Top 5 van de week: Slaapkamers, renovaties en verbouwingen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Slaapkamers, renovaties en verbouwingen

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Aanbouw aan villa Moderne huizen van Hoope Plevier Architecten Modern
Loading admin actions …

Wat zijn de meest populaire artikelen van de afgelopen week? Welke trends zijn er op dit moment? Zijn er bepaalde onderwerpen die meer aandacht krijgen dan anderen? In deze fotoserie laten we jullie de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week zien. Handig voor diegene die wellicht een artikel gemist hebben of voor diegene die alles nog even overzichtelijk willen hebben. 

Luxe villa in jaren ’40 stijl

Snellen Architectenbureau ontwierp deze luxe jaren '40 villa. Met zijn strakke interieur en kenmerkende vorm en details roept deze villa vervlogen tijden op, zonder oubollig of gedateerd te ogen. Op de foto zien we de woonkamer, voorzien van voldoende daglicht en ingericht met klassiek meubilair. De retro sfeer hangt in de lucht. Voor foto's van de andere vertrekken kunt u hier terecht. 

De mooiste slaapkamers van dit moment

Misschien wel de belangrijkste kamer van onze woning. Hier komen we tot rust en hier laden we ons op voor de volgende dag. Slaapkamers! Daarom hebben we voor jullie in dit artikel een aantal fraaie voorbeelden op een rij gezet, ontworpen door Nederlandse experts. De slaapkamer op de foto bevindt zich in een oude langgevelhoeve, een bijzonder historisch gebouw dat door FilipTackdesignoffice prachtig gerenoveerd is, zodat deze weer jaren lang bewoond kan worden naar de huidige wooneisen.

homify 360º: Aanbouw aan villa, binnen wordt buiten

Op de derde plaats vinden we ons artikel over de aanbouw van een villa terug. Kampt u met ruimtegebrek of ontbreekt het aan een logische verbinding tussen tuin en woonkamer? Dan biedt een uitbouw zoals deze oplossing. Niet alleen vergroot u zo het woonoppervlakte ook zorgt u ervoor dat binnen en buiten beter bereikbaar wordt. De tuin wordt zo onderdeel van de woning, en omgekeerd. 

homify 360º: Renovatie herenhuis Vondelbuurt

De experts van Lumen Architectuur renoveerde en verbouwde een 19e-eeuws herenhuis in de Amsterdamse Vondelbuurt, daarover leest u in dit artikel meer. Op de foto kunnen we het resultaat zien van de nieuwe eetkamer. De eetkamer is nu aangesloten op de keuken, die we op de achtergrond kunnen zien. Deze kamer laat zich kenmerken door zijn hoge plafonds, grote openingen en klassieke afwerking met een moderne twist. 

Voor & Na: Vernieuwing van een dakterras

Belgravia roof terrace photo at night van FORK Garden Design
FORK Garden Design

Belgravia roof terrace photo at night

FORK Garden Design

We sluiten het overzicht af met dit artikel over de vernieuwing van een terras. Op de foto zien we het resultaat van de verbouwing. Als dit nog niet imponerend genoeg is, lees dan vooral het gehele artikel door. De situatie voor aanvang van de renovatie was namelijk erbarmelijk te noemen. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!