14 schuttingen voor voldoende privacy | homify

14 schuttingen voor voldoende privacy

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Courtyard Gardens Unique Landscapes Moderne tuinen
Loading admin actions …

Schuttingen, hekken, poorten, muurtjes… er zijn zoveel verschillende soorten afscheiding en ze hebben allemaal hetzelfde doel! In een tijd waarin we steeds minder ruimte en privacy hebben zijn we allemaal op zoek naar die rustige beschutte plek. En waarom zou je deze niet thuis kunnen creëren? Daarom tonen we je bij homify vandaag een nieuwe selectie van 14 unieke hekken en schuttingen tussen jou en de rest van de wereld. De rest van de wereld die overigens van jaloezie zal verbleken na het zien van deze fraaie afscherming!

1. Prachtig deze schuttingen met ronde bovenkant: dat geeft een veel zachter beeld in je tuin. Bovendien ook zeer trendy ronde vormen.

2. Ook een zeer goed idee: moderne antraciet grijze schuttingen met een old look muurtje ertussen. Een prachtige mix van oud en nieuw en bijvoorbeeld mooi in een oude stadstuin.

3. Prachtig rustiek van ruw natuurlijk hout wat zeker voor een beschut en afgeschermd gevoel zorgt.

4. Hoe fraai: een hek gecombineerd met houten plantenbakken en trap in dezelfde stijl.

5. Donkere grijstinten voor een moderne look en prachtig tijdloos design. En denk ook eens aan een half open schutting zoals deze waardoor je nog steeds contouren van de omgeving ziet.

Courtyard Garden Unique Landscapes Moderne tuinen
Unique Landscapes

Courtyard Garden

Unique Landscapes

6. Een kleuraccent op je muur kan je tuin zoveel extra charme geven. Zonder deze paarse muur en kleurrijke kussens zou deze tuin zonder meer saai zijn.

7. Voor de creatievelingen onder ons: een afscherming met losse schuttingdelen in combinatie met openingen gevuld met struiken.

8. Metalen hekken in duo-tone: elegant en rustiek tegelijk. Schuttingen hoeven niet altijd van hout te zijn maar kunnen ook van metaal, steen of beton zijn en in een andere kleur gekozen worden.

9. Een nieuwe trend: een gevlochten schutting die voor een zeer fraai natuurlijke look zorgt in combinatie met deze geïntegreerde plantenbakken.

Quercus Raised Beds -Extra Space in a small garden Quercus UK Ltd Landelijke tuinen
Quercus UK Ltd

Quercus Raised Beds -Extra Space in a small garden

Quercus UK Ltd

​10. Liefhebbers van groen: er bestaan tegenwoordig volledig groene modulaire schuttingen. Goed voor de groene gezonde omgeving!

11. Klassiek wit aluminium: duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

12. Prachtig bij een oud huis of landelijke boerderij: een smeedijzeren hek in traditionele stijl.

​13. Traditioneel en optisch fraai: een strak wit gepleisterde muur voor langs het zwembad. Het brengt je in mediterrane sferen!

14. Een hekwerk gevuld met stenen voor een prachtig modern en rustiek effect.

Wij kiezen voor de schutting afgewisseld met groen!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!