Inspirerende woning met een grootse leefruimte | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Inspirerende woning met een grootse leefruimte

Stoa. Stoa.
Extension in Sheen, SW14 Moderne huizen van TOTUS Modern
Loading admin actions …

Licht en ruimte, twee essentiële zaken die in een woning anno 2016 zeker niet mogen ontbreken.Vandaag laten we je zien hoe je deze belangrijke aspecten eenvoudig vorm kunt geven. We nemen je mee naar een woning et Engelse Sheen, waar nog maar eens duidelijk wordt gemaakt hoezeer een woning opknapt door een prachtige uitbreiding. De verandering is groots en de luxe buitengewoon. Dit is dan ook een uiterst fijne situatie voor de bewoners, die natuurlijk alle belang hebben bij een woning waarin ze jaren kunnen wonen naar eigentijdse wooncriteria. Dit is typisch zo´n project waarbij je de mogelijkheid krijgt om zelf ook de nodige inspiratie op te doen. Een mooie kans om eens lekker creatief te zijn! Kijk daarom snel met ons mee en doe de nodige inspiratie op! Het jaar begint goed bij homify!

Harmonica

Extension in Sheen, SW14 Moderne huizen van TOTUS Modern
TOTUS

Extension in Sheen, SW14

TOTUS

Het voordeel van een uitbreiding als deze schuilt in de praktische waarde en het effect dat deze op de woonsfeer in de woning heeft. Stel je toch eens voor dat je in de lente de deuren lekker open zet en daarmee de frisse bries vrije ruimte geeft. Een fijnere manier van wonen is er bijna niet! De looks van deze moderne uitbouw passen precies bij de authentieke architectuur. Deze nieuwe gevel is er duidelijk op uitgezocht. We kunnen hier dan ook spreken van een harmonieuze verbintenis tussen oud en nieuw.

Close-up

Extension in Sheen, SW14 Moderne woonkamers van TOTUS Modern
TOTUS

Extension in Sheen, SW14

TOTUS

Om je een goed beeld te geven van de klasse van deze uitbouw laten we je even een close-up van de gevel zien. Op deze afbeelding is het duidelijk te zien dat binnen en buiten elkaar overlopen, niet gehinderd door de antraciet deur posten die als grens gebied fungeren. We werpen hier een blik in het interieur en zijn direct onder de indruk. Deze woonkamer heeft stijl en is smaakvol ingericht. Let vooral op de sprookjesachtige verlichting, een sfeervolle lichtsfeer is daar het resultaat van. En die sofa´s zien er ook zalig uit, echt een plek waar je even kunt relaxen.

Binnen

Extension in Sheen, SW14 Moderne keukens van TOTUS Modern
TOTUS

Extension in Sheen, SW14

TOTUS

Licht en ruimte genoeg in deze moderne kamer, waarin diverse functies worden gecombineerd. Zo zien we een keuken, bar, eettafel en woongedeelte. Juiste deze combinatie schept een fijn gevoel van eenheid, dat is dan ook direct een van de hoogtepunten voor de bewoners. De witte wanden en plafonds maken deze kamer nog ruimtelijker en versterken het daglicht door de weerkaatsing. Het is de natuurlijke houtvloer die de basis voor het heldere interieur vormt, zo is er een balans gevormd tussen warm en koel (het wit). Typisch zo´n kamer waarin je optimaal kunt genieten. Samen met een expert creëer je al snel een ideaal interieur.

Eiland

Extension in Sheen, SW14 Moderne keukens van TOTUS Modern
TOTUS

Extension in Sheen, SW14

TOTUS

Mateloos populair en praktisch is het keukeneiland. Meerdere koks kunnen nu eenvoudig werken aan de heerlijkste maaltijden. De glimmende natuursteen is een echte eye-catcher in dit keukengedeelte. Ook aan de opruimfaciliteiten is gedacht, zo diverse opbergruimtes in de keukenmeubels verborgen, waardoor je de keukenspullen kwijt kunt en de minimalistische ontwerptrant bewaard blijft. Let eens op het kleurenpalet van de ruimte, het antraciet, wit en bruin zorgen voor die hedendaagse look. De witte wanden nodigen je uit te experimenteren met kleurige kunstwerken. Op de achtergrond zien we daarvan een voorbeeld. Meer mooie ideeën voor je keuken kun je hier vinden.

Uitzicht

Extension in Sheen, SW14 Moderne woonkamers van TOTUS Modern
TOTUS

Extension in Sheen, SW14

TOTUS

Als je behoefte hebt aan de nodige ontspanning is deze kamer daarvoor de geschikte plek. Niet alleen vanwege de ruimte, maar ook door het vele daglicht dat naar binnen stroomt. We zien een lichtopening in het dak, waardoor de sofa´s baden in het natuurlijke licht, hoe prettig moet dat wel niet zijn! En dan is de immense raampartij er nog, waardoor je tevens een schitterend uitzicht hebt. Kortom, deze uitbreiding zorgt voor de essentiële licht en ruimte, waardoor je binnen een ongelooflijke transparantie ervaart. Dit is de stijl van onze tijd. So be inspired! 

Deze boerderij was vervallen, maar nu is het een moderne woning geworden.

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!