Bakstenen familiewoning; wat een prachtige sfeer!

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

Het maakt eigenlijk niet uit hoeveel woonruimte je tot je beschikking hebt, want je kunt thuis altijd wel een beetje meer gebruiken, niet waar? Als de kinderen ouder worden hebben ze steeds meer behoefte aan privacy, waardoor er dikwijls ook meer ruimte voor hen vrijgemaakt dient te worden. Kleine kinderen slapen bijvoorbeeld nog wel eens samen op één kamer. Oudere kinderen houden daar doorgaans niet van. Een eigen kamer prijkt dus op het verlanglijstje van elk kind. Een slimme indeling van de beschikbare woonruimte is dan geen overbodige luxe, want je moet immers roeien met de riemen die je hebt. Vandaag laten we je een woning in Londen zien, waar zo´n indeling gerealiseerd is. Maar er werd ook extra ruimte gecreëerd, namelijk door een prachtige uitbouw! Natuurlijk gaan we ook kijken naar het mooie design en zelf de sfeer van de woning ervaren. Wat een prachtige ambiance troffen we in deze familiewoning aan! Kijk met ons mee en be inspired!

Semi-vrijstaand

moderne Huizen door New Images Ltd
New Images Ltd

Private House – Highgate

New Images Ltd

Deze woning straalt een charisma van huiselijk geluk uit. Mooie historische elementen sieren de gevel, een prachtig dambord design op het pad geeft deze buitenruimte een artistieke twist. En wat te denken van de mooie erker. Je krijgt toch een volkomen zomers gevoel als je deze woning ziet, niet geheel ongewoon overigens, want de foto werd genomen in de zomer. De oorspronkelijke woning had een gebrek aan ruimte en daglicht, maar de experts van New Images hebben deze tekortkomingen opgeheven. Je ziet direct dat de authentieke looks van de woning tijdens de renovatie en uitbreiding een belangrijk uitgangspunt waren. Laten we deze uitbreiding aan de achterzijde van de woning gaan bekijken.

Moderne buitenruimte

moderne Huizen door New Images Ltd
New Images Ltd

Private House – Highgate

New Images Ltd

De overzichtelijke structuur van deze buitenruimte maakt dit de ideale plek om je te verpozen. In deze tijd van het jaar zet je een tuinset op de houten vlonder, zodat je kunt genieten van het buiten zijn. Het topstuk vinden we hier gerealiseerd in de achtergevel. De problemen met de lichtval en de woonruimte zijn met deze uitbouw in één klap opgelost. Het respect voor de authentieke bouwkunst straalt van deze extention af! Oud en nieuw gaan een harmonieuze verbintenis aan, precies zoals de bewoners het wilden hebben.

Close-up

moderne Keuken door New Images Ltd
New Images Ltd

Private House – Highgate

New Images Ltd

We kunnen hier goed zien dat de uitbouw en opening van de gevel op een uiterst zorgvuldige wijze gebeurd zijn. Het interieur lijkt door te lopen in de buitenruimte. Hierbij springt het contrast, tussen de vloer binnen en de vlonder buiten, mooi in het oog. De bakstenen boven de schuifdeuren (handig voor in de lente en zomer) hebben een dialoog met de vlonder, beiden bevinden zich ongeveer op dezelfde positie in het kleurenspectrum. Laten we eens binnen gaan kijken! Samen met de juiste expert realiseer je al snel je ideale buitenruimte.

Helder

moderne Keuken door New Images Ltd
New Images Ltd

Private House – Highgate

New Images Ltd

De uitbouw en herindeling waren er op gericht om de lichtval en de woonruimte te verbeteren. Nu we binnen staan kunnen we echt zien hoe de nieuwe looks concreet werken. Alles is hier zuiver wit en heeft een minimalistische ontwerptaal. Alles? Natuurlijk is er ook ruimte voor een sfeervolle afwijking van het dominante kleurenschema, gewoon om een beetje sfeer te creëren! Zoals de ruwe, authentieke tafel hier rechts, deze raakt de juiste snaar. De inrichting van deze open keuken wordt met de tafel een stuk gezelliger! En dan hebben we nog dat mooie keukeneiland. De droom van vele kookliefhebbers! Meer mooie keukenideeën kun je hier vinden!

Bling

moderne Eetkamer door New Images Ltd
New Images Ltd

Private House – Highgate

New Images Ltd

Deze kamer schittert je tegemoed! Licht hout en glanzende witte oppervlakten. Kan een interieur helderder zijn dan deze woonkamer? Rechts zien we een oude bekende, die ons elke winter van de fijnst denkbare warmte voorziet. We hebben het natuurlijk over de prachtige open haard. Door de opening van de gevel is deze woning nu goed voorzien van sfeervol daglicht. En wat een ruimte! De update van deze woning in Londen is duidelijk succesvol. Wat een contrast met de traditionele, al even mooie buitenkant van dit authentieke huis! 

Van een Engelse droomwoning naar een mediterraanse woonpaleisje. Klik hier voor de ins en outs over dit bijzondere project. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!