Voor en Na: van geel gazon naar strakke grasmat | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van geel gazon naar strakke grasmat

Johan van Dijk Johan van Dijk
Artificial Grass Installation van Unreal Lawns
Loading admin actions …

Ben je er ook zo zat van dat je gazon elke keer weer zo geel en dor wordt? Je kunt natuurlijk je best doen om dat te voorkomen dat zoiets gebeurt. Kunstmest, beluchting en beregenen in tijden van droogte kunnen heel veel helpen. Maar toch kan het soms door onverwachte omstandigheden mis gaan. In deze Voor en Na zien we de tuin van een gezin dat het helemaal zat was om constant onderhoud uit te voeren aan hun grasmat. Zij hebben er dan ook voor gekozen om het te vervangen door kunstgras. De rest van de tuin voldeed nog aan alle wensen, dus die is hetzelfde gebleven. Maar we willen je hiermee laten zien wat kunstgras voor (positieve) verandering kan brengen. De experts van Unreal Lawns uit het Britse Manchester hebben deze prachtige grasmat aangelegd.

Voor: geen egale grasmat

Before van Unreal Lawns

Zoals je kunt zien is deze grasmat geen egaal geheel. Sommige gedeeltes zien er geel en dor uit en op een aantal plekken zie je haast meer modder dan gras. Zoals gezegd kun je dan heel veel moeite gaan doen om het gras weer gezond te maken, maar dat is iets wat je goed bij moet houden. Om maar te zwijgen over het maaien in de zomer, want voordat je het weet is het gras weer zo hoog dat je weer een paar uurtjes zoet bent met je grasmaaier.

Na: heerlijk egaal

After van Unreal Lawns

We zien de tuin weer vanuit ongeveer hetzelfde perspectief als op de eerdere foto. De tuin zelf is hetzelfde gebleven, maar er is een groot verschil: de grasmat is nu heerlijk egaal. En dat komt uiteraard doordat er kunstgras is toegepast. Dit gras is altijd lekker groen en om het maaien en onderhoud hoef je je geen zorgen meer te maken. En misschien wel het belangrijkste is dat de tuin er heel erg door opgeknapt is! Zelfs als je misschien niet zo van kunstgras houdt moet je toch toegeven dat het er heel erg mooi uit is komen te zien.

Voor: nog een keer het oude gras

Before van Unreal Lawns

We laten je nog een keer even het oude gras zien voor we dat voor eens en altijd gaan vergeten. Een ander nadeel van een echte grasmat, zeker in het Verenigd Koninkrijk waar zoveel regen valt, is dat je na een zware regenbui amper fatsoenlijk door het gras kunt lopen. En dat is erg vervelend als je nou net even lekker wil gaan genieten in de jacuzzi.

Na: droge voeten

After van Unreal Lawns

Met dit plaatje kun je weer genieten van het beeld van de nieuwe grasmat. Je kunt hier nu met droge voeten over het gazon lopen, ook als het net geregend heeft. Ideaal toch? En je kunt vanaf het terras ook heerlijk genieten van het behaalde resultaat. En die tuin zelf is trouwens ook heel erg leuk aangelegd. Het huis zelf is bovendien ook een plaatje om te zien. Helemaal links zie je trouwens nog net een stukje van het mooie overdekte terras. Ook geen verkeerd plekje om te zitten als het buiten regent!

Na: net als echt

After van Unreal Lawns

Voor we weer afscheid van dit project nemen, nog even een laatste blik op de nieuwe grasmat. Het ziet er toch net uit als echt? Mooi groen, heerlijk egaal en je hebt er geen onderhoud aan. Daar kun je best wel vrolijk van worden. Wij worden dat in ieder geval wel en we hopen dat dat ook voor jou geldt.

Ben je geïnspireerd geraakt door het zien van deze tuinbeelden en wil je meer tuinen zien die zijn opgeknapt? Dit project laat je heel mooi zien hoe een terras aangelegd wordt.

Wat vind jij van kunstgras? We zijn heel erg benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!