Van deze twee huizen krijg je zin om te verhuizen! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Van deze twee huizen krijg je zin om te verhuizen!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Woning Harmelen Landelijke huizen van Architectenbureau van den Hoeven b.v. Landelijk
Loading admin actions …

Een mooie traditionele boerderij op het platteland is een droom van velen. Maar in plaats van de traditionele stijl kun je deze ook in zeer moderne en eigentijdse stijl bouwen. Vandaag laten we je twee van zulke traditionele boerderijen in zeer moderne uitvoering zien. Een lust voor het oog waardoor je direct zin krijgt om naar het platteland te verhuizen. We nodigen je uit om even te genieten van dit staaltje van schoonheid van Nederlandse architectuur dat wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en originaliteit. Een voorbeeld van een bouwstijl met prachtige natuurlijke materialen, elegant en minimalistisch maar met effectieve bouwtechnieken. Kijk mee en geniet!

​1. Een moderne boerderij

En hier zien we direct al de bijzondere stijl van deze woning met zijn hedendaagse architectuur die lijkt te verwijzen naar een traditionele schuur op het platteland door zijn lange afmetingen, eenvoudige en elegante stijl en gevel met rode bakstenen. Ontworpen om een praktische en volledig bruikbare ruimte te creëren tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft deze woning veel interessante details, zoals de op het platteland gebruikelijke houten luiken en de prachtige grote ramen die ruim natuurlijk licht naar binnen laten stromen en de enorm grote tuin in traditionele boerderijstijl.

Prachtige oprijlaan en bijzondere garage

De garage eveneens in traditionele stijl bevindt zich aan het einde van een prachtige brede oprijlaan geflankeerd door fraaie bloemenstruiken. De basisstructuur van de woning wordt verlevendigd door verschillende geometrische vormen in de gevel en het prachtige bijgebouw in hooiberg-optiek.

Deuren in traditionele stijl

En ook de garage is geheel in traditionele look gebouwd. Hier zien we de prachtige zwarte houten deuren die naadloos aansluiten op de rode baksteenmuren en die dit moderne ontwerp een rustiek tintje geven. De kleine ramen zorgen voor een bijzondere originaliteit en verwijzen eveneens naar de traditionele stijl.

De magie van hout in een ontwerp

Het tweede huis dat we presenteren is kleiner, maar heeft een zeer geavanceerd ontwerp: het maakt gebruik van de magie van hout om een indrukwekkende gevel te creëren. De eenvoudige vorm van het gebouw wordt prachtig gedecoreerd met luiken van open houten latten die zorgen voor een zeer hedendaagse Scandinavische architectuur. Bekijk ook even de grote panoramische ramen en voordeur die een perfecte combinatie van materialen vormen om deze moderne architectuur te benadrukken.

Prachtige moderne houten luiken!

De andere zijde van het huis is net een spiegel bestaande uit een perfecte combinatie van hout en glas die de zuivere pracht van het landschap weerspiegelt op de buitenmuren. Het bijpassende dakraam zorgt voor een consistente esthetiek: harmonieus en aangenaam!

Fraai modern betonnen terras

Prachtig deze toevoeging van een direct aan woning grenzend betonnen terras; vooral omdat dit aan de voorzijde van de woning is gesitueerd! Alles is revolutionair en ongewoon aan deze woning. Als je van een eenvoudige moderne en elegante architectuur houdt, bekijk dan ook even: 10 fantastische budgethuizen.

Wij vertrekken vandaag nog naar het platteland!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!