Voor en Na: de tuin is onherkenbaar geworden! | homify

Voor en Na: de tuin is onherkenbaar geworden!

Stoa. Stoa.
Moderne zwembaden van bureau d'etudes jardins KAEL Modern
Loading admin actions …

Iedereen heeft van die momenten, dat je naar buiten kijkt en een tuin ziet waar je toch niet helemaal tevreden over bent. Het is niet de lelijkste tuin, maar erg flitsend is ie ook niet. Een beetje duf en alledaags. Dat moet toch anders kunnen, niet waar? Vandaag laten we je zien hoe je van je duffe tuintje een geweldige lounge pool area kunt maken. Een wat? Een gave tuin met veel groen, een terras om op te zonnen en een prachtig zwembad om in de zomer verkoeling te vinden! Kijk gewoon even met ons mee naar deze schitterende lounge pool area. Dat is pas echt een kickstart van de zomer. Be inspired!  

De dagelijkse sleur

Je kunt alles zeggen van deze tuin, maar vreselijk lelijk is deze niet. Toch stoort ons iets aan deze tuin, waarschijnlijk is het de dagelijkse sleur die er op een bepaalde manier in tot uitdrukking komt. Er is hier echt niets spannends te bekennen. Weet je, dit hoeft echt niet zo te zijn. Wij hebben ontdekt dat je met een aantal veranderingen een totaal nieuwe beleving kunt hebben! Ben jij ook toe aan iets nieuws? Ga dan eens even sparren met je favoriete expert, dan komen jullie samen op de gaafste ideeën. 

Frankrijk

We zijn aangekomen bij een ander huis waar een schitterend zwembad ligt. Kijk zo iets moeten we nu ook zien te regelen in de duffe tuin die we net zagen… . o wacht even… . ongelooflijk! Dit is een metamorfose die zijn weerga niet kent, een plek om te genieten van het verkoelende water, de fijne plekken om met een handdoek of tuinstoel te zonnen en gewoon op te gaan in deze droomtuin. Veel mensen willen graag een lounge pool area, dat komt omdat veel moderne vakantiebestemmingen er zo uitzien. Maar hier hebben de bewoners van het huis deze luxe gewoon achter het huis gerealiseerd. Echt inspirerend om te zien wat er mogelijk is met slimme ideeën en vakmanschap

Vanaf de kant

Stel je voor dat je heerlijk kunt genieten van dit uitzicht. We vinden de stijl van deze pool area erg gaaf, zoals het grind en het warme hout gecombineerd worden. Je krijgt hier echt dat strandgevoel. Pas op dat je niet te veel gaat houden van deze tuin, want dan weten we niet zeker of je nog wel zin hebt om op vakantie te gaan dit jaar! 

Bird's-eye view

Van bovenaf ziet de wereld er een stukje anders uit. Dat is goed voor ons, want zo kunnen we je laten zien hoe ruim opgezet deze lounge pool area wel niet is! Je kunt nu ook goed de verschillende dieptes van het bad zien, waarbij het diepste gedeelte is bedoeld voor zwemmen, terwijl het ondiepe deel voor de meer ontspannende activiteiten is bedoeld. Het is trouwens erg slim om de hoge vegetatie rond de tuin te planten, zo heb je de privacy die je graag wilt met zo sexy bad als dit. Een erg romantische plek in de avond! 

Mooie setting

Door de verschillende bomen en planten krijgt de lounge pool area een bijzonder fijne look. We zien hier de mooi planten langs de vlonder. Zo wordt je helemaal een met de natuur. En dat allemaal in de sfeer van je eigen huis! Die palmbomen maken het plaatje echt compleet hè. Zo mooi! 

Op elk moment van de dag genieten

Deze lounge pool area heeft alles om op elk moment van de dag heerlijk te kunnen genieten. In de avond, als het bad en de tuin mooi verlicht zijn, gaan de bewoners van dit mooie huis graag zitten onder hun prachtige pergola. Dan is ook de tijd aangebroken om de heerlijkste gerechten en drankjes op tafel te zetten. Natuurlijk staat het je vrij om in de avond alleen of samen nog even in het water te plonsen, maar naar een hele dag waterplezier is het misschien ook fijn om de avond verder door te brengen met een heerlijke wijn en een goed gesprek. Familie en vrienden zijn hier graag geziene gasten! We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën!

Wat vind je van deze lounge pool area? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!