Handgeschilderd behang zorgt voor een artistiek interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Handgeschilderd behang zorgt voor een artistiek interieur

Stoa. Stoa.
Wallpaper Les Fourmis van Snijder&CO Minimalistisch
Loading admin actions …

In dit artikel brengen we je op de hoogte van het werk van Snijder & CO. Deze creatieve studio maakt expressief modern werk middels traditionele technieken en hoogwaardige materialen. Ze hechten veel belang aan handwerk, want dit is de manier om uniek design te maken. Vandaag laten we je handgeschilderd behang zien dat bestaat uit hoogwaardige non-woven papier dat beschilderd is met gepigmenteerde verf. Ecologische motieven spelen een grote rol in het werk van Snijder & CO, ook de natuur is een grote inspiratiebron voor de studio. Met het werk van deze creatievelingen zit je nooit verlegen om schitterende designproducten voor een uniek interieur. Kijk daarom snel met ons mee en vang wat inspiratie!

Inspraak

Hand painted wallpaper Peinture XVIII van Snijder&CO Klassiek
Snijder&CO

Hand painted wallpaper Peinture XVIII

Snijder&CO

Het mooie van het handwerk door Snijder & CO is dat er zoveel te kiezen valt, je kunt het behang in in elke gewenste achtergrondkleur krijgen, ook de patronen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Als je de figuratieve ontwerpen in je opneemt dan zie je het vakmanschap er aan af. Een interieur wordt pas echt persoonlijk als je inspraak hebt over het ontwerp van de decoraties die je voor je interieurontwerp gaat gebruikten. Doordat de studio gerund wordt door gepassioneerde handwerkers, is er een grote mate van flexibiliteit, waardoor jij je wensen kenbaar kunt maken.

Ambachtelijk

Hand painted wallpaper Peinture XX van Snijder&CO Koloniaal
Snijder&CO

Hand painted wallpaper Peinture XX

Snijder&CO

Zoals een goed kunstenaar betaamd werkt hij in een atelier waarin het hem aan niets ontbreekt. De ambachtelijke skills van Snijder & CO vinden plaats in een ruime en sfeervolle ruimte waarin de inspiratie telkens weer gevonden wordt. Ideeën worden uitgewerkt en belanden uiteindelijk in de hun collecties, waar jij vervolgens je interieur mee kunt inrichten. De studio gaat uit van aangedragen ideeën maar ook van eigen initiatieven, denkt graag met je mee en zorgt altijd voor een verrassend en fris ontwerp.

Realistisch

Hand painted wallpaper Peinture XXV van Snijder&CO Landelijk
Snijder&CO

Hand painted wallpaper Peinture XXV

Snijder&CO

Als Hollandse meesters werken ze aan hun muurschilderingen, dit is toch de muurkunst ten top! Met natuurlijke decoraties als deze wordt je interieur een unieke ruimte waarin je kunt genieten van de rustgevende kleuren en de ontspannende vormgeving. In combinatie met een licht interieur en een lichte houten vloer komen deze natuurlijke decoraties prachtig naar voren. De vormen worden met veel liefde voor het vak op het platte vlak aangebracht, waar ze levende kunstwerken vormen waar jij elke dag opnieuw van kunt genieten. Speciale verven met ambachtelijk vervaardigde pigmenten zorgen voor de intensieve frisse kleuren. Snijder & CO brengt het ambacht terug in het design. 

Literatuur en design

Interieur collectie Les Fourmis van Snijder&CO Minimalistisch
Snijder&CO

Interieur collectie Les Fourmis

Snijder&CO

We hebben nog een uitstapje voor je, we laten je een voorbeeld uit de interieurcollectie ´Les Fourmis´ van Snijder & CO zie. Deze bijzondere levendige collectie vindt zijn basis in de literatuur, namelijk in de maatschappijkritische trilogie van Bernard Werber, waarin mensen en mieren centraal staan. Dit thema is weergeven in allerlei soorten design, zoals behang, textiel en keramiek. Mens en mier zijn ook hierin een belangrijk thema. Het boek belicht een boeiende analogie die zeker op het sociale vlak een boel frisse inzichten opleverdt. We zien hier theedoeken, deze zijn gemaakt van recyclede rietsuikerzakken uit Brazilië waar mieren op geborduurd zijn, zo maken ze een connectie met de thematiek van het boek. Het design dat je ziet is geheel in stijl met de esthetiek van Snijder & CO met de hand vervaardigd. Dit is pas design met een verhaal! Het boek is trouwens echt de moeite waard! 

Tot zover de prachtige ontwerpen van Snijder & CO. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je eetkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Deze professionals helpen je om je huis perfect te realiseren!

Een bamboevloer is duurzaam en sterk. Klik hier voor voorbeelden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!