10 keukens met heel veel bergruimte | homify

10 keukens met heel veel bergruimte

Johan van Dijk Johan van Dijk
Light Filled Traditional Kitchen Holloways of Ludlow Bespoke Kitchens & Cabinetry Klassieke keukens Hout Blauw
Loading admin actions …

Heb je het idee dat je altijd een chronisch ruimtegebrek in je keuken hebt? Dan hebben we de ideale oplossing voor je! We laten je namelijk 10 keukens zien met heel veel bergruimte. En dat kan jou misschien wel op hele goede ideeën brengen! Laten we dan ook maar snel beginnen met het bekijken van deze leuke lijst die is samengesteld uit het werk van diverse experts.

1. Traditioneel en modern

Traditioneel en modern tegelijk: dat is deze keuken. Het aanrecht en de kastjes (die heel veel bergruimte bieden) zijn qua opstelling heel traditioneel, maar de stijl is heel modern en bijna minimalistisch te noemen. Een ideale combi!

2. Ouderwetse kasten

Heb je altijd al gedroomd van zo’n prachtige ouderwetse kast met sfeervolle ruitjes? Als je geen ruimte hebt om zo’n kast op de grond te plaatsen, dan kun je er nog altijd voor kiezen om alleen aan de muur zo’n dergelijke kast op te hangen. En dat geeft ook een super mooi beeld!

3. Aparte vormen

Edenbridge Johnny Grey Eclectische keukens
Johnny Grey

Edenbridge

Johnny Grey

Is dit een keuken, een pantry of een bar? Of misschien wel alles in één? Wat sowieso heel erg opvallend aan dit geheel is, zijn de aparte vormen. Wat ontzettend leuk om ronde kastjes te gebruiken. Misschien uit praktisch oogpunt niet de meest ideale oplossing, maar de sfeer compenseert dat wel heel erg veel.

4. Super eclectisch

Ook hier is aan bergruimte zeker geen gebrek, maar we worden hier vooral overdonderd door super eclectisch geheel. Veel stijlen komen hier namelijk op wel zeer fraaie wijze bij elkaar. Heerlijk om te zien en daarmee een geweldige inspiratiebron voor iedereen die er van houdt om zoveel mogelijk stijlen te combineren.

5. ‘Verborgen’ keuken

Deze keuken laat ook weer een hele originele manier van gebruikmaken van een ruimte zien. Door het geheel een beetje te vermommen als kast, is als het ware een ‘verborgen’ keuken ontstaan. En daar worden we vanzelfsprekend ook wel erg enthousiast van. Ondanks een huis dat niet zo heel erg groot is, heb je hier ook nog eens heel erg veel bergruimte.

6. Een plankje

Heb je een wat oudere keuken en heb je niet het budget om er flink in te investeren? Een plankje zoals hier kan dan ook echt een heel erg groot verschil maken. Het maakt het gelijk een stuk aantrekkelijker en je hebt ook meer ruimte om wat spulletjes neer te zetten.

7. Heel veel lades

Ben je niet zo’n fan van keukenkastjes, maar heb je liever lades? Hier kun je zien dat vrijwel alles in een lade onderdak kan krijgen, want het zijn er heel erg veel. Ideaal natuurlijk om heel veel spullen in op te kunnen bergen.

8. Een opbergeiland

Een kookeiland of een eiland met een wastafel zijn al heel erg leuk om toe te passen in de wat ruimere keuken. Maar als je er dan ook nog heel veel spullen in op kunt bergen, dan is het plaatje helemaal compleet!

9. Schuifdeuren

Ook achter de schuifdeuren kun je heel erg veel extra ruimte creëren. Op die manier heb je in de keuken zelf niet meer zo veel kastjes nodig. Wederom een oplossing die ideaal is voor de wat kleinere huizen, je hebt immers altijd wel een hoekje over voor zo’n mooie kast.

10. Bijzondere sfeer

Oké, bergruimte is hier onder het aanrecht zeker voldoende te vinden, maar het is vooral de bijzondere sfeer die ons zo ontzettend aanspreekt. Wat een plaatje van een keuken is dit! Een rustiek-moderne balans is hier op wel heel erg speciale wijze in evenwicht gebracht.

Heb je nog niet genoeg gekregen van al die keukens? Kijk hier dan gerust verder!

Een appartement elegant en sfeervol inrichten met IKEA-meubels? Het kan!
Arrow navigation 3b3136b1
Welke keuken is jouw absolute favoriet? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!