Geweldige moderne aanbouw uit hout en glas | homify

Geweldige moderne aanbouw uit hout en glas

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne huizen van Grid Architekci Modern
Loading admin actions …

Als je een aanbouw overweegt, kun je natuurlijk kiezen voor iets dat naadloos aansluit bij je bestaande huis. Maar, en dat is misschien nog wel veel leuker, je kunt ook kiezen voor iets totaal anders. Dat dit goed kan uitpakken, bewijst dit project van de architecten van Grid. Dit traditionele huis met zadeldak bleek niet groot genoeg voor de bewoners en dus moest er een aanbouw komen. Maar deze is iets moderner van aard. Kijk zelf maar.

Gevel

Zoals je kunt zien, passende twee bouwwerken op het eerste oog totaal niet bij elkaar. Een traditioneel wit huis met zadeldak met daarnaast een ultramodern houten bouwwerk met veel glas. Maar hoe langer je kijk, hoe leuker het wordt.

Aanbouw

Hier zien we de aanbouw vanaf de andere kant. Een prachtig bouwwerk van twee verdiepingen met, zoals gezegd, veel hout en glas waardoor het een zeer eigentijds look heeft.

Keuken

De meeste woonfuncties vinden we terug in de moderne aanbouw. Zo ook de keuken. Luxe en voorzien van alle moderne gemakken. Een kookeiland met ontbijtbar en verder alle benodigde inbouwapparatuur. Om het strakke wit ietwat te neutraliseren, is gekozen voor wat houten elementen en natuurlijk de warme houten vloer.

Woonkamer

De woonkamer is heel slim bij het grootste raam gesitueerd. Een heerlijke ruime plek om te zitten, en dankzij de ramen erg licht en natuurlijk met een fijn uitzicht.

Eetkamer

Aan de keuken en woonkamer grenst deze fijne eetkamer. De gehele woonruimte is open en ruimtelijk waardoor alle verschillende gedeeltes met elkaar in contact staan en je je dus nooit alleen hoeft te voelen.

Trap

Vanuit de hal voert deze zeer bijzondere trap naar de eerste verdieping. Deze trap bewijst dat functionaliteit en esthetiek heel goed samengaan.

Badkamer

Het enige dat we niet in deze aanbouw aantreffen, zijn slaapkamers. Wel deze fijne badkamer. Prachtige grote tegels op de vloer en muur geven het een luxe uitstraling en daar helpt het zorgvuldig gekozen sanitair natuurlijk ook bij. En voor wie van paars houdt, is dit helemaal een droombadkamer.

Meer fijne badkamers kun je hier bekijken. Ben je nog op zoek naar een nieuwe badkamer, laat je dan eens adviseren door een van deze professionals. En in dit artikel geven we je tien coole ligbaden om uit te kiezen voor je nieuwe badkamer.

Vind je deze aanbouw passen bij dit huis? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!