan we hieronder even naar kijken. Laat je inspireren!

Lichtgrijs

modern  door Clotilde, Modern

Een lichtgrijze wand gecombineerd met pastelkleuren geven een heel bijzondere sfeer aan je kleine slaapkamer. In deze kamer zien we een mooi bed met een ingetogen look. De grijze wand past perfect bij het beddengoed. Andere geschikte kleuren zijn bijvoorbeeld pastelblauw en groen. Het is allemaal een kwestie van smaak natuurlijk. Laat je informeren door een expert op dit gebied, dan wordt je kamer direct naar een hoger niveau getild!

Blauw als de zee

Ja, wij worden helemaal enthousiast van deze tinten, gewoon omdat ze zo rustgevend zijn. Wit en blauw komen we ook veel tegen op Cyprus en in Griekenland. Het blauw van de zee, het wit van de wolken in de lucht. Misschien krijg jij er andere associaties bij, wat je er ook bij denkt, in deze slaapkamer is het heerlijk om te slapen, ontspannen en studeren. Een pro neemt je mee naar een wereld van toffe designideeën.  

Natuurlijke twist

Oakland 4ft 6 Double Bed Landelijke slaapkamers van The Cotswold Company Landelijk
The Cotswold Company

Oakland 4ft 6 Double Bed

The Cotswold Company

Er is veel behoefte aan een natuurlijke twist in huis, zo ontstaat al snel een huiselijke sfeer. Een plek om te relaxen. In deze slaapkamer zien we een bijzonder geslaagd design, vooral die groene tint op de muur vinden we erg fris. De houten meubels roepen een warme sfeer op. De eigenaren van deze slaapkamer houden van reizen en genieten van die dingen in het leven die hun geest verrijken. De landkaart boven hun bed is een symbool voor deze levenshouding. De kleine slaapkamer heeft dus een zeer persoonlijke invulling gekregen.

50 tinten wit

A calming and sophisticated bedroom Moderne slaapkamers van Tailored Living Interiors Modern
Tailored Living Interiors

A calming and sophisticated bedroom

Tailored Living Interiors

Het gaat erom dat je eens iets anders doet in de slaapkamer. Je hoeft echt niet altijd de geijkte dingen te doen als je graag een witte of grijze kamer wilt. Er zijn zoveel verschillende tinten wit bijvoorbeeld, dat je inspiratie te kort komt. In deze slaapkamer is er behoorlijk geïnspireerd en daaruit is dit interieur voortgekomen. Dit is het bewijs dat er echt heel veel tinten wit en grijs zijn. Ook kun je zien wat een variatie er dan mogelijk is. Be creative!

Luxe

Deze kamer heeft een luxe look. In deze kamer is het niet eens opvallend dat de ruimte gering is. Dat komt door de symmetrische inrichting, lichte wanden en opvallend verlichting, dat plafond trekt natuurlijk direct de aandacht. Hier voel je je echt een filmster. 

Lekker eclectisch

In deze slaapkamer hebben ze toch voor een donkere wand gekozen. Het kan dus wel, maar laat je wel even informeren door een expert of onderzoek het zelf goed, want je kunt er de mist mee in gaan. Hier zien we heel goed waarom het werkt in deze kamer, er wordt heel goed gebruik gemaakt van contrasten: de zwarte wand is de achtergrond, terwijl de lichte wanden de lijst vormen rond het bed. De meubels zijn ook licht, maar donkerder dan wand, de vloer is op zijn beurt nog weer wat donkerder. Het kleed daarop is heel wit, terwijl het bed zwart en geel is. Een wonderlijke samenstelling die we echt wel eclectisch kunnen noemen. Een dergelijke kamer zou je echt even moeten uitwerken op papier, deze topper is door een expert uitgewerkt, dat zie je zo! 

Nooit meer stress

Blue Moorings, Dartmouth | Devon Eclectische slaapkamers van Perfect Stays Eclectisch
Perfect Stays

Blue Moorings, Dartmouth | Devon

Perfect Stays

Dit is een wereld op zich. De wanden hebben een unieke look, deze overvloed aan oranje maakt dat de stress direct je lichaam verlaat als je hier gaat relaxen. Het witte bed en de lijst onderaan de muur zorgen voor een mooi contrast ten op zichtte van de uitgesproken kleuren. De verlichting past bijzonder goed in deze unieke setting. Gaaf hoe de tinten van de wand terugkomen in de kussens op het bed. Helemaal super! 

Blijf ons volgen voor meer mooi design. 

Wat vind je van deze kleuren? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!