Schitterende moderne woning: ideeën die zeker moet overnemen! | homify

Schitterende moderne woning: ideeën die zeker moet overnemen!

Stoa. Stoa.
Pracownia Architektury Wnętrz Decoroom Moderne keukens
Loading admin actions …

Vandaag laten we je een ultramoderne woning zien vol met ideeën die echt de moeite van het ¨stelen¨ waard zijn. Helder, industrieel, kleurrijk en vol fantasie. Je woning heeft direct een nieuwe en frisse vibe als je deze ideeën uitprobeert. Het belooft een inspirerende trip te worden. Kijk met ons mee naar de schitterende voorbeelden! Be inspired! 

Eenvoudig en kleurrijk

Dit is een van de meest speelse slaapkamer die we in lange tijd gezien hebben. We vinden het design mooi vanwege de eenvoud en worden vrolijk door het gevarieerde kleurenpalet. Grijs, houtkleur, stralend wit en paars gaan dus heel mooi samen. Laat een expert naar je woning kijken en zijn of haar creatieve krachten erop loslaten! 

Kastruimte

Hoe gaaf is het als je de kastruimte in je slaapkamer een beetje kunt wegwerken. Een traditionele kast is dan geen optie, een inbouwkast natuurlijk wel. Hier zien we een mooie witte wand met alle kast ruimte die jij je kunt wensen. Best wel een ruime kamer, toch is de woning niet zo groot, maar daar merk je niets van. In de grote stad is er niet veel ruimte, dit appartement is daar te vinden, daarom moest er een slim design voor komen. Een expert helpt je! 

Industrial

We kunnen er niet omheen, industrial design is een regelrechte hit die ons al jaren via allerlei wegen bestookt. Een stijl die haar oorsprong in de fabrieken van de negentiende en twintigste eeuw vindt. Hier zien we een esthetisch cleane versie van deze stijl, een prachtige manier om je woning een basale look te geven. Dit is minimalisme in de hoogste graad. Heel grappig is om deze moderne wand te mixen met ouderwetse litho, die kun je hier zien. Dat zijn afdrukken gemaakt met uitgesneden linoleum of hout. Schitterend effect en heel apart naast de betonwand.  

Fun

Ooit zo´n aparte nachtlamp gezien, die past echt heel goed bij de fluffy looks van het bed. Een nachtkastje met deze donkere kleur komt weer heel mooie naar voren tegen de achtergrond van de heldere wand. Een goede manier om je slaapkamer net even het beetje extra design power te geven.

Schoonheid

Bij het zien van deze badkamer viel onze mond open. Het is echt een schoonheid, niet waar? Ze schuilt in de betonwanden met de ruwe look, in het warme hout en in het heldere wit van het bad. Prachtig hoe de strakke kraan past in deze minimalistische setting. 

Andere zijde

Hier zien we de andere zijde van de badkamer. Het kleurenschema wordt hier heel mooi herhaald. Dit zorgt voor een strakke eenheid in de badkamer. De wastafel rust op een grijze betonplaat die in de wand verankerd is. Achter de wastafel zien we het warme hout weer dat ook te zien was op de vloer. Daarboven prijkt de spiegel waarin je elke moment van de dag je looks kan checken. Deze spiegel zorgt ook voor een lichtere badkamer, door het licht dat hij weerkaatst, maar ook voor de illusie van meer ruimtelijkheid. 

Warme look

We zien hier een huiskamer met een warme look waar je zeker de nodige rust kunt vinden. Lekker comfortabel genieten van een boek of film is hier echt een aanrader. Let even op het uitzicht, is toch onovertroffen?! Je wordt toch direct fan van die bijzondere salontafel! Topdesign.

Eetkamer

Direct grenzend aan de woonkamer zien we hier de eetkamer, nou ja eigenlijk zijn al deze gedeeltes ondergebracht in een grote woonruimte, dat schept een gevoel van eenheid. Dit is een indeling die we vaak tegenkomen in de grote stad, er is immers weinig ruimte voorhanden, maar al deze functies zijn wel degelijk nodig in een modern huis. Deze oplossing voelt goed en ziet er fantastisch uit. Moet je die paarse stoelen zien, een kleur die helemaal past bij deze woning. 

Verbluffend

Dit hadden we je nog niet laten zien! Een keuken met een prachtig uitzicht over de omgeving. Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat de bewoners heel trots zijn op woning. Echt gaaf hoe de vloer hier verdeeld is in twee delen, waarbij links hoger is gelegen dan rechts. Hout tegen over beton. Een woning waar je veel van kunt leren in termen van design, variatie en herhaling om eenheid te bevorderen. Supermooi, wij zijn fan!

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!