Voor en Na: een nieuwe tuin om het leven in te vieren! | homify

Voor en Na: een nieuwe tuin om het leven in te vieren!

Stoa. Stoa.
van de Beschart et Samson
Loading admin actions …

Wie houdt er nu niet van om het leven te vieren? In deze nieuwe Franse tuin gebeurd dat zeker! Natuurlijk is deze tuin niet uit de lucht komen vallen, want verschillende experts hebben er met al hun passie aan gewerkt. Dat laatste zie je er ook echt aan af. Het was best wel een omvangrijk project, maar met de vakkennis die de eigenaren van het huis ingevlogen hebben, is het resultaat verbluffend. Zin in een stukje onvervalste Franse tuinkunst? Kijk dan met ons mee, hoe ze van een verwaarloosde tuin een plek gemaakt hebben waarin je het leven kunt vieren! 

De schop erin

We kunnen er allemaal mooi over dromen, maar als je iets wilt realiseren moet op een gegeven moment de schop er gewoon in. Hier ging niet alleen de schop, maar ook de graafmachine de aarde in. Tijdens de transformatie van de tuin is ook direct de elektriciteitsvoorziening naar de woning vervangen, twee vliegen in een klap dus! 

Diep in Zuid-Frankrijk

We zijn afgereisd naar Zuid-Frankrijk om je een prachtige metamorfose van een tuin te laten zien. Andorra en Monaco zijn relatief dichtbij, dus dit huis en de bijbehorende tuin zijn een prima uitvalsbasis voor culturele ontdekkingen in andere landen. Bovendien wordt het leven hier op een mediterraans ritme geleefd. Dat kan ook niet anders, want het kan hier in de zomer knap warm worden. De bewoners vinden het fijn om buiten te zijn, maar hebben nog niet echt de faciliteiten om hier optimaal van te kunnen genieten. Daarom willen ze graag de tuin aanpakken, zodat dit hun ideale plek onder de Franse zon wordt! Een expert denkt altijd graag met je mee over persoonlijke tuinontwerpen. 

Idyllisch

Een ding heeft deze tuin al vanaf het begin af aan mee: de idyllisch sfeer die we verwachten van een tuin in Zuid-Frankrijk. De Franse droom staat bij velen van ons op het netvlies als we weer een vakantie naar dit gebied boeken. Hoe gaaf zou het zijn om hier te wonen, met een mooi ingerichte tuin achter het huis, of misschien wil je juist zo'n tuin achter je huis in Nederland. Het kan allemaal! De werkzaamheden gaan beginnen…  

Bouw van het zwembad

Er zijn meerdere manieren om een zwembad in je tuin aan te leggen, een daarvan is het bouwen van een bad bovengronds. Hier is dat gebeurd en het resultaat is geweldig! Op deze foto zien we de werkzaamheden in volle gang. Voor de metamorfose van de tuin werden lokale experts aangetrokken, op deze manier ging er een lichtere financiële en ecologische druk van het project uit. Daarbij werd de lokale economie gestimuleerd. Dan scoort je project echt bij de mensen in de buurt! 

Prachtig

Zie jij jezelf hier al genieten? Het uitzicht is toch weergaloos mooi! Zo bij de rand van het zwembad heb je de perfecte plek te pakken voor een ontbijt of een romantisch diner voor twee. En toch heb je die privacy vanwege de vegetatie. De mensen in dit dorp zijn vriendelijk en hebben het motto: 'leven en laten leven', maar ze zijn ook gesteld op elkaar, dat zie je vaker in kleinere gemeenschappen. We weten zeker dat buren, vrienden en familie het erg naar hun zin zullen hebben in deze schitterende Franse tuin. 

Compleet

Ja, dit is echt de complete tuin zoals de bewoners deze al zo lang voor zich zagen. Alles is erin aanwezig om te genieten van het mediterraanse leven: het zwembad voor de verkoeling, de levendige planten voor de natuurlijke, landelijke touch, de tuinhut of pergola waarin je in de avond kunt genieten van de heerlijkste wijnen uit de streek en niet te vergeten het adembenemende uitzicht. Zijn wij in het paradijs beland? We dachten het eerder eventjes, maar nu weten we het zeker! 

Blijf ons volgen voor meer adembenemend mooi design!

Wat vind je van deze tuin? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!