Een bijzonder inkijkje na een geslaagde verbouwing

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een bijzonder inkijkje na een geslaagde verbouwing

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Slaapkamer door Patience Designs, Modern
Loading admin actions …

Hou jij er ook zo van om lekker te kunnen genieten van een huis dat net verbouwd is? In het geval van de Britse woning waar we nu gaan kijken, kun je dan je geluk op. Een zeer sfeervol en stijlvol geheel dat bovendien ook nog eens voorzien is van wat leuke verborgen technische en creatieve hoogstandjes. Laten we snel eens gaan kijken naar het resultaat van de mooie werkzaamheden die zijn uitgevoerd door de interieurontwerpers van Patience Designs uit Londen.

De entree

 Gang en hal door Patience Designs, Modern

Deze entree zet gelijk de toon voor het type interieur dat we te zien gaan krijgen. Authentieke elementen in combinatie met hele fraaie eigentijdse toevoegingen. De stijl is daardoor eentje om je vingers bij af te likken. Kijk bijvoorbeeld maar hoe fantastisch die moderne kleuren het doen samen met de oude trap en de oude deuren. Een heerlijk begin!

Ruimte onder de trap

 Gang en hal door Patience Designs, Modern

Wat doe je met de ruimte onder de trap? Zeker in een wat kleinere gang, is het eigenlijk zonde om deze ruimte niet efficiënt te benutten. Zowel de kapstok als het schoenenrek zijn hier via een prachtig uitschuifbaar systeem onder de trap ondergebracht. En zoals je kunt zien kun je daar heel wat jassen en schoenen kwijt.

Babykamer

 Kinderkamer door Patience Designs, Modern

Misschien was de komst van een baby ook wel een van de redenen voor de bewoners om het huis even lekker aan te gaan pakken. De babykamer ziet er in ieder geval erg leuk en gezellig uit. Vooral dat leuke authentieke erkertje geeft extra sfeer. Verder is de moderne invalshoek ook inspirerend om te zien.

De master bedroom

 Slaapkamer door Patience Designs, Modern

De master bedroom bevindt zich in een uitbreiding van het huis. Het meer moderne karakter valt daardoor ook op. Een heerlijke plek voor de ouders om na een lange en vermoeiende dag op een aangenaam bed in slaap te vallen. En om hopelijk zonder al te veel nachtelijke onderbrekingen uitgerust weer op te staan. Met zo’n boxspring moet dat toch geen probleem zijn!

Het behang

 Slaapkamer door Patience Designs, Modern

Nog even een detailfoto omdat we het behang in de slaapkamer zo ontzettend mooi vinden. Wat een leuk en origineel motief is dit! Misschien ook wel voor jou een idee om zo’n soort behang te gebruiken, ideaal voor de slaapkamer.

De eerste badkamer

 Badkamer door Patience Designs, Modern

Het huis heeft de luxe om over twee badkamers te beschikken. Het eerste exemplaar zien we hier. Een prachtige wastafel met zowel een modern als een klassiek randje zet de toon. En let vooral ook even op die schitterende radiator die tevens dienst kan doen als handdoekenrek: prachtig!

High-tech toilet

 Badkamer door Patience Designs, Modern

In verschillende Aziatische landen is een waterslang de manier om jezelf te verschonen tijdens een toiletbezoek. In Japan hebben ze dat systeem zo ver door ontwikkeld, dat je met verschillende functies van die waterspoeling kunt gebruiken. Met een druk op de knop stap je weer lekker schoon en fris van het toilet! Verder is het heel erg leuk om die prachtige tegeltjes te zien. Die houden het klassieke gehalte hoog, al heeft zo’n mooi motiefje ook iets oosters. Past prima bij het toilet!

Lekker in bad

 Badkamer door Patience Designs, Modern

De tweede badkamer beschikt over een fraai ligbad. Op de vloer zijn dezelfde mooie tegels gebruikt als in de andere badkamer. En verder valt hier ook vooral weer de balans tussen modern en klassiek op. Aan de verlichting is heel veel aandacht besteed en ook in de spiegel vind je zeer fraaie geïntegreerde verlichting terug. Ook handig trouwens dat je het bad prima als douche kunt gebruiken, lekker multifunctioneel! En daarmee zijn we aan het einde gekomen van onze rondleiding. Een prachtig huis!

Wil je nog zo’n leuk verbouwd huis zien? Kijk dan ook hier even.

Wat vind jij van dit geheel? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!