Voor & Na: klein terras wordt gezellige oase | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor & Na: klein terras wordt gezellige oase

Stoa. Stoa.
URBAN OASIS Eclectische balkons, veranda's en terrassen van Severine Piller Design LLC Eclectisch
Loading admin actions …

Voor mensen in de grote stad is het balkon of het kleine terras echt een oase van rust, ten minste dat kan het zijn. Het hangt er wel vanaf of je deze kleine buitenruimte zo inricht dat je dit gevoel van rust er ook van krijgt. We komen wel eens balkons en terrasjes tegen die nu net geen mooie inrichting hebben, die er om eerlijk te zijn, behoorlijk verwaarloost aan toe zijn. Vandaag laten we je precies zo´n terras zien, waar de nieuwe bewoners direct iets wilden laten doen. Ze vlogen een expert in en het resultaat is daar dan ook naar! Kijk samen met ons mee naar deze inspirerende transformatie van een klein terras in de grote stad!

Trieste aanblik

Je zou er zoveel leuks mee kunnen doen, maar toch ontbrak het de vorige bewoners aan tijd er echt iets van te maken. We bedoelen dat dit terras echt een inrichting en stijl mist. Het is vuil, rommelig en ziet er zodoende vrij triest uit. Gelukkig zagen de nieuwe bewoners de uitdaging en gingen deze aan. Ze wilden wel graag dat een expert de inrichting voor haar rekening nam. Die resultaten mogen er echt zijn. Een ding hebben de bewoners al vast in de pocket: het uitzicht dat ze hier hebben. Een expert kijkt graag samen met jou naar de plannen voor je nieuwe tuin. 

Saai

Die luikjes zijn echt wel leuk, geen twijfel daarvoor, maar de rest van het balkon is toch vrij saai te noemen. Een kale muur, ongezellige veger in de hoek en totaal geen vrolijkheid. Je vraag je af wat je allemaal kunt doen met zo´n terras. Natuurlijk is het ook best wel moeilijk, want een klein oppervlakte is toch ook snel te vol. Een expert heeft kijk op deze dingen en helpt je graag met het ontwerpen van de ideale inrichting. 

Onherkenbaar leuk

Ja, dit is nu precies wat we hoopte. Wat een vrolijk design is dit! De verschillende kleuren zorgen voor een vrolijk gevoel. De bank, het tafeltje en de stoel zien er luchtig en modern uit. Die luchtigheid is gekozen zodat het balkon ruimer lijkt, je kijkt door de meubels heen en dat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Dit laatste is vergelijkbaar met lichte muren, die een kamer of dit terras groter laten lijken. Het zijn eenvoudige visuele trucs die echt heel goed werken!

Details

Om je interieur leuker te maken is het belangrijk dat je de juiste details kiest. Hier zien we vrolijke kleuren die voor een zomers gevoel zorgen. Het best wel een tijdje zo geweest dat moderne interieurs vooral zwart, antraciet en wit lieten zien. Erg mooi, maar de fleurigheid mocht op dit zomerse balkon echt niet ontbreken! Heel doeltreffend en eenvoudig zijn dit potje en vaasje. Doe er wat grond in en plant een zaadje. Daar groeit dan een prachtige bloem uit. Een subtiele en natuurlijke toevoeging aan je zomerterras. 

Zithoek

Dit is een aparte zithoek, die heel goed past bij de bank. Je hebt zo de beschikking over twee plekken om te zitten, en dat op dit kleine terras / balkon! Er is maar weinig veranderd hier, maar de aanpassingen die er gedaan zijn zorgen er wel voor dat dit een supervrolijke oase van rust in de grote stad geworden is. Zoveel leuks te zien: de potjes in de vensterbank (geven een landelijke look aan de achtergrond) de stoel met het kleurige kleed en de mooie plant die voor een natuurlijke twist zorgt. Wij zijn fan van dit kleine terras! 

Kussens

Een klassieke manier om elk interieur of buitenruimte leuker te maken. Deze passen echt goed bij het concept van deze buitenruimte! 

Lantaarns

Om in de avond de romantiek tot grote hoogten te voeren zijn deze twee lantaarns geplaatst. Dat ziet er zo leuk uit, dan schittert het hele terras. Een mooi spel van licht en schaduw zorgt dan voor de nodige gezelligheid. Een goedkope designoplossing die er fenomenaal uitziet! 

Blijf ons volgen voor meer mooie design! 

Wat vind je van dit design? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!