Voor & Na: rommelig binnentuintje werd een schitterende tuin | homify

Voor & Na: rommelig binnentuintje werd een schitterende tuin

Stoa. Stoa.
modern  door Bodin Pflanzliche Raumgestaltung GmbH, Modern
Loading admin actions …

In deze Voor en Na laten we je zien wat je kunt doen met een rommelig binnentuintje. Je kent ze wel: net even te weinig aandacht aan besteed, iets te weinig gebrek aan inspiratie. In dit artikel ga je zien wat een expert voor je kan betekenen als het om de inrichting van je tuin aankomt. Je zult je ogen niet geloven als je de resultaten zien van de transformatie van de binnentuin. Het was echt een onaangename plek om te zijn, daarom wilden de eigenaren zo graag een nieuwe look voor hun tuin. Dat laatste is zeker geluk! Kijk met ons mee naar deze mega-coole chill-out tuin! 

Het begin

Er was eens een gigantisch rommelige tuin waarin de chaos heer en meester was. We zien hem hier op de afbeelding. Toch om te huilen, niet waar? Nou ja, op z'n minst om een beetje treurig of chagrijnig van te worden. Wat je er ook bij voelt, heel positief zal het niet zijn. We snappen best wel dat de eigenaren graag een nieuwe look voor hun tuin wilden hebben. In hun stad is de privé buitenruimte schaars en dan is het wel zo relaxt om hier lekker te kunnen chillen. Dus daar hebben ze op ingezet door een ervaren expert in de arm te nemen. Samen met een expert ontwerp je snel de ideale zomertuin waarin je lekker kunt ontspannen! 

Strakke looks

We geven nog niet de gehele tuin prijs, wat we je wel laten zien is de nieuwe luxe vijver. Het is toch net of je in een luxe resort bent. Echt een wereld van verschil, je herkent de hele tuin niet weer. Een van de gaafste dingen is de waterval, door de minimalistische vormgeving gaat er een rustige vibe vanuit. Je kunt van de ene naar de andere kant lopen via de witte treden. Wij denken direct aan het klavier van de piano, de zwarte toetsen moet je er dan maar even bij verzinnen. In deze vijver zwemmen prachtige vissen rond en is relatief eenvoudig schoon te maken. Een architect denkt graag met je mee over de looks van je nieuwe tuin! 

Een complete inrichting

Hebben we teveel gezegd? Dit is een complete relaxzone! We zien zijn een luxe bank om op te crashen in het weekend. Een plek om echt lekker te ontspannen. Zin om in de middag hier te zitten? Gebruik dan de parasol, liever in de avond een wijntje, de verlichte fontein maakt het heel tof om hier te genieten van een romantische avond. Het geluid van het vallende water klinkt ons als muziek in de oren. Zo heerlijk rustig!

Groen voor de privacy

Het is een fijne plek om te genieten. Dat kan op elk moment van de dag. Je kunt helemaal jezelf zijn hier, maar die vrijheid komt niet vanzelf. Het groen hier links fungeert als een scherm dat nieuwsgierige blikken tegenhoudt. In tegenstelling tot een muur of houten hek voel je je niet opgesloten in deze relatief kleine tuin. De vlonder rond de vijver zorgt voor een cool contrast met de witte stenen. Wij zijn fan! 

Zomertuin

Dit is een absolute zomertuin, maar dat is niet vanwege de mooie vlonder, vijver, bank of de natuurlijke, groene looks. Nee, de echte zomer vibe komt door dat ding wat nu verborgen zit onder de beschermingsdoek. Natuurlijk bedoelen we de BBQ, want de zomer is pas echt compleet als de familie en vrienden bij elkaar komen om te genieten van een gezellig en lekker tuinfeest. Nee, je hoeft geen vleeseter te zijn, want een aparte grill voor de groente (zo geen contact met grill waarop vlees gelegen heeft) maakt dat ook de puriteinse eters onder ons het helemaal naar hun zin hebben! 

Weet je wel dat we nog veel meer mooie projecten voor je in de aanbieding hebben! 

Wat vind je van deze tuin? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!