Selectie van bijzondere muurkunst voor aan de wand | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Selectie van bijzondere muurkunst voor aan de wand

Stoa. Stoa.
littlePortraits van la belette rose Eclectisch
Loading admin actions …

Vandaag hebben we een breed palet aan werken voor je, die zowel qua stijl als sfeer sterk verschillen. Ze zijn bedoeld voor uiteenlopende interieurs die stuk voor stuk een geheel eigen ambiance hebben. Op deze manier zit er zeker een werk tussen die bij jouw smaak past, of dat je de nodige inspiratie geeft om je zoektocht naar het ideale kunstwerk voort te zetten. Hoe het ook zij, zeker is dat we hieronder voor jou een aantal bijzondere werken op een rijtje hebben gezet. Gewoon om je te laten zien wat er zoal mogelijk is op het gebied van muurkunst. Kijk met ons mee!

Bauhaus

modern  door FABIODEFARRO  - Architectural Photography, Modern
FABIODEFARRO  – Architectural Photography

Fine Art Architectural Photography – Black and White

FABIODEFARRO - Architectural Photography

Deze setting is geïnspireerd door de Bauhaus, een stijl die begin twintigste eeuw in zwang raakte.Concepten als functionaliteit en eenvoud stonden in deze stijl centraal. De mooie foto doet sterk aan deze modernistische stijl denken, waarbij de overkoepelende concepten in de gehele vormgeving terug te vinden zijn. De stoel die je ziet is een hedendaagse variant op het design uit die periode. De zwarte lijst en de stoel steken mooi af bij de witte wand, zo ontstaat een sterk contrast dat de kamer in evenwicht brengt.

Realistische schilderkunst

De Gouden Eeuw en de oude Hollandse meesters zijn tegenwoordig twee bekende culturele producten van Nederland. Diverse musea in den lande zijn aan deze 'producten' gewijd. Vandaag de dag vind je overal in Europa meesterschilders die de realistische schilderkunst nog tot in de puntjes beheersen. Een daarvan is Bruno Logan, hij heeft het genre van het stilleven in ere gehouden, zijn voorstellingen zijn soms traditioneel, denk aan appels, maar hij schildert ook eigentijdse onderwerpen, zoals hier op de afbeelding te zien. Het schilderij lijkt wel gecomponeerd uit lichttonen, waardoor het die typische sfeer krijgt. De fotografie heeft het primaat op de 'objectieve' weergave van de werkelijkheid, maar de schilderkunst laat haar ziel zien.

Reis door de geest

modern  door homify, Modern

Dit werk beeld een trip uit. In de jaren zestig was de drug Lysergeenzuurdi-ethylamide, kortweg LSD, zeer populair. Toch werd deze verbinding al per toeval ontdekt door de Zwitserse chemicus Albert Hofmann. LSD is een psychoactieve stof die sterke hallucinaties veroorzaakt. Het geeft de gebruiker diepe gedachten en men ziet soms bepaalde levenservaringen in een nieuw licht. Ook vele kunstenaars hebben het middel gebruikt voor inspiratie en bewustzijnsverruiming. Hoewel sommigen stelden dat ze deze verruiming ook door meditatie konden bereiken, hetgeen zij boven LSD prefereerden. Dit werk laat een kleurexpressie zien die we associëren met de reis van de psyche, die dus met of zonder LSD mogelijk is. Kortom, een werk waar je een verhaal bij kunt vertellen!

Schattig

littlePortraits van la belette rose Eclectisch
la belette rose

littlePortraits

la belette rose

Wat een levensveranderende ervaring is, is het krijgen van een kind. Dit kunstwerk legt een mooi moment vast en geeft je de mogelijkheid om dit steeds weer her te beleven. De popart-kleuren maken het werk modern en geschikt voor lichte interieurs, zoals deze in de Scandinavische stijl. Ga lekker in je comfortabele stoel zitten, zet een muziekje op en geniet van de kleurintensiteit van dit unieke werk. 

Tot zover de mooi muurkunst. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je kinderkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Bij dit bijzondere project werd een oude fabriek omgebouwd tot een aantal schitterende loftwoningen! Kijk met ons mee. 

Deze professionals helpen je om je droomwoning te realiseren!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!