Een prachtige moderne villa in het Gelderse landschap | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een prachtige moderne villa in het Gelderse landschap

Johan van Dijk Johan van Dijk
Villa Vendam van Studio D8
Loading admin actions …

Raak jij niet uitgekeken op mooie villa’s en landhuizen? Bij dit prachtige exemplaar in het Gelderse landschap in de buurt van Wijchen (bij Nijmegen) ben je dan aan het juiste adres. Een modern geheel, zeker als je eenmaal binnen bent, maar aan de buitenkant zijn ook heel veel traditionele invloeden te vinden. Juist die aangename combinatie van stijlen maakt de woning nog aantrekkelijker om te bekijken. Verder is dit ook nog eens een energieneutraal huis. Kijk snel met ons mee om dit prachtige project van de architecten van Studio D8 uit Delft te bekijken.

Een fraaie combinatie

Villa Vendam van Studio D8
Studio D8

Villa Vendam

Studio D8

Vind je dit ook geen fraaie combinatie van verschillende stijlen? Modern en klassiek zijn allebei namelijk overduidelijk in het ontwerp te herkennen. Dat het nieuwbouw is, mag daarbij heel erg duidelijk zijn. En dat het huis in een schitterende omgeving is gelegen, is ook heel erg goed te zien. Wat een heerlijk geheel om uitgebreid te gaan bekijken. We nemen je mee voor een rondje rond het huis en gaan daarna ook binnen kijken.

Energieneutraal

Villa Vendam van Studio D8
Studio D8

Villa Vendam

Studio D8

Zoals vele nieuwbouwwoningen, is ook dit exemplaar energieneutraal gebouwd. Maar wat nou als je het voor het aanzicht van je huis niet zo fraai vindt dat er zonnepanelen op het dak worden geplaatst? De zonnepanelen los opstellen zoals hier is dan de ideale oplossing! Bovendien heb je zo ook nog eens een heel erg mooie plek om het brandhout voor de kachel op te slaan.

Prachtige tuin

Villa Vendam van Studio D8
Studio D8

Villa Vendam

Studio D8

De prachtige tuin is ook iets om bijna jaloers van te worden. Geen strak aangelegd geheel, maar een mooie natuurlijke tuin die de lijnen van de omgeving en het landschap volgt. Daarmee voelt het aan alsof de tuin en omgeving één geworden zijn.

Natuurlijk zwembad

Villa Vendam van Studio D8
Studio D8

Villa Vendam

Studio D8

De omgeving is niet het enige natuurlijke bij dit huis, ook het zwembad waarvan je hier nog net een glimp kunt opvangen is een schitterend natuurlijk geheel. Geen gedoe met chloor, maar net zo zwemmen als je dat in een meertje of een plas zou doen. En waarom zou je ook in zo’n chloorbad stappen als je na afloop toch lekker in eigen huis onder de douche kunt gaan? Verder kun je ook nog net een glimp opvangen van de prachtige veranda met een zeer fraai terras. Ook een heerlijk plekje om te zitten!

Licht en ruimte

Villa Vendam van Studio D8
Studio D8

Villa Vendam

Studio D8

De buitenkant van het huis hebben we uitgebreid kunnen zien, maar we zijn uiteraard ook heel erg benieuwd naar het interieur. In de gang vangen we gelijk al een hele mooie glimp op van de stijl die gebruikt is. Licht en ruimte staan in het ontwerp centraal. Had je eigenlijk verwacht dat het er zo modern uit zou zien aan de binnenkant? Wat wij het leukste vinden op deze plek, is de bijzondere combinatie van de strakke witte muren en de ruwe betonnen trap. Prachtig om te zien!

De keuken

Villa Vendam van Studio D8
Studio D8

Villa Vendam

Studio D8

De keuken ligt als een zelfstandige ruimte haast een beetje verscholen ten opzichte van de woonkamer. Het is een redelijk minimalistisch geheel geworden en dat zorgt er mede voor dat alle aandacht naar de zeer bijzondere lamp boven de eettafel wordt getrokken.

Blik in de woonkamer

Villa Vendam van Studio D8
Studio D8

Villa Vendam

Studio D8

Vanaf de trap werpen we snel even een blik in de woonkamer. Uiteraard staat de houtkachel hier centraal. Wat verder ook vooral opvalt, is de vele kunst die je overal in het huis tegenkomt.

Lekker in bad

Villa Vendam van Studio D8
Studio D8

Villa Vendam

Studio D8

We sluiten onze rondleiding af in de badkamer, waar je lekker in bad kunt. Ook hier is de minimalistische inslag weer te zien. Juist dat zorgt voor een heel fraai contrast met de natuurlijke omgeving en van die combinatie moet je eigenlijk alleen maar genieten.

Wil je nog zo’n mooi huis in het landschap zien? Bekijk dan ook dit project even!

Wat vind jij het allerleukste aan deze villa? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!