Voor & Na: een nieuwe look voor een zonnig terras | homify

Voor & Na: een nieuwe look voor een zonnig terras

Stoa. Stoa.
Les Jardins de Marion
Loading admin actions …

Zo lekker om in de zomer erop uit te gaan! Reizen naar het zuiden, op zoek naar die mediterraanse sferen, niet waar? Helemaal super! Vandaag laten we je een prachtige update van een terras in Zuid-Frankrijk zien. Het is echt een wonder wat er met het dakterras gebeurd is, het was echt een vreselijk armoedige plek, maar nu is het een buitenruimte waar de bewoners elke dag van genieten. Van de Zuid-Franse zon genieten is een van de fijnste dingen die je in je vakantie kunt doen! Kijk met ons mee, laat je inspireren door de mooie looks van het terras en richt daarna je eigen terras op een spectaculaire manier in! Kom snel mee! 

Voor

Hier op het oude terras is totaal geen aandacht bestaat aan de aankleding. Hoe jammer. Gelukkig zie je straks hoe mooi het geworden is. Toch is de basis hier al in orde: de architectuur is gaaf en af. Natuurlijk wordt elk terras een potentiële parel met een uitzicht als dit!

Gewoon heerlijk!

We zien dat het zonlicht al weer op een magistrale mediterraanse wijze op het het terras valt. Hier leef je als god in Frankrijk. Welke god eigenlijk? Bacchus natuurlijk, god van de wijn, want Frankrijk is een wijnland bij uitstek. In dit prachtige land (misschien wel het mooiste land van Europa) is tafelen met de hele familie, vrienden, collega´s of je geliefde bijna een soort religie (komt van het Latijnse woord ´religare´, dat ´verbinden´ betekent). Een goede wijn hoort bij een prachtige maaltijd. Waar denk je dat de bewoners dit zullen doen? Op dit schitterende dakterras natuurlijk. Zie je dat er zelfs een gazon ligt. Zo krijg je die daktuin look waar we dol op zijn. Vanaf deze hoogte kijk je uit over de mooie omgeving. Hier kun je toch al je dromen over het mediterraanse leven uit laten komen. Hier wordt wonen weer onstuimig leven! Een expert neemt je mee naar het huis van je dromen. 

Gezellig plek

Zon, wijn en lekker eten, dat is al heel wat. Om het plaatje compleet te maken hebben we nog een lekkere natafel-zithoek nodig. En ja hoor, dat is hier natuurlijk voorhanden. We kunnen nu duidelijk zien dat het een kunstgazon is, maar dat doet niets af aan de vrolijke look die de buitenruimte erdoor krijgt. De fijne planten hier zijn wel echt, dat zorgt eveneens voor een natuurlijke setting waarin jij je goed voelt. Op dit terras kun je overigens met elk weertype goed zitten, want het is overdekt. Een heerlijke plek voor een drankje na de maaltijd. Laat je tijdens het ontwerpen van je terras inspireren door een expert

Sfeervol

Om een gaaf terras te realiseren heb je eigenlijk helemaal niet zo veel nodig: een aantal plantenbakken en mooie planten zorgen direct al voor een goede look. Natuurlijk moet de architectuur mooi en gaaf zijn, maar voor de inrichting ben je met minimale middelen al snel klaar. Hier zie je even hoe mooi authentiek het uitzicht is. We kijken uit over de historische daken van de stad. Een top plek om te genieten! 

Overzicht

Vanaf dit punt gezien valt het op dat dit terras erg overzichtelijk is. Je kunt via de terrasdeur links heel gemakkelijk naar binnenlopen. Dit is toch een droomterras! Ook heel fijn om hier voor de kinderen een opblaasbad neer te zetten, maar zorg dan wel dat er een partytent of iets degelijks boven ze staat, dit in verband met de felle zon. Op het heetst van de middag buiten op het terras zijn, is ook niet perse een goed idee. Let op met de felle zon. 

De oude staat

We hebben je het nieuwe terras goed laten zien, het heeft veel te bieden aan de bewoners, zoveel is wel duidelijk. Maar het was natuurlijk niet altijd zo gaaf, dat laten we je hier zien. De tegels zorgen voor een deprimerende look, ziet er echt ook een beetje gemakzuchtig uit. In de nieuwe staat ligt er een nieuwe bestrating en een gazon. Nice! 

We hopen dat je genoten hebt van dit Zuid-Franse terras. Veel plezier in de zomervakantie! 

Dit prachtige huis mag je niet missen!

Drummond's Case Study: London Townhouse, Notting Hill Drummonds Bathrooms BadkamerBadkuipen & douches
Drummonds Bathrooms

Drummond's Case Study: London Townhouse, Notting Hill

Drummonds Bathrooms
Wat vind je van de looks? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!