Een moderne loft met een cool en hip randje | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een moderne loft met een cool en hip randje

Stoa. Stoa.
Loft conversion and house remodelling in Wimbledon Moderne badkamers van TOTUS Modern
Loading admin actions …

Normaal gesproken is Wimbledon het toneel van de tennissport. Maar vandaag gooien we het eens over een andere boeg. We gaan kijken naar een woning die boven een trendy café gerealiseerd is. Deze woning heeft een eigentijdse loft look gekregen waardoor deze nu een extra mooie sfeer heeft. De bewoners zijn daarom ook zeer dol op hun nieuwe woning. Daarbij geeft deze loft meer waarde aan de woning, een goede investering dus! Een nieuwe keuken, badkamer en woonkamer zijn gerealiseerd en afgewerkt tot een uitzonderlijk hoog niveau  Het huis werd volledig gestript en heeft een geheel nieuwe lay-out gekregen met een praktische regeling die geschikt is voor een moderne levensstijl. Dit is nu echt zo´n voorbeeldwoning die we graag aan je laten zien. Kijk snel met ons mee en vang die inspiratie!

Sfeervol

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon Klassieke huizen van TOTUS Klassiek
TOTUS

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon

TOTUS

Dit hoekhuis straalt bij aankomst direct al een mooie sfeer uit. Dit semi-vrijstaande pand is gebouwd van traditionele baksteen en past goed bij het straatbeeld. De grote ramen verwelkomen het natuurlijke licht in het interieur, en zoals je kunt zien, zijn er dakramen geplaatste om de lichtval in de loft te maximaliseren. Toch kunnen we aan de buitenkant niet zien dat er een renovatie heeft plaatsgevonden, dat was nu net de bedoeling, want het authentieke karakter van de woning dienden ten alle tijden bewaard te blijven, zo wilden de bewoners het graag. Een gezellige aanblik van buiten. Maar hoe zit het met de binnenkant van deze sfeervolle woning? Let´s have a look!

Interieur

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon Moderne woonkamers van TOTUS Modern
TOTUS

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon

TOTUS

De lichte houten vloeren en witte muren geven de ruimte een moderne uitstraling met een vleugje Scandinavische invloed. Deze gedempte tinten zijn geschikt voor de ruimte, omdat ze deze groter laten lijken. De grijze banken sluiten hierop aan. Een perfecte combinatie van comfort en stijl! Een glazen balustrade rondom de trap fungeert als een veiligheidsbarrière, en het transparante karakter van het glas zorgt ervoor dat  de kamer open en fris blijft. Een mooie ruimtelijke ervaring hebben we hier. Echt een woonkamer om u tegen te zeggen. Met behulp van een expert realiseer je snel je trendy woonkamer.

Helder

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon Moderne woonkamers van TOTUS Modern
TOTUS

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon

TOTUS

Een van de belangrijkste aspecten in deze ruimte is toch wel het natuurlijke licht. Deze lichtbron is onmisbaar als het aankomt op het creëren van een excellente ruimte waarin we ons fijn voelen. Daglicht is een basisbehoefte, dus was er in het design van deze loft alle aandacht voor. Om de ruimte persoonlijk te maken zijn er allerlei accessoires en persoonlijke spullen in de kasten en nissen geplaatst. Deze hebben zowel een praktisch als esthetisch doel. De vorm van de nissen naast de trap past mooi bij de vorm van de ramen (driehoek tegen over vierkant) een schitterend gezicht! Dit ontwerp is basaal, maar daardoor zeer effectief.

Wit

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon Moderne keukens van TOTUS Modern
TOTUS

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon

TOTUS

Witte keukens zijn geschikte ontwerpen voor kleinere woningen. Deze moderne keuken is een mooie aanvulling op de rest van het interieur, dat een moderne en minimalistische ontwerptrant volgt. In deze lay-out wordt de ruimte gemaximaliseerd en zien we slimme opbergmogelijkheden opdoemen, dat wil zeggen goed ontworpen kasten de keukenspullen aan het zicht onttrekken, maar binnen handbereik houden. Veel werkruimte maakt dat je als kok geweldige kooksessie kunt houden, alleen of met een vriend of vriendin. Door deze transparantie is het koken telkens weer een feest. En wat een lichtval zien we hier! Meer mooie kleurideeën voor je interieur vind je hier!

Licht/donker

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon Moderne badkamers van TOTUS Modern
TOTUS

Loft conversion and house remodelling in Wimbledon

TOTUS

Al dat licht roept om zijn tegenpool. De donkergrijze tegels in deze badkamer passen in deze denkwijze. Rood, zwart, grijs en rood, deze kleuren zorgen voor het nodige temperament. Deze badkamer heeft een hedendaagse inrichting die ook zeer praktisch is, deze tegels zijn namelijk eenvoudig schoon te houden. Een moderne look met sprankelende elementen (de zilveren armaturen), maken deze badkamer tot het ideale relaxoord. Ga gewoon een tijdje dobberen en vergeet de zorgen van de afgelopen werkweek. Het weekeinde ligt open en je kunt doen waar je zin in hebt! Deze badkamer is de kers op de taart, als we de woning als geheel nog een keer door onze gedachten laten gaan. Wie zou hier niet willen genieten? Een prachtige ruimte!

De zes mooiste interieur trends van 2016 vind je hier!

Wat vind je van deze loft? Laat een berichtje achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!