Woning met een unieke look is verbazingwekkend stijlvol | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woning met een unieke look is verbazingwekkend stijlvol

Stoa. Stoa.
Industriële huizen van miba architects Industrieel
Loading admin actions …

Soms komen we een woning tegen waar je u tegen zegt. We weten niet zo goed wat we tegen deze woning moeten zeggen. Dat komt denk ik door het feit dat deze woonstee in een volkomen eigen categorie thuishoort. Het is een project van de Spaanse architecten van Miba. Ze hebben een dynamische omgeving voor de familie weten te creëren waarin de kinderen kunnen opgroeien. De architectuur is op zijn minst uniek te noemen, waar kom je nu zo´n woning tegen? De bewoners wilden een huis waarin ze een grote bewegingsvrijheid zouden kennen. Ook het comfort moest excellent worden, begrijpelijk natuurlijk. Deze woning heeft een bijzondere relatie met de omgeving, dat was een ander speerpunt tijdens de bouw. Alleen een evenwicht tussen de woning en context zorgt voor een ideale woonbeleving. Hoe dit alles in de praktijk gerealiseerd is gaan we je hieronder laten zien. Een woning die voor de nodige verfrissende ideeën zal zorgen! Kijk met ons mee en vang de inspiratie!

Kunstwerk

We weten dat we naar een woning staan te kijken, maar met hetzelfde gemak had dit een kunstwerk kunnen zijn. De sculpturale vormen geven deze familiewoning zijn unieke uitstraling. Toch bijzonder dat deze abstracte vormgeving past in de natuurlijke omgeving. Juist vanwege de minimalistische vormtaal van het huis is deze harmonieuze dialoog mogelijk. De stenen van de oprit lijken door te lopen in de gevel, maar dit is natuurlijk een prachtige illusie. Links van de grijze wand zien we een groot raam waardoor het sfeervolle kunstlicht naar buiten kan stromen. Het huis ligt deels op een heuvel en lijkt er als een slang overheen te kruipen. Wat een design!

Opzienbarend

Op het dak van de woning zien we een schitterend gazon, echt een idee waar je even met open mond naar staat te kijken. Dit zorgt voor een volstrekt unieke omgeving met een natuurlijke vibe. Heuvel en woning gaan in elkaar op, dit huis kent zijn gelijke niet. Deze daktuin is niet alleen esthetisch, ook op het praktische vlak heeft dit groene dak vele voordelen. Dit design heeft grote energiebesparende eigenschappen en koelt de woning op een natuurlijke wijze. Zelfs voor de geluidsisolatie is deze tuin geschikt. We gaan nu binnen kijken.

Interieur

Binnen treffen we een uniek plaatje. Wit-op-wit en eenvoudige texturen vormen de ambiance van het interieur. en wat te denken van het daglicht. Gewoon schitterend! De vele raampartijen laten deze binnenruimte in het daglicht baden. Een ideale plek om van je rust te genieten. Deze woning is helemaal in tune met de aarde, niet verwonderlijk, want deze is er in verzonken. Via de trap bereiken we de vloer waar de woongedeeltes zich bevinden. Inspirerend en innovatief! Met de hulp van een expert geef je vorm aan je ideale interieur.

Keuken

We krijgen een geheel nieuwe woonervaring als we deze keuken binnenlopen. Wat bijzonder opvalt is de combinatie van stijlen: Scandinavische houtvloer, witte wanden, industriële afzuigkap en plafond. Links zijn de schuifdeuren gerealiseerd, één stap en je bent buiten. En wat dacht je van het moderne keukeneiland, een innovatief design met een transparante, temperamentvolle look. De kers op de taart is de bijzondere hanglamp boven het eiland, dit design beeft een eigenzinnige vibe overzicht. Chillen in deze keuken is al snel een vast ritueel.

Andere hoek

Twee handige werkbladen maken je het als kok gemakkelijk. Meerdere mensen werken eenvoudig samen in deze keuken, die een professionele look en indeling heeft. De verschillende kasten zijn mooi in het design weggewerkt, zodat een strakke ontwerptrant behouden blijft. Een van de mooiste dingen van deze keuken ligt eigenlijk buiten deze ruimte. We hebben het natuurlijk over het fabuleuze uitzicht! Wat een plaatje, niet waar? De kunst aan de wand (links naast de deuren) zorgt voor een extra twist. Meer mooie keukenideeën kun je hier vinden.

Slaapkamer

Na een drukke dag genieten we nog even van onze slaapkamer. In een heldere ruimte als deze is de slaap nooit ver. Maar voor je de ogen sluit voor een heerlijke nachtrust, lees je nog even een boek of tijdschrift. Even ontprikkelen, daarna ben je gereed voor de dromen. Het bed is comfortabel en ruim. Daarnaast treffen we een houten meubel met een fijne, warme look, zo wordt de huiselijke sfeer geschapen waarin we ons goed voelen. Wit en bruin bepalen hier het kleurenschema, maar laten we de zwarte kozijnen niet vergeten! Een prachtkamer!

Klik hier en teleporteer jezelf naar een prachtig project in Lissabon. Een ruïne werd een modern droompaleis!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!