10 elegante badkamers die je inspireren | homify

10 elegante badkamers die je inspireren

Stoa. Stoa.
Drummond's Case Study: London Townhouse, Notting Hill Drummonds Bathrooms BadkamerBadkuipen & douches
Loading admin actions …

De badkamer is vaak een van de mooiste kamers van het huis. Ook is het een zeer persoonlijke kamer waar doorgaans niet iedere gast komt. Daarom is het extra leuk om deze kamer helemaal naar je eigen smaak in te richten. Vandaag is je uitgelezen kans om eens naar gave voorbeelden te kijken, toffe concepten die je kijk op je eigen badkamer totaal kunnen veranderen. Zin in een inspirerende reis? Kom dan snel met ons mee. 

1. Authentiek en minimaal

In een authentieke badkamer vind je niet altijd minimaal design, dat is in deze ruimte wel het geval! Deze combinatie is zeer geslaagd, juist omdat de verschillende elementen elkaar zo goed aanvullen. Donker hout naast zuiver wit design. Moet je die spiegel zien, de wastafel eronder en de open douche. Je hebt alle ruimte hier. Deze kamer is klaar om genoten te worden! 

2. Weelderig

Ja dit is nu echt zo´n badkamer die voorbij komt in onze woondromen, niet waar? Wat een uitzicht! Een badkamer met een strakke look die helemaal van deze tijd is. Zwart-wit is een schema dat meestal zorgt voor een geweldig design. Het zwarte marmer zorgt voor een klassiek-moderne look hier. Heerlijk! 

3. Rustiek met klasse

Geheel anders dan de eerdere voorbeelden presenteren we je deze rustieke badkamer met grote klasse. In de mediterraanse landen is dit een zeer populair design. De kamer heeft een sfeer met een uitgesproken temperament. Die badkuip zit er toch megamooi uit, een beetje ouderwets ook. Een expert helpt je graag om de mooiste ideeën van over de hele wereld in je persoonlijke ontwerp te integreren. 

4. Retro

Het is net alsof we honderd jaar teruggaan in de tijd, natuurlijk wel op een eigentijdse wijze! De tegeltjes zorgen voor een zeer bijzonder effect. Ook de vloer ziet er prachtig uit. Dat vrijstaande bad mag natuurlijk niet ontbreken. Wat vind je van het wastafelmeubel, ongekend mooi! De spiegel heeft de mooiste plek in deze kamer. 

5. Gezellig

Hier zie je een gezellige badkamer met moderne looks. De douche wordt van de ruimte gescheiden door een transparante glaswand, dat zorgt voor een mooie, transparante look. Je kunt zien dat de eigenaren van dit huis zich hebben laten inspireren door een expert. Alles past namelijk zo goed bij elkaar, echt een eenheid! 

6. Natuurlijke look

Ow, dit is een badkamer waar we vrolijk van worden! Overal zien we natuurlijk materialen: hout op de wanden, een design dat ons direct in connectie met de bosrijke omgeving brengt, de plek waar deze badkamer gebouwd is. Het bad is vakwerk en speciaal uitgezocht zodat het past bij het concept van de badkamer. Ja, het uitzicht is hier ook fantastisch, wat een lichtval!

7. Een winnende formule

Drummond's Case Study: London Townhouse, Notting Hill Drummonds Bathrooms BadkamerBadkuipen & douches
Drummonds Bathrooms

Drummond's Case Study: London Townhouse, Notting Hill

Drummonds Bathrooms

Deze badkamer heeft een winnende formule: klassieke elementen, moderne kleuren en een prachtige lichtsfeer. Dit bad staat prachtig in deze ruimte. Wat een combinatie, die klassieke haard, de kroonluchter en het bad. Geniaal dit! Een expert helpt je om je badkamer een unieke look te geven. 

8. Exotische elegantie

Wat je van ver haalt is lekker, niet waar? Zo is het ook met design. De experts verantwoordelijk voor deze badkamer hebben zich laten inspireren door de mediterraanse designcultuur. Dat laatste zien we terug in mooi vloer, het wastafelmeubel en de lampjes. Ook de kleden spreken van deze zuidelijke invloed. Wij vinden de wand met de natuurlijke afbeelding erg gaaf. Zo roep je direct een natuurlijke sfeer op. Er ontstaat een connectie tussen het houten wastafelmeubel en de bomen op de foto. 

9. Eigentijdse glamour

Dit design is eigentijds. We genieten van de strakke look, het uitgebalanceerde kleurenschema en subtiele decoraties, zoals de plant. Je krijgt direct een goed gevoel als je hier in de badkamer staat. Lekker zacht is het kleed op de vloer, daar krijgt de badkamer ook een warme look van.

10. Klein, maar romantisch

Als je denkt dat een badkamer altijd groot moet zijn om romantisch te kunnen zijn, moet je dit design maar eens op je in laten werken. Zo klein, maar zo romantisch! Alles staat of valt met de indeling van de ruimte. Deze inrichting is slim, je hebt alle ruimte en faciliteiten, in een beperkte ruimte. De fijne lichtval zorgt ook voor een sterke ruimtelijke beleving. 

Dit waren de 10 inspirerende designs. We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden. 

Welk design vind jij het mooist? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!