Top 5: Schuttingen die de buren meteen willen kopiëren (en meer)

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
homify Moderne balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over schuttingen. Het artikel met tuinideeën was ook super populair, check meteen of er ook iets voor jou tussenzit. De overige artikelen mag je zeker niet missen, deze gaan over de perfecte woonkamer voor je sterrenbeeld en meer privacy in de tuin!                 

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Schuttingen die de buren meteen willen kopiëren

Naast beplanting is de afscheiding van je tuin natuurlijk ook belangrijk. In de eerste plaats bepaalt de schutting het algemene beeld van de tuin en ten tweede zorgt het voor wat meer privacy. Want, niet iedereen vindt het fijn als de buren naar binnen kunnen gluren..

De schutting moet dus voldoen aan een aantal criteria. We hebben 16 modellen op een rijtje gezet die zelfs de buren zullen behagen. Kijk snel!

2. De perfecte woonkamer volgens jouw sterrenbeeld

We weten allemaal dat jouw sterrenbeeld iets zegt over je algemene karaktereigenschappen. Maar wist je dat je sterrenbeeld ook iets zegt over de woonkamer die goed bij jou past? In sommige ruimtes zul je je namelijk minder prettig voelen om allerlei redenen terwijl je je in andere ruimtes juist als een vis in het water voelt. Zo houdt de leeuw van luxe, ruimte en overvloed en de maagd van minimalistisch, leeg en opgeruimd. We vertellen je wat van de algemene kenmerken per sterrenbeeld en laten je vervolgens zien welke woonkamer daar perfect bij past en waarom. 

Nieuwsgierig geworden? Wacht niet langer en kijk mee naar deze twaalf indrukkende woonkamers.

3. Deze klussen moet je lekker uitbesteden aan een expert

Iedereen wil een uitstekend resultaat behalen als het gaat om de verbouwing van het huis en vaak willen we zoveel mogelijk zelf doen. Dat scheelt in de kosten en zorgt voor een gevoel van controle. Natuurlijk zijn we niet overal even goed in en dat is maar goed ook. 

Tijdens een verbouwing of herinrichting van je huis zijn er klussen die je vaak echt beter kunt overlaten aan een expert. Niet dat je het zelf nooit zo kunnen leren, of er zelfs goed in zou kunnen worden, maar simpelweg omdat die ander zich er in gespecialiseerd heeft. Kijk mee naar 14 voorbeelden van klusjes die je lekker moet uitbesteden.

4. Leuke ideeën voor je terras

Rear Garden homify Moderne balkons, veranda's en terrassen

Kan jouw terras wel een opknapbeurtje gebruiken? Wij helpen graag een handje mee! Op afstand dan natuurlijk, want hoe graag we ook letterlijk de handen uit de mouwen zouden willen steken, dat gaat helaas niet. Maar met de 10 leuke ideeën die we voor je op een rijtje hebben gezet, moet het helemaal goed gaan komen. Laten we eens kijken naar deze inspirerende lijst die we samen hebben gesteld uit het werk van diverse experts.

5. privacy tips voor je tuin tegen nieuwsgierige buren

Wat je ook doet in je tuin en ook al vind je je buren nog zo aardig, toch wil je in je tuin graag wat privacy en tijd om alleen te zijn. En dus wil je liever niet dat de buren op je bord kijken of voorbijgangers zien wat je de hele dag doet. Maar heb je weleens nagedacht over je privacy en hoe je deze zou kunnen verbeteren? We hebben naar een aantal stijlvolle oplossingen gezocht van onze landschapsarchitecten en gekeken hoe zij het onderwerp privacy aanpakken en we denken dat we een aantal zeer fraaie oplossingen gevonden hebben. Wanneer je het plaatsen van schuttingen of muren nog even hebt uitgesteld of binnenkort moet aanpakken, kijk dan zeker even mee naar deze voorbeelden want we weten zeker dat er iets bij zal zitten dat je aanspreekt!

Welk artikel spreekt jou het meest aan?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!