Deze 7 Foto’s Tonen Hoe je je Terras een Prachtige Make-Over Geeft

Johan van Dijk Johan van Dijk
Taras z drewna Garapa. Realizacja w Wałbrzychu., PHU Bortnowski PHU Bortnowski
Loading admin actions …

Wonen in een fantastische landschappelijke omgeving is al een luxe op zich. Maar als het mooi weer is, dan wil je natuurlijk wel kunnen genieten van deze mooie omgeving. Je kunt dan ook niet zonder een aangenaam terras. In het schitterende glooiende Poolse landschap was al een heerlijk huis gebouwd en de omgeving is eveneens fantastisch. Het enige wat nog ontbrak was een mooi terras. Wij hebben de experts van PHU Bortnowksi op de voet gevolgd bij hun werkzaamheden om een schitterend terras aan te leggen. Kijk met ons mee en verlekker je aan deze heerlijke plek!

Voor/tijdens: het werkterrein

Het werkterrein waar de vloerleggers al druk bezig zijn, is hier goed te zien. Al is het hier een beetje mistig, je kunt al een glimp opvangen van de prachtige omgeving! Eerst is het zaak om de onderliggende grond goed te egaliseren. Je moet er immers niet aan denken dat je straks op een terras zit dat schots en scheef is. Dat risico kun je lopen als je zelf aan de slag gaat terwijl je het eigenlijk niet zo goed kunt. Maar met deze vaklui zal dat zeker niet gebeuren!

Tijdens: uitmeten

Naast egaliseren moet de boel ook goed uitgemeten worden. En daar zijn ze hier druk mee bezig! Verder zie je dat ook de rest van de tuin nog de nodige aandacht nodig heeft. Daar zijn vast ook wel ideeën over hoe je dat aan kunt pakken. Of zit jij ondertussen al te denken hoe je dat zou doen? Hoe dichter we bij het eindresultaat komen, hoe duidelijker dat zal zijn.

De basis ligt!

De basis van het terras ligt er inmiddels al. En zie je hoe mooi dit terras aansluit op het huis? Het is op deze manier een prachtig verlengstuk van de woning zelf geworden! En dat je hier heerlijk de ruimte hebt, mag duidelijk zijn.

Beitsen

Het lege vlak dat je in het midden van het terras zag, is hier al op een leuke manier ingevuld met witte stenen en een leuke plant. Een hele fraaie extra! En ook het gazon is in de tussentijd al aangelegd. Toch kun je hier nog even niet zitten, want een beschermende beitslaag moet nog even worden aangebracht voordat de werklui er weer vandoor gaan.

Na: het eindresultaat!

Het werk zit er op en wij kunnen je enkele schitterende plaatjes van het eindresultaat laten zien. Het terras sluit erg fraai aan op de schuifdeuren en aan de zijkant is een heuse overdekte veranda ontstaan. Zo kun je op meerdere plekken heerlijk genieten van het uitzicht en van het mooie weer. Laat die meubels ook maar komen, want wij kunnen niet wachten om hier te gaan zitten.

Het uitzicht

Van het uitzicht krijgen we ook maar geen genoeg. Geldt dat ook voor jou? Wat is het toch heerlijk om zo fraai op een heuvel te kunnen wonen. En wat jammer eigenlijk dat je dat in Nederland niet zo vaak kunt vinden. Misschien toch een idee om naar Limburg te verhuizen?

Een laatste blik

Met een laatste blik willen we ook nog even laten zien hoe de rest van de tuin geworden is. Let daarbij vooral even op de fraaie borders tussen het gazon en de strakke betonnen muur die de erfafscheiding vormt. De balans van modern, landelijk en rustiek is hier op zeer fraaie wijze vormgegeven. Een schitterend plaatje om te zien en hopelijk ook een inspiratiebron voor je eigen tuin.

Wil je meer weten over een terras en alles wat daar bij komt kijken? In dit Ideabook kun je daarover meer informatie vinden!

Wat vind jij van dit geheel? We horen het graag!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!