Zuiver wit en robuust rustiek; wat een combinatie!

Stoa. Stoa.
Jardin Des Buttes, JAMIE FALLA ARCHITECTURE JAMIE FALLA ARCHITECTURE Rustieke gangen, hallen & trappenhuizen
Loading admin actions …

Vandaag laten we je een woning met een grote portie sfeer, precies wat we wel kunnen gebruiken tijdens de gezelligste tijd van het jaar. We hebben het natuurlijk over de kerstperiode! De lichtfeest! Een ommekeer in het jaar, waarbij de dagen weer lichter worden. Precies wat we willen toch? Nog even en het is weer zomervakantie… Nou ja, dat mag op zich nog wel even wachten. Vandaag in ieder geval de mooiste ideeën om een zuiver witte stijl te combineren met een robuust en rustiek uiterlijk. Het is net alsof de kunst en de natuur  in deze woning een alliantie gesloten hebben. Dat gaan we zo zelf ervaren, want we nemen je hieronder meer voor een ontspannen wandeling door de woning, zodat je zelf inspiratie op kunt doen voor je eigen woningproject. Geniet het mooie design en pik de mooiste ideeën mee, want zoals Pablo Picasso al zei: ´Every artist is a Thief´. Be inspired!

De hal

Bij aankomst in de woning zijn we direct onder de indruk. Wat een heerlijke ruimte om door de bewoners ontvangen te worden. De voordeur is direct al een eye-catcher. Het robuuste uiterlijk contrasteert erg mooi met de zuiver witte, egale wanden. Deze vormen de heldere achtergrond waar tegen de sprekende houten meubelstukken mooi naar voren komen. Let ook even op de lichte houtvloer, is het geen plaatje! Een open en gastvrije sfeer ontstaat door de combinatie van deze basic materialen en tinten. Een goede binnenkomer die direct laat zien dat een rustiek en minimalistisch design prima samengaan!

Woonkamer

Het is een woning waarin een visuele eenheid gecreëerd is door het wit met hout kleurenschema aan te houden. Dat wit is niet alleen heel erg mooi, maar het heeft ook wel degelijk een functie, want het daglicht, dat zo prachtig door het mooie raam naar binnenstroomt, wordt verder het interieur in weerkaatst. Daardoor lijkt een lichte kamer altijd ruimer. Er is natuurlijk ook ruimte voor een beetje temperament, dat vinden we in de moderne sofa. Ga lekker zitten en geniet van deze poëtische kamer. En trouwens, wat dacht je van het uitzicht? Is het geen supermooie levend schilderij? Echt een woonkamer om trots op te zijn.

Keuken

Een van aspecten van de woning is dat er gekozen is voor een open grondplan, waarbij de verschillende functies (eetkamer, keuken en woonkamer) in één ruimte gesitueerd zijn. Dat heeft veel voordelen als het gaat om de ruimtelijkheid en de transparantie die in een ruimte te ervaren zijn. In deze keuken hebben de bewoners de beschikking over een zee aan daglicht en bewegingsruimte. Dat komt enerzijds door de functionele plaatsing van de keuken, maar ook door de immense raampartij. Het is bekend dat we ons gewoon beter voelen in een ruimte en lichte ruimte, daarom is deze keuken ook een van de mooiste ruimten van het huis. Natuurlijk functioneert deze culinaire ruimte op topniveau, waardoor je met behulp van de nieuwste keukenapparatuur al snel een bijzonder gerecht op tafel kunt toveren.

Room Divider

Je ziet ze wel eens: roomdividers met een subtiel design. Vergeleken met het type op de afbeelding verbleken de anderen één voor één. Deze natuurkracht brengt een sfeervolle, prachtige structuur aan in de open ruimte. Er is geen twijfel over mogelijk: deze natuurstenen roomdivider is een stap in een oermooie wereld, een krachtig interieur, waarin je betoverd wordt door een unieke ambiance. Echt een elementaire wand waar je je gasten mee kan imponeren! Met de juiste expert aan je zijde creëer je al snel een excellent interieur.

Eetkamer

Aan de ander kant van de roomdivider, die verrassend genoeg wit is aan de achterkant, vinden we een prachtige eettafel, die het centrum van de eetkamer vormt. En wat te denken van het plafond, daarin zien we een opening die al het daglicht dat je nodig hebt naar binnen laat stromen. Wit en hout zijn hier weer de smaakmakers die de sfeer bepalen. Let ook even op de bar, daar kun je met je vrienden genieten. Gewoon even een biertje doen, of misschien wel een speciale tropische cocktail. Alles mag, zolang je er maar van geniet. Meer mooie ideeën voor je eetkamer vind je hier!

Ontspanning

We nemen je mee naar een subliem toevluchtsoord. Deze ruimte is ver verwijderd van de robuuste rustiek die we in de rest van de woning zagen. In deze kamer is alleen een zuivere visuele rust te vinden, waarin we elke dag beginnen of sluiten. Welk moment je ook uitkiest om hier te ontspannen, je zult hier altijd weer kracht en inspiratie opdoen. Ga even een uurtje in bad liggen, of voer wat schoonheidsrituelen uit, niet geheel onbelangrijk! Deze ruimte is een ruimte apart van de hectische wereld, los van het moeten en het willen. Deze badkamer laat je even wegdreven op de golven van je verbeelding. 

Thuis lekker kunnen kunnen werken begint bij een fijne werkplek, die bovendien een mooie inrichting heeft! Klik hier voor de trends van 2016!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!