Overdadige weelde, heldere stijl

Stoa. Stoa.
3-bedroom Apartment, Moscow , Alexander Krivov Alexander Krivov Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen Beige
Loading admin actions …

We denken terug aan het keizerrijk Rusland, de weelde en de banketten. Lang vervlogen natuurlijk. Maar wat gebleven is het ´gevoel´ van de Russische weelde en een heldere in licht badende stijl. We nemen je vandaag mee naar een appartement in de hoofdstad. Voor we een wandeling over het Rode Plein gaan maken, wilden we je graag eerst deze woonstee in het hart van Moskou laten zien. De zachte kleuren en de eclectische inrichting maken deze woning tot een absolute inspiratiebron.Trek je bontjas en wanten aan, want we gaan een trip maken in oostelijke richting. Naar het land van de grommende beer en een vodka op je gezondheid!

Helder

3-bedroom Apartment, Moscow , Alexander Krivov Alexander Krivov Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen Beige
Alexander Krivov

3-bedroom Apartment, Moscow

Alexander Krivov

In deze heldere gang vinden we direct de spirit die we hoopten te vinden, een heldere touch en de kleurrijke kunst laten direct zien waar de Russische elite van houdt: smaakvolle expressie en tijdloze eenvoud. Let ook even op de blanke houtvloer, deze biedt een mooi tegenwicht voor de helder wanden en vormt op een duidelijke en subtiele manier een basis voor de ruimte. We kijken recht naar de ingang van dit appartement, dat gonst van de charme en een gevoel voor stijl. Laten we snel verder gaan kijken om te zien wat de architect, Alexander Krivov, nog meer met deze woning gedaan heeft.

Zacht

3-bedroom Apartment, Moscow , Alexander Krivov Alexander Krivov Klassieke woonkamers Beige
Alexander Krivov

3-bedroom Apartment, Moscow

Alexander Krivov

In de woonkamer treffen we een duidelijk Russische feel, waaruit een zacht, maar helder kleurenpalet spreekt. Blauw en geel zijn dominant. Ook bruin speelt een rol, met name in het kleed. Verder zien we grijs en licht roze als de basistinten, die als een canvast de mogelijkheid bieden om te experimenteren met de verschillen kleuren. In deze woonkamer kom je thuis in een oase van rust, precies hetgeen je nodig hebt naar een dag in het hectische Moskou. Steek een paar geurkaarsen of stokjes aan en je bent direct in de juiste sfeer.

Andere hoek

3-bedroom Apartment, Moscow , Alexander Krivov Alexander Krivov Klassieke woonkamers Kalksteen Beige
Alexander Krivov

3-bedroom Apartment, Moscow

Alexander Krivov

We bezien de woonkamer nu vanuit de andere hoek, omdat we je graag een mooi deel van deze ruimte willen laten, namelijk de prachtige rustieke wand. Deze wordt geflankeerd door twee wandkasten, waarin je persoonlijke spullen veilig staan. Denk bij dit laatste aan boeken, souvenirs, giften die je cadeau hebt gekregen en andere bijzonderheden. Het is wel mooi om deze kasten niet al te vol te stoppen, zodat het uitzicht mooi en rustig blijft. De rustieke wand heeft een bijzondere invloed in deze ruimte, omdat hij zo zeer afsteek bij de zachte texturen die we verder in de kamer zien. Een schitterend contrast levert dit op!

Slaapkamer

3-bedroom Apartment, Moscow , Alexander Krivov Alexander Krivov Klassieke slaapkamers Beige
Alexander Krivov

3-bedroom Apartment, Moscow

Alexander Krivov

In de slaapkamer wilden de bewoners graag een zachte ambiance, natuurlijk vanwege de functie van deze ruimte. We worden direct slaperig als we deze inrichting zien, niet omdat deze saai is, maar vanwege de relaxte sfeer die er deze in de slaapkamer heerst. Er is natuurlijk altijd ruimte voor wat persoonlijke expressie in de vorm van sprekende kunst, in deze kamer is deze taak toevertrouwd aan het schilderij boven het bed. Natuurlijk is kunst nauw verbonden met je persoonlijke smaak, maar dit kunstwerk kan, zeker in Rusland. We leven tenslotte in postmoderne tijden, waarin een eclectische esthetiek accepteert is! Met de juiste expert creëer je snel een geheel eigen excellent interieur!

Kinderkamer

3-bedroom Apartment, Moscow , Alexander Krivov Alexander Krivov Klassieke kinderkamers Turquiose
Alexander Krivov

3-bedroom Apartment, Moscow

Alexander Krivov

Hadden we je al verteld dat dit appartement in Moskou echt een familiewoning is? Dit zien we heel duidelijk aan deze kinderkamer voor een jong kind. Het is een vriendelijke en vooral ook hoopvolle kamer, want de kinderen hebben de toekomst. Een mooi interieur vol lichte tinten en lievige kleuren. Let ook op de nostalgisch ontworpen meubels, die nemen je toch direct mee naar het nostalgische verleden van je eigen jeugd. Naar de hier en daar welhaast bleek geworden herinneringen, die door een kamer als deze weer vitaal worden in hun oorspronkelijke, heldere kleuren! Meer mooie ideeën voor de kinderkamer vind je hier!

Toilet

3-bedroom Apartment, Moscow , Alexander Krivov Alexander Krivov Klassieke badkamers Groen
Alexander Krivov

3-bedroom Apartment, Moscow

Alexander Krivov

We willen je dit mooie toilet niet onthouden. Het is echt een prachtig voorbeeld van wat er tegenwoordig in de Russische binnenhuisarchitectuur mogelijk is. De oude tegeltjes vormen een prachtig contrast met al dat wit! En de wasbak, die is je trouwe kameraad als het om de schoonheidscheck gaat. Vandaag laten we je dit toilet zien vanaf een welbekende plek, namelijk het toilet, dat boven de grond zweeft. Vanuit deze positie in de ruimte heb je dus een fraaie uitkijk. Dit is echt een inspirerende ruimte, dus aarzel niet om de mooiste ideeën in je eigen ontwerp te gebruiken. 

Kijk ook rond met ons in dit mooie huis. Een topper in zijn soort!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!