Professional in beeld: GroenerGras Hoveniers | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Professional in beeld: GroenerGras Hoveniers

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne tuinen van homify Modern
Loading admin actions …

Bij de buren is het gras altijd groener, deze uitspraak ken je vast wel! Maar als een bedrijf GroenerGras Hoveniers heet, dan zou het zo maar kunnen zijn dat jouw gras het groenste is in de hele buurt als je ze hebt ingeschakeld voor grote of kleine werkzaamheden in je tuin. En waar je van ons gewend bent dat we één project van een professional per keer in beeld brengen, doen we het deze keer net even iets anders. We brengen namelijk de professional zelf in beeld! Tijd om kennis te maken met het mooie werk van deze hoveniers uit het Brabantse Rosmalen.

Natuur en cultuur

Moderne tuinen van homify Modern

De werkzaamheden van een hovenier kunnen heel divers zijn. In een groter verband zou je kunnen zeggen dat ze een voortdurende balans tussen natuur en cultuur zoeken. Op deze eerste foto kun je dat gelijk ook al duidelijk zien: de natuurlijke elementen worden door een geordend stelsel prachtig in cultuur gebracht. En daarmee ontstaat gelijk een hele dynamische sfeer in een tuin. Bovendien krijg je gelijk al een beetje een beeld van de stijl waarin deze professionals werken.

Vakhoveniers met passie

Moderne tuinen van homify Modern

GroenerGras Hoveniers zijn vakhoveniers met passie. Of het nou gaat om het reguliere onderhoud van je tuin of om het aanleggen van een compleet nieuw geheel: met oog voor detail en aandacht voor de wensen van de klant gaan ze voor je aan de slag.

Extra’s

Moderne balkons, veranda's en terrassen van homify Modern

De meeste hoveniers zijn geweldige allrounders die heel verschillende constructies voor je kunnen bouwen en dat is erg fijn als je wat extra’s toe wilt voegen aan je tuin. Dit terras op een aanlegsteiger is daar ook een schitterend voorbeeld van. Prachtig werk op maat!

Ontwerp en aanleg

Moderne tuinen van homify Modern

Het ontwerp en de aanleg van een tuin zijn werkzaamheden die GroenerGras graag voor je uitvoert. Centraal staat daarbij (en trouwens ook bij het onderhoud van je tuin) dat er altijd één contactpersoon is. Op die manier zijn er korte lijntjes tussen het bedrijf en de opdrachtgever. Op het gebied van tuinonderhoud krijg je zelf ook de nodige tips mee. Daarnaast krijg je ook garantie op de geleverde werkzaamheden en worden die altijd binnen 14 dagen voor je uitgevoerd.

Binnenstad tuin

Moderne huizen van homify Modern

Een tuin aanleggen in een binnenstad? Ook daar draaien deze experts hun hand zeker niet voor om. Je ziet hier ook een kleine tuin van een benedenwoning die als gevolg van de werkzaamheden toch een erg grootse uitstraling heeft gekregen.

Een eclectisch beeld

Moderne tuinen van homify Modern

Een tuin kan door GroenerGras in elke stijl worden aangelegd. En het creëren van een eclectisch beeld is ook zeker niet iets waar deze hoveniers hun hand voor omdraaien. Kijk eens hoe fraai de balans tussen de rustiek-landelijke tuin en deze moderne bungalow is. Let trouwens even op die prachtige veranda, je zou toch zelf ook vanaf die plek heerlijk willen genieten van het huis en de tuin?

Verlichting

Moderne tuinen van homify Modern

Met een tuin werken betekent dat je als professional een echte all-rounder moet zijn. De aanleg van de juiste tuinverlichting hoort daar vanzelfsprekend ook bij. In dit geval is dat ook bijzonder goed geslaagd. De ‘hoofdlijnen’ van de tuin komen ook in het donker door de mooie verlichting heel duidelijk naar voren.

Bloemen en planten

Moderne tuinen van homify Modern

Wat is het belangrijkste wat jij zoekt in een hovenier? Kennis van bloemen en planten is uiteraard wel heel erg essentieel. In het laatste beeld dat we je laten zien van GroenerGras zie je dat ook weer schitterend terug. Met dit totaalplaatje weet je heel goed wat je in huis haalt zodra je deze vaklieden in gaat huren.

Meer weten over hoveniers en tuinen? In dit artikel kun je ook de nodige kennis opdoen!

Ben jij onder de indruk van het werk van deze hoveniers? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!