Voor & Na: woning uit de mode, nu helemaal hip! | homify

Voor & Na: woning uit de mode, nu helemaal hip!

Stoa. Stoa.
azur decoration
Loading admin actions …

Soms denk je dat het nu echt tijd is voor een totaal nieuwe look voor je woning. Dan ben je vandaag aan het goede adres, want we hebben hieronder een update van een woning en dakterras  voor je. Dat laatste voorbeeld krijg je er dan gratis bij. Erg leuk om te zien wat de experts er van terecht hebben gebracht. Het was best wel een klus om alles zo mooi strak te krijgen, maar als het dan eenmaal ligt en staat kun je je ogen niet geloven. Kijk met ons mee naar de mooie voorbeelden en schitterende sfeer van de nieuwe woning met het dakterras. Be inspired!

De basis

We nemen je nu mee naar buiten, daar zijn de experts hard aan het werk om de basis te leggen voor wat straks het terras / lounge area gaat worden. Het is belangrijk dat er een egale basis ligt waarop de houten vloer straks kan rusten. We zien hier de houten basis gelegd worden. Een uitzicht hoef je hier niet te missen, want het is echt fantastisch. Wij zijn benieuwd naar de resultaten.

Rommelige kamer

Kijk, zo zag het appartement er uit voor de herinrichting. Een totaal andere look dan we willen zien. Zo dachten de bewoners er ook over. Deze eetkamer lijkt meer een opslagruimte dan een gezellige plek waar de bewoners samen kunnen komen om te ontbijten of dineren. Het meubilair laat ook wat te wensen over, ziet er vrij gammel uit. Ook het gekozen kleurenpalet maakt ons zeker niet vrolijk. En wat echt niet kan zijn de opgestapelde plastic stoelen. De hoogste tijd voor een update! Een expert helpt je altijd graag mee om je mooiste ideeën om te zetten in concrete voorbeelden.  

Blits

Hey, wacht even, is dit werkelijk dezelfde kamer als die rommelige ruimte van net? Dat geloven we niet… . Ja toch echt. Wat een verschil en wat een ruimtelijkheid nu. Je kunt zien dat er goed over de inrichting van de kamer is nagedacht. Het is nu wat je noemt een multifunctionele kamer waarin verschillende functies (zitgedeelte, eetzone) te vinden zijn. Dat zorgt voor een gevoel van eenheid en geeft tegelijkertijd jou het gevoel in een volwaardig huis te wonen. Echt huiselijk! Het kleurenpalet is ingetogen, grijs, wit en zwart zijn overvloedig aanwezig, maar het rood knalt er doorheen en geeft deze woonruimte een beetje extra spice. Je ziet dat het rood subtiel en met mate gebruikt is, dat zorgt voor de juiste sfeer in de kamer. Laat je eens inspireren door een expert, dan worden je mooiste woondromen waarheid. 

Slaapkamer

De slaapkamer heeft een totaal andere lay-out dan de woonkamer, maar is net zo speciaal. Deze kamer heeft precies de juiste vibe voor een fijne ambiance. Erg handig dat de schoenen zo mooi verborgen zitten in de kast. Een kleine tv maakt het op zondagochtend wel heel verleidelijk om nog even in bed te blijven liggen. Wij vinden het kleurenschema hier erg mooi: blank hout en zuiver wit zorgen voor een rustige aanblik. Past precies bij deze slaapkamer!

De vloer ligt!

Na wat uurtjes werk in de zon, daar kunnen de experts heel goed tegen, ligt de vloer eindelijk. Daarna zijn de plantenbakken neergezet en werd de pergola opgericht. Ook de ligbedjes hebben een plek gekregen. Nu kun je lekker genieten van het uitzicht, zie je de zee in de verte? Een beetje zonnen is hier erg plezierig! 

Prachtig resultaat

Dat je zo´n mooie relaxt area kunt maken van een kaal dakterras. Je verwacht het niet! Het mediterraanse leven kan hier in de zomer genoten worden. Die pergola geeft echt een extra vibe aan dit terras. Wat vind je van de grote eettafel! Een heerlijke plek om met de hele familie samen te komen om te genieten van het weekeind. De planten en struiken zorgen voor een natuurlijke twist en ook zeker voor de nodige privacy. 

Laatste kiekje

We kijken uit over de zee met een cocktail in onze hand. De update van de woning is grandioos te noemen, een prachtige manier om de zomer in te luiden. Deze zithoek is de ideale plek om te genieten! 

Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën en trends! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!