Voor & Na: een huisje om van te dromen | homify

Voor & Na: een huisje om van te dromen

Stoa. Stoa.
Christèle BRIER Architechniques Eclectische huizen
Loading admin actions …

Je geniet in de vakantie van de mediterraanse sfeer in je vakantiehuis. Dat gevoel vast houden als je weer in het koele noorden bent is best een opgave, maar het kan, zeker de echte liefhebbers van deze streken heb dat tot een levenskunst verheven. Toch is het allemaal een stuk makkelijker als je in de heerlijke landen van het zuiden een eigen huisje zou hebben, waar je een deel van de zomer zou kunnen verblijven. Vandaag laten we je een project zien van mensen die hun droom gevolgd zijn. Dan denk je misschien, ja maar een droom kan ook niet uitkomen. So what, niets te verliezen, blijven dromen! Check dit project en laat je inspireren! 

Het begin

We beginnen bij het begin. Deze woning veroverde direct het hart van de huidige bewoners. Het ging gewoon zoals het altijd gaat, ze kwamen er langs en het pand sprong direct in het oog. Er is zoveel te zeggen over zo'n moment, maar het was direct duidelijk voor ze dat ze iets moesten doen met dit huisje. Enkele maanden later zijn ze de trotse eigenaren van een pand waar ze vooral in de zomer zelf veel te vinden zijn. De rest van het voorjaar wordt het verhuurd. Zo hopen ze een groot deel van de kosten weer terug te verdienen. Het kopen en verbouwen van een huis is een goede investering, veel beter dan het kopen van spullen die hun waarde verliezen. Een expert geeft je graag advies over het verbouwen van je mediterraanse droomhuis. 

Eerste resultaten

Hier zien we al de eerste resultaten! De stijgers staan er nog en het werk is in volle gang. Op de vorige foto kun je zien dat de gevel toe was aan een sanering. Nu ziet deze er echt strak uit! Een mooi vooruitzicht, want je kunt op je klompen aanvoelen dat het binnen ook een gaaf gezicht zal zijn! Samen met een expert ontwerp je snel het interieur van je dromen! 

Voor

Natuurlijk laten we je eerst even de binnenkant zien van de woning zoals die was. Dit ziet er een stuk minder romantisch uit, niet waar? Gelukkig is er hier echt heel veel gebeurd in de afgelopen maanden, dat willen we je graag hieronder laten zien. Kijk snel even met ons mee! 

Na

Dit is een behoorlijke na! Zoveel is zeker. De muren hebben die zelfde schone look die we buiten ook zagen. Mooi om te zien hoe de mediterraanse stenen gemixt zijn met de zwarte kozijnen en het grijze houten plafond. Die planken zijn echt authentiek, waar nodig gerepareerd en in prachtige staat teruggebracht. 

Gezellige plek

Nu houden we nog meer van de kleine woning. Dit pandje is perfect voor mensen die van het eenvoudig leven houden. Wie heeft een kolossale villa nodig als je dit hebt? Geluk schuilt toch in de kleine dingen, het delen van die momenten. Je weet wat we bedoelen. In een omgeving en woonkamer als deze voel je je frank en vrij!  

Fijne keuken

Genieten in een mediterraanse land, bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Portugal, moet natuurlijk gepaard gaan met lekker eten en een goed glas wijn. Dat laatste kun je in deze fijne keuken allemaal realiseren. Je hebt hier veel ruimte ook om te bewegen en samen gezellig te koken. Super nice! 

Uitzicht

Tot slot hebben we nog een relaxt uitzicht voor je. Water, land en veel ruimte om je heen. Genieten doe je samen zeker van deze omgeving. Het is een mooie moderne toevoeging aan de woning, deze strakke kozijnen, heel erg van deze tijd en ze passen door hun elementaire looks heel goed bij de mediterraanse stenen. We blijven ons verbazen over de mooie projecten die ons elke dag weer passeren. Erg tof om deze met je te kunnen delen. Met deze foto zijn we aan het einde gekomen van de tour door het huis. Dit project kan een inspiratiebron zijn, een huisje kopen en verbouwen ligt vaak binnen de mogelijkheden. Altijd een goede investering! Blijf ons volgen voor meer woontips.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!