Voor en Na: een leeg appartement schitterend aangekleed | homify

Voor en Na: een leeg appartement schitterend aangekleed

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van Sonia Santirocco architetto e home stager Modern
Loading admin actions …

Als je een leeg appartement ziet, vraag jij je dan ook altijd af hoe dat op leuke wijze aangekleed kan worden? Je bent niet de enige! Want het jeukt ons op de redactie ook altijd in de handen om druk in de weer te gaan bij het zien van zulke beelden. In het geval van dit kleine fraaie Italiaanse appartement is architect Sonia Santirocco aan de slag gegaan om de kale boel eens lekker op te frissen en in te richten. We laten je zowel de oude als de nieuwe situatie zien en geven jou daarbij uiteraard de kans om ook zelf ook de inrichting na te denken.

Voor: ruimte voor het aanrecht

Van een keuken is hier nog bijzonder weinig sprake, al kun je wel duidelijk zien dat er hier rekening is gehouden met het plaatsen van een aanrecht. Hoe zou je de ruimte hier het beste in kunnen delen? Laten we eens gaan kijken hoe het is geworden!

Na: compact en sfeervol

Heel erg groot is de keuken niet geworden, maar dat hadden we eigenlijk ook niet verwacht. Een compact geheel dus, maar wel heel erg sfeervol! Er is gekozen voor een erg fraaie combinatie van rustiek en modern. En samen met de leuke eethoek ziet het er echt supergezellig uit. Zie jij het wel zitten om hier te koken en vervolgens gezellig te eten?

Na: details

Even de focus leggen op de details geeft je vaak een extra leuke indruk van een ruimte. En hier in de keuken kun je dat prachtig zien. Ook een erg goed idee om op een dergelijke manier je eigen aanrecht net even een beetje aantrekkelijker te maken.

Voor: lelijke tegels en een ladder

Een lege ruimte met daarin lelijke oude tegels op de vloer en bovendien een losse ladder om op de bovenverdieping te kunnen komen. Nou niet bepaald de meest leuke ruimte om in te gaan richten zonder die twee dingen aan te pakken. Hoe zal dat hier zijn gebeurd? Dat gaan we ook snel zien.

Na: lekker intiem

Dit appartement is niet groot, maar lekker intiem en gezellig is het wel! De tegels zijn niet verdwenen, maar hebben een mooi nieuw kleurtje gekregen. Verder is de losse ladder vervangen door een wenteltrap. Hier is dat zeker een ideale oplossing omdat die erg weinig ruimte in beslag neemt en toch een volwaardige trap is. En voor het sfeerplaatje doet die het ook ontzettend goed!

Voor: lege zolder

Een lege zolder met houten balken. Aangezien er ook ruimte voor een slaapkamer moet zijn, kan die hier het beste worden ingericht. Maar op welke manier en in welke stijl kun je hier het beste uit de voeten? Ook dat gaan we uiteraard zien!

Na: sfeervol slapen onder de balken

Je kunt hier nu heerlijk sfeervol slapen onder de balken. Het lijkt wel alsof de balken even wat donkerder zijn geverfd om een wat mooier contrast aan deze slaapkamer te geven. De gehele ruimte valt op door een zeer sfeervolle rustiek-landelijke stijl. Heerlijk om te zien!

Voor: saaie badkamer

Deze saaie badkamer biedt wel erg weinig plezier als je even lekker op wilt frissen. Dat kan ook helemaal anders.

Na: aangenaam ontspannen

Het oppervlakte van de badkamer is dan misschien wel niet zo groot, maar aangenaam ontspannen is hier in ieder geval geen enkel probleem. Vooral de douchecabine is zo mooi aangebracht! Verder is er naast een toilet ook een bidet en uiteraard een wastafel te vinden. Een mooi compleet geheel.

En ben je enthousiast geworden door het zien van deze beelden? Dit huis moet je dan ook zeker even gaan bekijken!

Geïnspireerd geraakt door dit huis? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!