16 inspirerende slaapkamers waar je helemaal tot rust komt!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

16 inspirerende slaapkamers waar je helemaal tot rust komt!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 Slaapkamer door Decoroom, Klassiek
Loading admin actions …

Slaapkamers zijn de ruimtes in huis waar we het meest aan gehecht zijn wanneer we dit vergelijken met andere ruimtes in huis. De reden hiervoor is dat we bijna een derde van ons leven slapend doorbrengen. Daarnaast trekken we ons vaak terug in onze slaapkamer wanneer we het druk hebben of stress ervaren of wanneer we gewoon even alleen willen zijn. Als een gevolg daarvan raden experts vaak aan om slaapkamers op een andere manier in te richten dan de andere ruimtes in ons huis. Een slaapkamer vraagt bijvoorbeeld om lichtere zachtere tinten die zorgen voor een rustgevende ambiance waar je echt kunt ontspannen na een lange drukke dag. Wil je graag wat voorbeelden zien van zo'n slaapkamer waar je even helemaal tot rust kunt komen? Kijk dan even mee naar onze inspirerende voorbeelden!

1. Een prachtig monochroom thema in grijstinten en wit waarbij de khaki-groene kussens en zwarte hanglamp zorgen voor de finishing touch!

 Slaapkamer door Decoroom, Modern

2. En soms kan alleen een hemelbed met wat artistiieke koperen verlichting al voldoende zijn voor die serene sfeer!

 Slaapkamer door Decoroom, Industrieel

3. Een prachtige lichte slaapkamer met helderwitte muren en een houten vloer. Prachtig dat kanariegele nachtkastje als accent!

 Slaapkamer door Decoroom, Scandinavisch

4. Grijs en wit zijn altijd goed voor een rustgevende sfeer en wat leuke kussens met spreuken geven persoonlijkheid aan je slaapkamer.

 Slaapkamer door Decoroom, Scandinavisch

5. Een prachtige strakke stijlvolle slaapkamer met zacht kleurenpalet wat zorgt voor een ontspannen ambiance in de ruimte. Zwart-wit patronen kunnen een leuk accent toevoegen!

5. A sleek bedroom with a soothing color palette to allow a relaxing ambiance in the space

6. Wanneer de rest van de sfeer rustig is in je slaapkamer, kun je best een stoere blauwe muur achter je bed toevoegen met artistieke witte plank.

 Slaapkamer door Decoroom, Klassiek

7. Ook een zichtbare baksteenmuur zorgt voor een zeer fraaie touch en een elegante slaapkamer.

 Slaapkamer door Decoroom, Modern

8. Pasteltinten zijn altijd goed voor een rustgevende serene sfeer en met voile bloemengordijnen en metalen bed creëer je een prachtige shabby chic sfeer.

 Slaapkamer door Decoroom, Klassiek

9. Een slaapkamer met een schitterende artistieke witte scheidingswand en een moderne houten vloer. Alle taupe-tinten zorgen voor een prachtige rustgevende sfeer!

10. Hou je van felle tinten en modern? Wanneer de hele slaapkamer rustig is qua sfeer kunt je prima een kleine wand in een felle kleur schilderen en hoe prachtig is dat in combinatie met deze lampen!

 Slaapkamer door Decoroom, Industrieel

11. Prachtig de rust en sereniteit hier die wordt gecreëerd door de rijke houttexturen van het bed, schuifdeur en vloer in combinatie met roomwit en het bontplaid dat het tot een geheel maakt.

 Slaapkamer door Decoroom, Klassiek

11. A bedroom with richly textured wood for the bed, door shutter, and window frames

12. Wanneer je de hele slaapkamer inricht in wit kun je zeker een accentkleur toevoegen zoals hier in donker turquoise.

 Slaapkamer door Decoroom, Mediterraan

13. Grijs en wit tinten kun je wat warmte geven door middel van een fraai goudkleurig behang achter je bed of wat houtaccenten.

 Slaapkamer door Decoroom, Industrieel

14. In deze slaapkamer zien we een artistieke penschildering als highlight die de toon zet voor een prachtige ambiance in deze slaapkamer.

15. En natuurlijk hoef je een kleuraccent niet toe te voegen in de vorm van de muur of je beddengoed en kussens maar kun je dit ook doen door middel bam de gordijnen over de volledige hoogte van de kamer.

16. Ook een behang met een patroon in dezelfde kleur als de rest van je muren kan dat unieke accent toevoegen aan je slaapkamer.

We voelen ons een stuk relaxter na het zien van deze slaapkamers!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!