Top 5 van de week: Moderne architectuur en koken in de buitenlucht | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Moderne architectuur en koken in de buitenlucht

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
​WWOO® Dutch Design in uw eigen tuin Landelijke tuinen van NewLook Brasschaat Keukens Landelijk
Loading admin actions …

Een terugblik op de afgelopen week. Op de artikelen die in de laatste paar dagen in ons magazine zijn verschenen. Welke werden het meest gelezen en wat kunnen we daarop concluderen? Deze week valt ons op dat de top drie wordt aangevoerd door moderne en/of minimale architectuur en interieurontwerp. Niet geheel toevallig vinden we in de top vijf ook ons artikel over buitenkeukens terug. Wellicht iets te maken met het warme weer van afgelopen dagen?

1. Moderne nieuwbouw met opvallend interieur

Achtergevel woonhuis Kralingseweg van De Kovel architecten Modern
De Kovel architecten

Achtergevel woonhuis Kralingseweg

De Kovel architecten

Het meest populaire artikel van afgelopen week was ons artikel over deze moderne nieuwbouwwoning in Rotterdam. De vijfentwintig meter lange woning is met uitzondering van de entreehal geheel gelijkvloers. Op de foto zien we de achtergevel van de woning, die over de gehele lengte transparant is. De voorgevel is daarentegen vrij gesloten, en biedt de bewoners de nodige privacy en rust. Hoe dat eruit ziet lees je in het gehele artikel!

2. Minimalistisch droomhuis in Laren

Stijlvoller dan dit wordt het niet. Hier zien we een deel van het interieur dat Ontwerpplek verzorgde voor een minimalistisch uitgevoerd woonhuis in Laren. Kunstwerken, lichte wanden en sprekend meubilair zorgen hier voor een perfect evenwicht. Rust en sereniteit is het resultaat. Bent u benieuwd hoe de andere vertrekken van deze woning eruit zien, neem dan hier een kijkje. 

3. Moderne parel in een magisch landschap

We zouden hier graag willen zeggen, de beelden spreken voor zich. Want is dit niet een wonderschoon beeld? Een hagelwitte afwerking wordt gecombineerd met een moderne, strakke vormgeving. De entree mag op z'n minst speciaal genoemd worden. Meer informatie over dit bijzondere woonhuis ontworpen door Reitsema & Partners Architecten vindt u hier

4. Oude school met negen schitterende nieuwe woningen

Doorkijk eetkamer naar keuken bovenwoning Moderne eetkamers van Gunneweg & Burg Modern
Gunneweg & Burg

Doorkijk eetkamer naar keuken bovenwoning

Gunneweg & Burg

In Rotterdam werd een oude school verbouwd en geschikt gemaakt voor bewoning. Het statige gebouw, met zijn karakteristiek gevel biedt nu ruimte aan negen woningen. Binnen worden de ruimtes gekenmerkt door helderheid, moderne lichte wanden en veelkleurige elementen. Getuige de foto hierboven. Meer informatie over de verbouwing van deze bijna honderd jaar oude school vindt u hier terug. 

5. Een buitenkeuken voor een geweldige zomer

WWOO Concrete Outdoor Kitchen Landelijke tuinen van NewLook Brasschaat Keukens Landelijk
NewLook Brasschaat Keukens

WWOO Concrete Outdoor Kitchen

NewLook Brasschaat Keukens

We sluiten dit overzicht af met het artikel over buitenkeukens. Overgewaaid uit de Verenigde Staten wint deze manier van bereiden en koken ook hier aan populariteit. Dat we juist deze week veel vraag zien naar dit soort keukens komt natuurlijk door het warme weer. Stelt u zich eens voor, alle gemakken van de moderne keuken gecombineerd met de vrijheid die de tuin biedt. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!