Voor en Na: van paupertuin naar sprookje! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van paupertuin naar sprookje!

Stoa. Stoa.
Garden - Greenwich South London van Millennium Interior Designers
Loading admin actions …

Wat kunnen er een ongelooflijk mooie resultaten behaald worden. Vandaag gaan we je verrassen met een prachtig voorbeeld! Daar worden wij ook blijf van! We nemen je mee naar wat eens een paupertuin was, maar nu toch echt een sprookjestuin geworden is! Deze tuin ligt in een prachtige wijk die overal de sporen van het verleden laat zien. Je woon er gewoon midden in. Als die oude stenen eens konden spreken! Je weet gewoon, dat als je hier een nieuwe tuin aanlegt, het resultaat adembenemend gaat worden. Daarom konden de experts deze klus ook echt niet laten liggen! Kijk met ons mee en doe de inspiratie op voor je eigen sprookjestuin!

Oude boel

Het blijft ons verbazen wat er in de loop van de tijd van een tuin terecht kan komen. Wat er door de jaren heen aan rommel in gesleept kan worden, hoe dit zich ophoopt en er uiteindelijk een setting ontstaat die het zonlicht niet meer kan verdragen. Dit kan gewoon niet meer! Deze voormalige tuin heeft veel meer weg van een stortplaats dan van een plek waar je als bewoner van het huis (of de visite van hun) kunt genieten van het buiten zijn. Een expert helpt je met de realisatie van je nieuwe tuin. 

Ai

Ja we weten het, dit is niet per se de meest mooie foto. Zou deze genomen zijn in een of andere verlaten wijk, is dit een tuin die hoort bij een vervallen huis? Nee dat is helaas niet zo, want er wonen hier echt mensen. Ze zijn overigens net in het huis komen wonen en wilden natuurlijk direct deze stortplaats aanpakken. Gelukkig hadden ze de middelen om de juiste experts in te schakelen om de klus voor hun te klaren. We gaan je ogen niet langer vermoeien met dit rommeltje, want hieronder zie je de resultaten. Een architect helpt je graag de tuin opnieuw in te richten!

Passend concept

Dit concept vinden we echt geweldig, dat komt omdat de tuin qua stijl zo mooie past bij het authentieke huis. Echt een 'match made in heaven'! In de tuin zien we verschillende mooie design aspecten: mooie betonnen muur als afscheiding, een minimalistische, moderne zitplaats en een geweldige terrasbodem die een bijzonder ontwerp heeft.  

Bovenaf

Op deze foto van bovenaf genomen zien we het mooie ontwerp van de tuin extra goed. Er zit een zekere asymmetrie in het ontwerp die toch een beetje symmetrisch aandoet. Je kunt ook zeggen: links en rechts van de foto laten veel herhaling zien en toch ook de nodige variatie. Wij zijn dol op de vijver en de tuinhaard: superstrak en toch gezellig!  

Laatste kiekje

We willen graag deze trip door de tuin afsluiten met een mooie foto die je een mooi totaal overzicht geeft van deze buitenruimte. We vinden de oude woning in deze buurt met veel groen bijzonder mooi. Deze wijk heeft nog echt die ouderwetse, nostalgische looks waar we tegenwoordig helemaal dol op zijn. De hang naar het nostalgische komt misschien wel door het feit, dat veel mensen niet meer zo verbonden zijn met een eeuwenoude traditie, zoals dat vroeger was. Ook is de samenleving veel individualistischer geworden, waardoor de grote sociale verbanden als kerk, zuil of vereniging veelal weggevallen zijn. Via nostalgisch geladen architectuur raak je toch weer even het verleden aan, zodat je je verbonden kunt voelen met een groter geheel. In deze nieuwe tuin genieten de bewoners van de moderne setting, maar kijken zij ook een beetje naar het verleden. We begrijpen heel goed waarom ze trots zijn op hun nieuwe tuin, want de resultaten die hier behaald zijn, heten adembenemend mooi! 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! 

Wat vind je van deze tuin? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!