Gave ideeën voor de kleine slaapkamer | homify

Gave ideeën voor de kleine slaapkamer

Stoa. Stoa.
Scandinavische slaapkamers van Design for Love Scandinavisch
Loading admin actions …

Een kleine slaapkamer hoeft niet aan te voelen als een bezemkast. Als je een gaaf concept kiest zul je zien dat je je helemaal goed gaat voelen in een kleine slaapkamer. Deze kan zelfs veel groter aanvoelen met het juiste design. Hieronder hebben we een aantal gave ideeën voor de kleine slaapkamer verzameld. Kijk met ons mee en pik de leukste ideeeen mee!  

Eenheid

Minimalistische balkons, veranda's en terrassen van cs Minimalistisch
cs
cs

Slaap-, eet- en woonkamer zijn hier nauwelijks van elkaar gescheiden. Dat zorgt voor een gevoel van eenheid. Via de ramen stroomt het daglicht de slaapkamer binnen. Het is hier niet groot, maar je hebt hier alle ruimte! Een ideaal appartement voor in de grote stad. Een thuisbasis van waaruit je kunt genieten van het stedelijke leven, de rust en het comfort. 

Modern

In deze kamer voel jij je de koning te rijk. Toch is het geen slaapkamer van koninklijke afmetingen. De moderne inrichting en temperamentvolle tinten maken deze kamer compleet. Erg leuk vinden wij de lampen hier in de hoek, die zorgen voor een industriële sfeer. Rechts is een relaxgedeelte gemaakt, zo haal je het maximale uit je kleine slaapkamer. Kijk samen met een expert naar je kamer voor het beste ontwerp mogelijk. 

Romantisch

Als je een romantische aard hebt is het echt de moeite waard om de leukste ideeen van dit ontwerp mee te pikken. Het design knalt je tegemoet, die rode tint staat ook echt heel hot bij de witte lakens. Grijs en zwart zorgen verder voor een koele look. Echt een kamer voor een ontbijt op bed! 

Licht

In een lichte kamer kun je ontspannen, je gedachten kunnen zweven en zo kom je op creatieve ideeën. De wit-blauwe gordijnen laten zonlicht door, maar zorgen ook voor privacy. Het lijstje aan het hoofdeinde geeft een persoonlijke twist aan deze kleine slaapkamer, die overigens vrij ruim aanvoelt door het lichte design. 

Illusie

Eigenlijk is dit idee al eeuwen oud, maar recentelijk zien we het weer verschijnen in onze eigentijdse interieurs. Natuurlijk hebben we het over het schilderij op de muur, een illusie die echt zorgt voor een extra ruimtelijke beleving van je slaapkamer. Dit prikkelt de fantasie en zorgt voor een artistiek statement waar je vrienden versteld van zullen staan! 

Natuurlijk

Deze slaapkamer heeft een zeer natuurlijke sfeer. Dat komt door het vele groen dat je hier ziet, zowel in het ontwerp van de dekens de kleur van de kozijnen komt de kleur terug. Laten we ook vooral de planten binnen en buiten niet vergeten. Een heel bijzonder design dat voor een unieke sfeer zorgt. 

Ruimte maken

Manhattan Micro-Loft Moderne slaapkamers van Specht Architects Modern
Specht Architects

Manhattan Micro-Loft

Specht Architects

In deze slaapkamer zien we de kunst van het ruimte scheppen. Via de trap kom je op het tweede niveau, dit zorgt voor extra woonruimte. Onder dit niveau is het bed deels in de wand geschoven, waardoor er ook meer bewegingsruimte beschikbaar is in de kamer. Daarbij zorgt deze indeling voor een gezellige sfeer, omdat je een beetje beschut ligt. Wij vinden het kleurenschema erg geslaagd: een donkere houtvloer en bed, witte wanden en een zwart-wit trap. Zwart-wit is meestal een goede manier om variatie en eenheid in je slaapkamer te brengen. 

Rustiek

Om de nodige rustiek in je kamer te brengen hebben we echt een leuk concept voor je gevonden: deze slaapkamer met authentieke elementen, zoals bakstenen, eeuwenoude balken en eenvoudige afwerking van de wanden. Je hebt bijna het gevoel hier in een kasteel te slapen. Geen wonder dat de bewoners van dit huis hier prinsheerlijk slapen. Een plek voor hoofse romantiek!

Conceptueel

Een van de meest conceptuele (als in de stijl) slaapkamer van deze rij, is toch wel deze eenvoudige slaapkamer. Met name de wanddecoraties heeft het helemaal, dit lijkt wel een ets. Het is echter een behang met een getekend design met een natuurlijk onderwerp. Let eens op dat raamkozijn, toch typisch iets van deze tijd, maar ook heeft het iets ouderwets, beetje begin twintigste eeuw. We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën.

Welke design vind jij het tofst? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!