Dit kun je allemaal doen met een uitbouw | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Dit kun je allemaal doen met een uitbouw

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne eetkamers van homify Modern
Loading admin actions …

Veel huizeneigenaren zullen het herkennen. Je bent helemaal tevreden met je huis, maar het zou best wat vierkante meters meer mogen hebben. De ene gaat verhuizen, met de gedachte: kon ik mijn huis maar meenemen. Maar er zijn ook andere oplossingen. Eén daarvan is uitbouwen. Hiermee kun je je huidige huis behouden en het op een simpele manier van extra vierkante meter voorzien. En in dit artikel vertellen we je precies wat je met die extra ruimte kunt doen.

Grote keuken

Barn Living Moderne keukens van Bureau Fraai Modern
Bureau Fraai

Barn Living

Bureau Fraai

Heb je een kleine gesloten keuken of een keuken in de eetkamer? Dat kan anders! Kies je voor een uitbouw, heb je ineens zeeën van ruimte waar je de droomkeuken in kunt zetten waar je altijd van gedroomd hebt. En dan heb je niet alleen een prachtige keuken, maar ook genoeg ruimte om in alle vrijheid te kunnen tafelen.

Eetkamer

Moderne eetkamers van homify Modern

Heb je al een prachtige keuken maar nog niet de ruimte om van het eten dat je in die keuken maakt, te kunnen genieten. In de uitbouw kun je ook een fantastische eetkamer maken. Hier past dan een prachtige grote tafel met genoeg stoelen in voor al je vrienden of de familie. Nooit meer proppenaan  tafel, maar altijd ruimte voor iedereen. Schuif maar aan.

Nieuwe badkamer

Moest je het tot op heden doen met een kleine inloopdouche en een enkele wastafel. In de uitbouw heb je de ruimte om een luxe en ruime badkamer aan te leggen. Met een vrijstaand bad, een dubbele wastafel en ook nog een heerlijke grote regendouche. Zeg het maar, alles kan.

Extra wc

wandcloset Villeroy en Boch Moderne badkamers van AGZ badkamers en sanitair Modern Keramiek
AGZ badkamers en sanitair

wandcloset Villeroy en Boch

AGZ badkamers en sanitair

Als je toch de ruimte hebt, kun je ook nog een extra wc kwijt. Wel zo fijn als je gasten hebt, of gewoon niet het geduld tot dat de ander klaar is.

Extra slaapkamer

Heijmans ONE Minimalistische slaapkamers van MoodBuilders Minimalistisch
MoodBuilders

Heijmans ONE

MoodBuilders

Het grootste euvel aan huizen is toch dat ze altijd een slaapkamertekort hebben. Er worden kinderen geboren, er moeten logees geherbergd worden en ga zo maar door. Maar in plaats van te verhuizen naar een groter huis, kun je dit probleem dus ook simpel tackelen door in de uitbouw één of twee extra slaapkamer te creëren.

Dakkapel

van loomilux Minimalistisch

Klinkt dit bovenstaande allemaal leuk en aardig, maar heb je simpelweg niet de ruimte om uit te bouwen. Dan is een dakkapel ook een uitkomst. Hiermee maak je van de zolderetage, met in de meeste gevallen een schuin dak, een volwaardige etage waardoor je ineens toch meer leefruimte hebt.

Meer inspiratie je voor wat je allemaal met een uitbouw kunt doen, vind je hier. Heb je hulp nodig bij het inrichten van de uitbouw, raadpleeg dan de expertise van een van deze professionals. En nog een zeer geslaagde uitbouw vind je in dit artikel.

Wat zou jij met de uitbouw doen? Vertel het ons in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!