9 superleuke ideeën voor je wanden! | homify

9 superleuke ideeën voor je wanden!

Stoa. Stoa.
Eclectische woonkamers van Da.Hora Arquitetura Eclectisch
Loading admin actions …

Je huis pimpen met een bijzondere wanddecoraties, het klinkt moeilijker dan het is. In dit artikel laten we je een aantal mooie voorbeelden zien van topdesign voor aan de wand. Voor je het weet heeft je interieur een nieuwe look, gaaf design met een eigentijdse vormgeving. Kijk snel met ons mee naar de voorbeelden en laat je inspireren! 

1. Schoolbord

Krijg je al een beetje het gevoel dat je weer in de college banken zit? Deze schoolbordverf kun je echt heel leuk gebruiken als wanddecoratie, hier heb je een mooi voorbeeld waar je mee uit de voeten kunt! Je ziet hier formules staan, lievelingsformules van de bewoners met een passie voor wiskunde, maar als je meer van de gedichten bent of mooie quotes, dan kan dat natuurlijk ook. Een creatieve toevoeging aan je woonkamer! 

2. Teksten

Hier zie je een erg sierlijke wanddecoratie: teksten. Dat zorgt al snel voor een persoonlijke sfeer in huis, zeker als het gaat om een quote van jezelf of je partner. In deze lichte keuken met mooie houtvloer staan de zwarte letters erg goed. Laat je inspireren door een expert

3. Behang

Sala Tropical Chic van Movelvivo Interiores Tropisch
Movelvivo Interiores

Sala Tropical Chic

Movelvivo Interiores

Echt iets voor de liefhebber! Een superdynamisch interieur waar de vonken vanaf spatten. De symmetrie ziet er cool uit. En wat dacht je van het behang achter die planten? Erg flitsend! De houten vloer zorgt voor de nodige rust, maar die wordt lekker verstoord door het zebrakleed en de stoel er naast. Dat roze is gewaagd en past hier goed! 

4. DIY

Als sinds jaar en dag is de DIY-stijl erg populair in de binnenhuis architectuur. Hier zien we prachtige voorbeelden van wat je allemaal kunt doen met eenvoudige middelen. Deze lijstjes hebben nu eens geen foto, maar wel mooie vlinders van karton. Je kunt dit soort lijstjes heel gemakkelijk op een rommelmarkt vinden. Even een likje verf erop en je bent klaar. Schuur ze een beetje voor de finishing touch. 

5. Lekker druk

Dit is nu wat wij een lekker druk en gezellig interieur noemen. We zien hier de oude vertrouwde fotolijstjes aan de muur hangen. Superleuke manier om een persoonlijke twist aan je woning te geven. Tof dat ze hier gekozen hebben voor een symmetrische opstelling, maar je mag ze natuurlijk ook random ophangen. 

6. Tekeningen

Wij vinden het altijd erg tof om te zien dat lokale kunstenaars aangetrokken worden om een interieur te ontwerpen. Dat is goed voor de plaatselijke kunst en cultuur / economie en je krijgt echt een interieur dat ondergedompeld is in de vibe van de streek. Hier zien we leuke losse cartoons die een vrolijke sfeer oproepen. 

7. Expressie

Een basic en minimalistisch interieur leent zich uitstekend voor expressionistische kunst. Hier zien we daar een eigentijds voorbeeld van. Ook erg tof dat het een werk betreft dat uit bij elkaar horende delen bestaat. Zo ontstaat een ware visuele explosie waarmee je echt een artistiek statement kunt maken in je huis. We bevelen aan om altijd eerst het werk van lokale kunstenaars te checken, dan krijg je echt een woning die is ingebed in de lokaliteit van jouw woongebied. 

8. Wijze uiltjes

De kinderen zijn dol op deze vrolijke uiltjes, volwassenen trouwens ook. Aan de takken van de boom waarop deze gevleugelde vrienden zitten hangen, zogenaamd, de foto´s van je dierbaren. Dat zorgt direct voor een huiselijke, losse sfeer in deze woonkamer, die zelf vrij licht en strak is. 

9. Modern

Echt een moderne manier om je thuiskantoor een bijzondere look te geven. Let op de natuurstenen wand, alsof die gestapeld is. En wat vind je van het schilderij? Heel modern en strak. We weten zeker dat er hier heerlijk gewerkt kan worden, dat lukt gewoon heel goed in een fijne sfeer. We sluiten deze trip lang de verschillende wanddecoraties af. Hopelijk ben je enthousiast en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie trends! 

Wat vind je van deze decoraties? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!