Inspiratie voor het creëren van een lounge-sfeer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Inspiratie voor het creëren van een lounge-sfeer

Stoa. Stoa.
Tuin-Lounge Landelijke tuinen van Medie Interieurarchitectuur Landelijk
Loading admin actions …

Vandaag gaan we je een aantal mooie ideeën laten zien waarmee jij een heerlijke lounge kunt inrichten. In het zuiden des lands vinden we een geweldig voorbeeld van een lounge, deze is ingericht door Medie Janssen, een interieurarchitect met sprankelende ideeën. Ze werkt vanuit jou wensen mooie concepten uit die garant staan voor uitzonderlijke interieurs. Janssen adviseert je tijdens de ontwerpfase en realiseert inspirerende ruimtes en producten, waarbij verschillende partners, zoals leveranciers en specialisten worden ingeschakeld om jouw droomhuis te realiseren. Kortom, met deze interieurarchitect komt een heel professioneel netwerk om de hoek kijken, succes verzekerd! Vandaag nemen we je mee naar Brabant, want daar is een prachtige lounge gerealiseerd. Kijk met ons mee en laat je inspireren.

Heerlijk genieten

We komen aan bij de lounge, of tuin-lounge, en zien direct hoe luxe deze ingericht is. Er is een bar, een relaxruimte en natuurlijk de schitterende tuin. Met vrienden en familie in de avond buiten zitten is een fijne activiteit, deze kun je zeker hier ontplooien. De avonden duren lang in deze strakke en moderne tuin. Mocht er een buitje vallen, dan zit je mooi droog, ook tegen de zon beschermt de overkapping goed. De grote tafel biedt voldoende plaats om met meerdere mensen te genieten van het fijne weer. We gaan even binnen kijken.

Bar

Een van de zaken die meteen opvallen is de mooie bar en het wandmeubel. Deze hebben een tijdloze uitstraling, dat komt door de zwart-wit kleurstelling, deze raakt niet snel uit de mode, waardoor je lange tijd kunt genieten van een stijlvolle keuken. Let ook even op de prachtige houtenvloer en de lampen boven de bar. Dit is typisch zo'n ruimte waar je even een gesprekje hebt met een vriend of vriendin die je een tijdje niet gezien hebt, je kunt je hier even afzonderen van de rest.

Room divider

Roomdivider met blauwstaal schappen: modern  door Medie Interieurarchitectuur, Modern
Medie Interieurarchitectuur

Roomdivider met blauwstaal schappen

Medie Interieurarchitectuur

Naast het bieden van een ruimte om sfeerobjecten in uit te stallen, kan deze kast ook de functie van room divider vervullen. In een grote ruimte kun je genieten van de ruimtelijke sfeer, maar wil je soms toch een duidelijk onderscheid aanbrengen tussen de verschillende zones in de ruimte, bijvoorbeeld het eet- en woongedeelte. Een room divider is dan een goede optie, want deze vermindert de ruimtelijkheid in het vertrek niet, maar bakent wel duidelijk de verschillende zones af.

Haard

Er is niet veel in huis dat kan tippen aan de sfeer van de haard. Deze haard is gemaakt van blauwstaal en is in alle seizoenen een sfeervolle toevoeging aan de avond. De natuurlijke decoratie naast de haard steekt door zijn organische vormen mooi af bij de strakke lijnen van de haard. Het contrast zoeken tussen verschillende elementen van je interieur is een slimme manier om een zekere dynamiek te creëren. Een mooi ontwerp door Medie Janssen!

Relaxen

Als je even binnen wilt relaxen dan is deze kamer daar uitermate geschikt voor. De haard van zojuist zien we geïntegreerd in de wand, deze laatste heeft een zeer bijzondere look, aan weerszijden van de haard zien we rustieke wanden die zeer mooi contrasteren met het strakke middenstuk waarin de haard zich bevindt. Een wand met een sculpturale uitstraling. Deze ruimtelijk kamer is prachtig gecomponeerd, alles is op elkaar afgestemd. Let op de natuurlijke decoratie in de bijzondere vaas, deze staat op een monochrome, witte sokkel en lijkt zo wel een kunstwerk. Ook bij dit laatste zien we een mooi contrast tussen de sokkel en de natuurstenen pot. En dan is er nog de grote sofa waarop je kunt ontspannen. Dit is wat je noemt: 'heerlijk loungen in het zuiden des lands'.

Tot zover de prachtige inrichting van Medie Janssen. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je woonkamer? Kijk dan hier voor inspiratie!

Heb jij altijd al een wijnkelder willen hebben? Hier vind je mooie ideeën voor de inrichting! 

Dit huis is verbouwd waardoor het weer helemaal up-to-date is! Kijk met ons mee naar de transformatie!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!