3 simpele en goedkope balkon transformaties | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

3 simpele en goedkope balkon transformaties

Stoa. Stoa.
van Balcon Facile Klassiek
Loading admin actions …

Je leest vaak over het verbeteren van de kleine tuin, maar het balkon komt er soms een beetje bekaaid af als we de plannen voor vernieuwing gaan opstellen. Wil je nu wel graag je balkon een update geven, dan is dit artikel precies wat je wilt lezen. Kijk met ons mee naar 3 makkelijke en goedkope balkon transformaties en laat je inspireren! 

Van rommelig naar strak

Kunnen we dit echt een balkon noemen? Niet helemaal, dus we moeten de definitie van balkon voor het gemak maar een beetje stretchen. Toch is dit het kleine stukje buitenruimte dat veel sfeer geeft aan het gebouw en de kamers die daarin zijn. Nu ziet het er een beetje rommelig, grijs en vies uit. Wacht maar tot je de resultaten van de update ziet! Een expert helpt je altijd graag om de mooiste ideeën om te zetten in concrete resultaten. 

Natuurlijke twist

Kijk dat ziet er toch een stuk frisser uit! Echt een dramatisch effect zo met het gras en de heggen in bakken. Alles is geheel veilig vanuit het raam neergelegd. Op deze hoogte moet je echt voorzichtig doen. Het best is nog om een expert in te huren die het juiste materiaal voorhanden heeft. Met deze update heeft de bovenste verdieping er een frisse, groene tuin bij! Laat je inspireren door professionals als jij je balkon een nieuwe look wilt geven! 

Room with a view

Zo ziet het er wel erg mooi uit, niet waar? Wat een verschil met de grijze, rommelige en ronduit vieze aanblik die het balkon eerst had. Het uitzicht is sowieso erg mooi met die oude gebouwen in het zicht! Het huis krijgt een extra statige look.

Leeg balkon

Het is echt een leeg balkon, geen sfeer en geen aantrekkelijke look. Dat is best jammer, want het formaat is natuurlijk erg groot. Dat maakt ook dat de bewoners van deze woning het erg fijn vonden om eens een update aan hun balkon te geven. Zodat ze ook eens sfeervol buiten konden zitten. De resultaten van deze vernieuwing mogen er echt zijn! 

Eerste fase

We zien hier een slimme manier om sfeer te geven aan het kale balkon. De bewoners hebben gekozen voor een kunstgras mat, die er natuurlijk wel levensecht uitziet. Op deze manier heb je steeds het gevoel dat je in de tuin zit. Een voordeel van dit gras is dat het erg sterk is en je hoeft het vanzelfsprekend niet te maaien. Een win-win-situatie dus! Toch is het balkon nog niet helemaal af. Kijk daarom even mee naar het eind resultaat!

Vrolijk

Deze look is er vrolijk en gezellig. Je voelt je direct helemaal ok als je hier zit te genieten van je vrije tijd. De plantenbakken zijn echt een goede toevoeging aan het balkon, ze leiden ook af van de betonnen rand die er nog een beetje vuil uitziet. Juist door de planten krijgt deze rand een natuurlijke steen look. De felgekleurde meubels spreken tot de verbeelding en zorgen voor een heerlijke color boost. Het balkon is echt veranderd in een tuin! 

Klein en bijna fijn

Dit is een klein balkon waar eigenlijk niets bijzonders aan te zien is. Ja, het is vrij kaal en lijkt niet gebruikt te worden. In de grote stad is het een zegen om een balkon te hebben, omdat veel mensen geen tuin hebben waar ze gebruik van kunnen maken. Dan is het wel zo leuk om te kunnen genieten van het design van je balkon. Ook dit kleine balkon kan er fantastisch uitzien. Kijk maar even met ons mee!

Fleurig

Hier hadden we echt niet aan gedacht: een houten wandje met plantenbakken en bloemen op de rand. Echt een stukje buiten waar de bewoners nu van kunnen genieten. Wat kunnen een paar eenvoudige aanpassingen een verschil maken zeg! 

Uitzicht vanuit het huis

Hier was het de bewoners allemaal om te doen: een mooier uitzicht met een natuurlijke twist. Het is nu net of ze echt een tuin tot hun beschikking hebben. Eigenlijk is dat ook zo, maar dan wel een microtuin. Echt mooi om te zien wat een vernieuwing van een balkon voor effect kan hebben. We zijn aan het einde van deze reis langs de voorbeelden gekomen. Blijf ons volgen voor meer mooi design en de leukste trends! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!