Een kijkje bij de architect in huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een kijkje bij de architect in huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Grid Architekci Modern
Loading admin actions …

Hoe vaak hoor je niet dat er altijd iets is met de auto van de garagehouder, dat de deur bij de timmerman altijd klemt en dat het schilderwerk van de schilder ook wel wat extra aandacht kan gebruiken. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een architect, woont die dan ook in een onderkomen dat eigenlijk niet architectuur genoemd mag worden? In dit geval blijkt het tegendeel het geval te zijn! We hebben namelijk vernomen dat in dit huis één van de experts van Grid Architekci woont. En een kijkje bij de architect in huis slaan we natuurlijk niet af! Kijk lekker met ons mee om te zien hoe mooi dit huis er vanbinnen en vanbuiten uitziet.

Overzicht

Dat dit een prachtig stukje architectuur is, staat als een paal boven water. Op deze foto zie je een overzicht van zowel het eigenlijke huis als de garage. Die laatste kan trouwens ook als gastenverblijf of andere multifunctionele ruimte gebruikt worden. Als we op het gebied van stijl gaan kijken, dan zien we een leuke moderne variant van een huis met traditionele vormen. Mooi helder wit steekt hier heel erg fraai af tegen de mooie groene en landelijke omgeving.

Charmant aanblik

Als we eenmaal iets dichter bij het huis staan, zie je vooral wat voor ontzettend charmant aanblik de woning geeft. Het is niet een heel erg groot huis, maar dat zorgt juist voor een hele intieme en aantrekkelijke sfeer. De tuin is het best als natuurlijk-minimalistisch te omschrijven en dat geeft een heel ontspannen accent mee aan de toch redelijk moderne woning. Zoals je bij de vorige foto ook al kon zien, houdt het heel goed die balans met het groene in stand.

Beschut terras

Dacht je dat de schutting op de vorige foto direct de erfafscheiding was? Dat is zeker niet het geval! Deze schutting zorgt er namelijk voor dat je heerlijk beschut op het terras kunt zitten. En dat terras is door een schuifdeur direct verbonden met het huis. Leuk dat je in één keer door kunt lopen op dezelfde hoogte, daar is zeker over nagedacht. En wat ziet het er aantrekkelijk uit om lekker op die luie stoelen plaats te nemen.

De woonkamer

De woonkamer van het huis laat een schitterend eclectisch interieur zien. Moderne, minimalistische en rustieke elementen lopen dwars door elkaar. Je ziet de schuifdeur naar de tuin en kunt je voorstellen hoe fijn het is als je van terras en woonkamer bij mooi weer een groot geheel maakt. Zet die bank maar aan de kant en maak er een groot feest van!

Aan tafel!

In een leuke gezinswoning mag een gezellige eettafel natuurlijk niet ontbreken. En met die tafel is het hier dan ook dik in orde. Wat een mooie eenheid vormt het met de houtkachel en het hoge plafond laat het geheel nog beter tot z’n recht komen. Die superleuke lampen aan het plafond (en die leuke eenwieler als accessoire!) maken het helemaal compleet. De stoere betonnen vloer zorgt voor een fraai industrieel tintje. En verder zien we de fantastische lichtinval. Daar word je toch ook helemaal vrolijk van?

Blik vanboven

Een blik vanboven laat ons nog een laatste keer het leuke interieur zien. En ben je het dan ook met ons eens dat het er bij de architect thuis er wel zo uit is komen te zien als het zou moeten zijn? Wij vinden het in ieder geval een erg leuk en gezellig huis. Een ware inspiratiebron voor jouw interieur.

Ben je op zoek naar meer leuke architectuur? Neem dan ook bij dit interessante project even een kijkje.

Vind je dit ook zo'n leuk huis? We horen je mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!