Tips voor het inrichten van een moderne tuin | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Tips voor het inrichten van een moderne tuin

Stoa. Stoa.
Moderne tuin in aan de oude Rijn: modern  door  Ernst Baas Hoveniers B.V. / Ernst Baas Tuininrichting B.V., Modern
Loading admin actions …

Ernst Baas Hoveniers is zo´n bedrijf dat een ouderwetse passie voor tuindesign heeft. Het verschil tussen een tuin en een authentieke tuin schuilt in de details. Je bent opzoek naar een unieke buitenruimte waarin je kunt genieten? Ernst Baas Hoveniers heeft het ideale concept voor je! Het kenmerkt zich steevast door tijdloze eenvoud en een beeldige harmonie. Ze werken graag in opdracht en genereren met de nodige creatieve vrijheid de meest verrassende ontwerpen. Hun filosofie is eenvoudig: een tuinontwerp is niets anders dan ideeën zichtbaar en sferen voelbaar maken. We gaan in dit artikel aan je laten zien wat deze filosofie in de praktijk inhoudt. Kijk met ons meer naar deze moderne tuin bij het water van de Rijn!

Tijdloos

Ernst Baas Hoveniers werkt altijd met de grootste precisie, want je moet op alle delen letten wil je een groots geheel kunnen realiseren. Een excellent ontwerp als dit is hiervan een voorbeeld, deze prachtige waterpunten uitgevoerd in een minimalistische stijl, passen als gegoten in deze sfeervolle tuin. Het wit en de vorm van de kom past precies bij de strakke kraan en de egale wand daar achter. Modern design en een weelderige tuin gaan in deze setting een bijzondere symbiose aan. Ervaar de welhaast zen-achtige rust als je geniet van dat vrije moment, alleen of met je geliefde en dierbaren.

Natuurlijk decoraties

Op dit punt in de tuin valt het op hoeveel aandacht er aan de samenhang tussen de verschillende elementen in de tuin is gedacht, de pot met bloemen maakt een weelderige indruk en steekt mooi af bij de strakke elementen van de tuin, zoals de verhoging, de vlonder, het gazon en het comfortabele zitgedeelte. Deze doorkijk brengt ons een beetje van de wijs, vanwege de natuurlijk look lijkt het wel alsof we verderop zo de vrije natuur in wandelen. Let ook op de wijze waarop het terras overloopt in het gazon. In deze tuin ervaren we een fijne harmonie waarin je gewoon tot rust komt.

Moderne elementen

In een hedendaagse tuin mag de moderne kunst natuurlijk niet ontbreken, Ernst Baas Hoveniers kozen in hun tuinontwerp voor een moderne spiegelvijver, waarbij de sculptuur direct in het oog springt. Het is een werk dat verschillende associaties oproept, het zou een zwaan kunnen zijn, maar evengoed een verwijzing naar de sikkelvormige maan. Wat je er ook in ziet: de looks van deze vijver zijn luxe en overtuigend!  

Natuurlijke decoraties

Het gebruik van natuurlijk decoraties is in deze tuin een belangrijk aspect van het ontwerp. Op verschillende plaatsen komen we ze tegen en niet zonder reden, want juist door deze elementen maak je van een tuin een authentieke en persoonlijke tuin. De sfeer die de verschillende planten, plantenbakken en stenen genereren is echt iets dat je zou moeten ervaren. In deze tuin kun je in het lounge gedeelte heerlijk genieten van de zomer, want in dit seizoen is de tuin op zijn hoogtepunt. Ernst Baas Hoveniers denken graag met je mee om je ideale tuin te realiseren en zijn ook experts op het gebied van tuinonderhoudt. Een bedrijf waarbij je kunt aankloppen! O ja, voor we het vergeten, let even op het water van de Rijn, en hoe de prachtige tuin erop aansluit. De stijger maakt het mogelijk om even te zwemmen of heerlijk met een bootje te varen. Dat is een ongekende luxe!

Tot zover het mooie tuinontwerp van Ernst Baas Hoveniers. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je meer stijlvolle ideeën voor je tuin? Kijk dan hier voor inspiratie!

Een multimediakamer is voor relaxen en zingeving. Kijk hier voor een mooi voorbeeld!

Een geheimzinnig huis met een prachtige architectuur. Maak een tour door deze woning in Almere!

Heeft jouw tuin al een update gehad? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!