Schutting: zo kies je de juiste! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schutting: zo kies je de juiste!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
​A complex project, in which #RailingLondon worked on a staircase, internal doors, interior and exterior balustrades and a Juliet balcony. Moderne tuinen van Railing London Ltd Modern
Loading admin actions …

De mogelijkheden voor erfafscheidingen zijn eindeloos. Van houten schuttingen tot erfafscheidingen met een meer natuurlijke uitstraling. Allemaal even mooi maar met net een andere uitstraling. Voor elke tuin en elke sfeer is wel een geschikte uitvoering te vinden. Laat je inspireren door de voorbeelden van onze professionals.

1. Erfafscheding van natuurlijke materialen

Een schutting van een natuurlijk materiaal als bamboe geeft je tuin een warme en natuurlijke uitstraling. Enige nadeel van bamboe is dat het op den duur een grijze kleur krijgt. Dit kun je voorkomen door de bamboe in te smeren met een plantaardige olie.

2. Glazen omheining

​A complex project, in which #RailingLondon worked on a staircase, internal doors, interior and exterior balustrades and a Juliet balcony. Moderne tuinen van Railing London Ltd Modern
Railing London Ltd

​A complex project, in which #RailingLondon worked on a staircase, internal doors, interior and exterior balustrades and a Juliet balcony.

Railing London Ltd

Bij een eigentijdse tuin staat een glazen omheining prachtig! Je creëert zo beschutting op je terras zonder het prachtige uitzicht op je tuin te verliezen. Perfect!

3. Schutting van beton

Erfafscheidingen van beton zie je niet veel. Sterk als een stenen muur maar met een heel andere uitstraling. Verf de muur in een kleur die je mooi vindt of laat de muur begroeien met een klimplant. Een stijlvolle keuze.

4. Schutting van hout

Een erfafscheiding van hout is een klassieker en dat is niet zonder reden. Houten schuttingen zijn stabiel, veilig en in elke maat verkrijgbaar. Laat het hout blank of verf de schutting in een mooi kleur.

5. Schanskorven

Wissel een natuurlijke schutting af met een schanskorf met stenen. Het resultaat is ronduit verrassend.

6. Smeedijzeren omheining

Als je echt iets moois wilt kies dan voor een smeedijzeren omheining! Het geeft je tuin een elegante uitstraling. Een smeedijzeren hek kun je helemaal op maat laten maken. Misschien ook leuk met een familie wapen in het ontwerp?

7. Erfafscheiding van composiet

Schuttingen van composiet zijn ideaal, want ze zijn verkrijgbaar is verschillende uitvoeringen en maten. Ideaal wanneer je de uitstraling van hout wilt hebben maar niet het onderhoud.

Voor meer schermen inspiratie, neem een kijkje op deze Ideabook.

Welke schutting vind jij mooi? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!